Mi köze a szexnek az önvezető autózáshoz?

2018. november 19. hétfő, 15:00
Mondhatni a két dolog kéz a kézben jár, ugyanis néhány év múlva nem az a lesz a legnagyobb gond az utakon, hogy az ember telefonozik vezetés közben. Egy friss tanulmányban papírra vetették a mezítelen igazságot az önvezető autózás szokatlan veszélyéről.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A legtöbb romantikus filmben az ágyjelenet mellet az autó is központi szerepet kap a légyottokban, és talán csak a Bruce Willis fémjelezte akciófilmekben forrósodott fel annyira a helyzet, hogy száguldozva, vezetés közben történjenek a kéjes események. Legalábbis, eddig. Az NBC News oldalán megjelent kutatás szerint, ugyanis az önvezető autók megjelenése növelni fogja a szexuális aktusok számát. Igen az autóban, vezetés közben, a forgalomban.

Fikcióból akció

Nem kérdés, hogy az önvezető autók nem csak a gyártási technológiát és a közlekedést forgatják fel fenekestől az elkövetkezendő évtizedekben, hanem úgy am block az eddig megszokott életet is, beleértve a szexuális együttlétet – számolt be róla egy friss tanulmány.

Az amerikaiak közel 60 százaléka csinálta már kocsiban - derült ki a felmérésből -, azonban jelen esetben nem csak nem csak arról van szó, hogy a szerelmesek autóba pattannak, és miután kiadták a robotpilótának az ukázt eltöltenek egy túlfűtött pásztorórát, hanem arról is, hogy a kínálkozó lehetőséget az alvilág is megragadja.

A tanulmány szerint az önvezető autózás terjedése a jövőben komoly melegágyává válhat a szexturizmus növekedésének.

„Úgy tűnik ez valami, ami igencsak nagy érdeklődést váltott ki” – utalt a sofőr nélküli autókra a kutatás vezetője Scott Cohen a Surrey Egyetem, vendéglátás és turizmusmenedzsment kutatója. „A szex részese a turizmusnak

„A szex a városi turizmus része, a prostitúció ennek a nagyrészét képezi, ezért nagyon valószínű, hogy az autonóm járművek a jövőben a pénzért igénybe vett szexuális szolgáltatások növekedéséhez is hozzájárulnak majd” - mondta. Elvégre az autó kasznija, a törvény szeme elől is védelmet nyújthat.

Mivel az autonóm járművek a jövőben a mainstream valósággá válnak, valószínűleg sokféle plusz funkcióval bővítik majd őket, így az alvástól elkezdve az étkezésen át a szexig, mindenre alkalmasak lehetnek. Cohen szerint azonban a közúti, önvezető autós szex virágkora nagyjából csak 2040 körül fog bekövetkezni. Addig is, maradnak a kütyünyomkodó sofőrök és a virtuális önvezető autózás, amiről itt mi is írtunk egy cikket.