Modern Vállakozások Programja Budapesten - Váltson jegyet most a digitális turizmus fedélzetére

2018. június 21. csütörtök, 09:10
A jövő turizmusában a kanapé királyai és az örök kalandorok egyaránt megkapják azt, amire vágynak. A digitalizáció ugyanis olyan forradalmi megoldásokat és technológiai innovációkat kínál, amelyek minden igényt képesek kielégíteni. De hogy néz ki a digitális turizmus a gyakorlatban? Milyen futurikusnak hangzó, ámde megvalósítható példák léteznek? Vannak új online és digitális trendek kialakulóban? 2018.07.05-én, Budapesten nem marad kérdés megválaszoltalanul.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
A szakma prominens képviselői folytatnak majd érdemi eszmecserét az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekről. Elvégre, van miről. A bolygó másik felén, már nem számít úri huncutságnak, ha hús-vér ember helyett robot cipeli a szobába a csomagot, ahogy az sem, ha a recepciós is tetőtől-talpig mesterséges intelligenciából van. Kicsit kézzelfoghatatlan, kicsit hihetetlen, ám számos országban tökéletesen, költséghatékonyan működnek az automatizált, AI vezérelte hotelek, éttermek.

A legmegdöbbentőbb mégis az, hogy a technológia a nem elérhetetlen számunkra sem. Noha az még egy kicsit várat magára, hogy a Balaton parti zimmer frei-t felváltsa a digitalizált technológia. De, ami késik, nem múlik. Addig is, érdemes elmélyedni a digitalizáció nyújtotta lehetőségekbe, amely minden, turizmussal kapcsolatos vállalkozás költségeit képes minimalizálni és az üzemeltetett egységet sokkal korszerűbbé, vonzóbbá tenni a vendégek számára. A legfőbb kérdésre, és arra, hogy hazánk milyen irányt vesz a digitális turizmusban, július 7-én választ kapnak az érdeklődők.

Jöjjön el Ön is a Modern Vállalkozások Programjának Digitális turizmus szakmai napjára, ahol olyan ismeretekre tehet szert, amely döntéshozóként az Ön cégének digitális fejlődését, versenyképességének növelését segíti elő.

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Részletes program és regisztráció: http://kmr.infoter.eu/?p=rend

Helyszín: Danubius Hotel Astoria (1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 19)
Időpont: 2018. július 5. Regisztráció: 9 órától, az első előadás kezdete: 9:30 óra.