Megnyílt a regisztráció az októberi Infotér Konferenciára – idén nem éri meg lemaradni!

2018. szeptember 4. kedd, 11:00 • Infotér Konferencia 2018, I/O Konferencia, regisztráció
Október 9-től 11-ig ismét megrendezésre kerül az Infotér népszerű rendezvénye, ami egy kicsit szakít a hagyományokkal. Mára a 0. napi konferencia teljesen új színt visz a palettába, hiszen az idén először debütáló I/O Konferencia számos izgalmas előadással kecsegtet, de a jótékonysági aukció is kellemes meglepetéseket tartogat.

Twitter megosztás
Google+ megosztás
Cikk küldése e-mailben
Cikk nyomtatása

A hagyományokhoz híven idén is a balatonfüredi Anna Grand Hotel szolgál helyszínéül az Infotér 9. alkalommal megrendezésre kerülő konferenciájának.

Az esemény idei tematikája a mesterséges intelligencia, az e-közigazgatás és az önvezető autók triumvirátusa köré szerveződik, de a sokszínű előadások természetesen kitekintést nyújtanak a fenti témákon túli, a high-tech, az információbiztonság és a digitális oktatás világába is. Sőt, ami az oktatást illeti, idén először a 0.napi előadássorozatot az oktatásé lesz.

Az I/O Konferencia, amely az esemény 0. napján reggeltől várja az érdeklődőket, olyan kérdéseket firtat majd, mint például, hogy az információs társadalom korában elegendő tudással rendelkezünk, hogy kihasználjuk, fejlesszük és megértsük az innovációk okozta változásokat? De a konferencia előadói arra is keresik a választ, hogy vajon rendelkezésre áll-e megfelelő mennyiségű szellemi kapacitás és szakképzett munkaerő, aki ki tudja szolgálni az új korszakhoz kapcsolódó igényeket, és át tudja-e adni a tudást, több generáción át.

A 0.napi konferencián túl a jótékonysági vacsora is tartogat meglepetéseket. A jótékonysági aukció során többek közt exkluzív megjelenésű, kereskedelmi forgalomban nem kapható borok kerülnek kalapács alá. A borok különleges dizájnjáról a szóban forgó otthonok művész lelkű autista fiataljai gondoskodtak, akiknek egyedi rajzaik kerültek a borosüvegek címkéjére.

Az italritkaságokon túl a licitálók egészen különleges alkotásokra is lecsaphatnak. Ugyanis most először, az Infotér Konferenciák történetében, a résztvevők az autista művészek által készített rajzokra is licitálhatnak. A jótékonysági borárverés során befolyt összeget az Infotér az Autistic Art Alapítványnak ajánlja.

Regisztráljon most a konferencia.infoter.eu oldalon, és legyen ott, amikor kitárulkozik a jövő. Bővebb információ: konferencia.infoter.eu