MVP, Balatonfüred, 2018. 10. 09, e-kereskedelem, ahogy még sosem beszéltünk róla

2018. október 4. csütörtök, 09:00
Balatonfüredre érkezik a Modern Vállalkozások Programja, ami most a versenyképesség non plus ultráját, az e-kereskedelmet veszi górcső alá. Internetes kereskedés, azonnali fizetés, időhatékonyság – ne maradjon le az e-kereskedelem megismeréséről!

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Miért érdemes részt venni az eseményen? – mert a nemzetközi szférában tevékenykedő cégek életében a digitalizáció és az e-kereskedelem kulcsfontosságú szerepet tölt be: időt spórol, költséget optimalizál, munkafolyamatot egyszerűsít. Felmerülhet a kérdés: vajon hogyan lehetne mindezt átültetni a kis-és középvállalkozások mindennapjaiba?

Hogyan járul hozzá a versenyképesség növeléséhez? Az MVP balatonfüredi megállója részletekbe menően foglalkozik a sikeres eladással és a versenyelőny megszerzésével. Hiszen jó terméket sokan forgalmaznak, de az elsőség mindig azoké, akik a termékét a lehető legkönnyebben és leggyorsabban teszik elérhetővé a vásárlók számára. A szakértői gárda utána jár, és tanácsot ad azzal kapcsolatban, hogy hol érdemes hirdetnie, hogyan kezelje a vásárók adatait, és a jogi hercehurcák elkerülésére is tartogat megoldásokat, ahogy arra is, hogy miként küldhet személyre szabott ajánlatokat a vásárlóinak a tartózkodási helyük, idejük és érdeklődésük alapján a mobiljukra.

Tudjon meg mindent:

- az állami támogatási lehetőségekről az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárától,
- ingyenes oktatási alkalmakról a Google Digital Workshop oktatásszervezőjétől,
- az Extreme Digital ügyvezetőjének eddigi sokéves tapasztalatairól, és
- az elektronikus adatkezelésről az ADSR Multimédia Kft. munkatársától.

Tegye meg az első lépéseket a digitális világ felé!

Az eseményen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráljon még ma, és ne maradjon le!

Konferencia helyszíne és időpontja: Balatonfüred – Anna Grand Hotel, 2018. október 9.

Részletes program és regisztráció: vallalkozzdigitalisan.hu