Már ugyanott vehetünk BKK- és Volánbusz-bérletet is

2015. december 1. kedd, 12:58 • www.orientpress.hu
December 1-től a Budapesti Közlekedési Központ két ügyfélközpontjában már a Volánbusz bérletei is megvásárolhatók - írta közleményében a BKK. A szolgáltatást a Volánbusz Zrt. és a BKK együttműködésének köszönhetően a forgalmas kelenföldi helyközi autóbusz-állomás és a szintén frekventált kőbánya-kispesti Volánbusz-megálló közelében található, a hét minden napján nyitva tartó BKK ügyfélközpontokban vezetik be.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A BKK kelenföldi ügyfélközpontjában (amely a Biatorbágy, Érd és Százhalombatta környékét kiszolgáló helyközi buszok végállomásának közvetlen közelében található), valamint a kőbánya-kispesti értékesítési ponton (amely a Monor, Cegléd, Nagykőrös, Albertirsa felé közlekedő buszok forgalmas megállóhelye) december 1-jétől, keddtől lesz lehetőség a Volánbusz bérleteinek megvásárlására.

Az új szolgáltatás a helyi és a helyközi közösségi közlekedési szolgáltatások integrációjára való törekvés jegyében indul, amely mind a BKK, mind a Volánbusz mobilitás-menedzseri szemléletét tükrözi. Ez a megközelítés lehetőséget ad arra, hogy hosszabb távon összhang és átjárhatóság jöjjön létre a különböző közlekedési módok között. A Volánbusz-bérletek árusításába további BKK-ügyfélközpontok az új szolgáltatás első időszakának tapasztalatai alapján kapcsolódhatnak majd be.

A kelenföldi és a kőbánya-kispesti BKK ügyfélközpont a hét minden napján 5:30 és 22 óra között várja az ügyfeleket - közölték.