OTP-pályázat: középpontban a fejlesztések

2018. szeptember 12. szerda, 10:00 • profit7.hupályázat, OTP, fejlesztés
Idén már második alkalommal hirdeti meg az OTP Bank vállalati üzletága innovációs pályázatát.

Twitter megosztás
Google+ megosztás
Cikk küldése e-mailben
Cikk nyomtatása
Az OTP Bank Üzletrace 2.0 pályázata a felsőoktatásban tanuló diákoknak szól, a versenyre bármely magyarországi egyetem vagy főiskola hallgatója nevezhet, az intézmény típusától vagy a hallgató szakjától függetlenül. 
 
„A tavalyi sikeres bemutatkozás után ismét az a célunk a pályázattal, hogy a bankszektor izgalmas, de kihívásokkal teli terepén kreativitásra sarkalljuk a diákokat, és olyan formabontó ötleteknek adjunk teret, amelyek túlmutatnak a hagyományos banki működésen” – emelte ki Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.
 
A jelentkezés egyszerű. A jelentkezési lap kitöltése mellett három diából álló prezentációt kell készíteni egy meghatározott témában. Az egyénileg jelentkezőknek arra a kérdésre kell választ adniuk, hogy a cégek pénzügyi kiszolgálásában milyen szerepe lehet a jövőben az OTP Business üzletágnak. A zsűri a szakmai tartalom mellett, a benyújtott anyag logikai, formai minősége alapján választja majd ki a legjobb 15 pályázót, akik részt vesznek a budapesti döntőben.
 
A fődíjért háromfős csapatok küzdenek majd, akiket előre kisorsolnak. A véletlenszerűen alkotott csapatoknak két nap alatt, az OTP szakértői és mentorai segítségével kell egy üzleti esettanulmányt kidolgozniuk, majd ötleteiteket a szakmai zsűrinek prezentálniuk. A legjobb három csapat pénzjutalomban részesül, a többiek pedig tárgynyereményt kapnak. Pályázni ezen a weboldalon, október 14-ig lehet.
 
Az OTP Business pályázatára a bankszektor iránt érdeklődő hallgatók jelentkezését várják, akik készek rá, hogy részesei legyenek a terület megújításának. A versenyzők betekintést nyerhetnek a vállalkozói ügyfelek kiszolgálásának világába, részt vehetnek egy-egy banki terület működésének újragondolásában, illetve lehetőségük adódik később akár gyakornokként csatlakozni a bank csapatához. 
 
Nyeremények
1.hely: 900 000 forint
2.hely: 600 000 forint
3.hely: 450 000 forint
 
Részvételi feltételek
 
Aktív hallgatói jogviszony a 2018-as őszi félévben, amelyről igazoló dokumentum bemutatása is szükséges.
A versenyre történő jelentkezés egyénileg történik, a jelentkezéssel egyidejűleg az első fordulóban benyújtott pályázati anyag kizárólag a résztvevő saját munkája lehet.
Az első fordulón történő továbbjutás feltétele, hogy a pályázó vállalja, hogy megjelenik a 2018. november 8-9-én megrendezett 2. fordulón.