Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
80 találat a(z) "5G" cimkére.

A Deutsche Telekom is az 5G élharcosává kíván válni

2019. február. 26. 12:00
Az 5G technológia 2019-ben valósággá válik, a Deutsche Telekom telepíti első 150 ötödik generációs antennáját hat európai országában - jelentette be Claudia Nemat, a Deutsche Telekom technológiáért és innovációért felelős igazgatósági tagja hétfőn a barcelonai Mobil világkongresszuson (Mobile World Congress - MWC).

A világon az elsőként kapcsolta össze az 5G okostelefonokat hálózatával a Vodafone

2019. február. 26. 09:00
A Vodafone a világ első mobilszolgáltatójaként 5G okostelefonokat kapcsolt össze már működő 5G hálózatával a barcelonai Mobil világkongresszuson (MWC) hétfőn, a vállalat 2019 második felében számos európai városban előkészíti az 5G elindítását – közölte a cég az MTI-vel.

A Huawei-Amerika krízis: az Egyesült Államok nem tudja "eltiporni" a céget

2019. február. 19. 11:00
A Huawei kínai távközlési óriásvállalat alapítója szerint az Egyesült Államok nem lesz képes "eltiporni" a céget. Zsen Cseng-fej a BBC brit közszolgálati médiatársaság hírtelevíziójának nyilatkozva kijelentette: éppen a vállalat elleni folyamatos amerikai támadások kényszerítik a céget termékei és szolgáltatásai minőségének javítására.

Milyen kárt okozna a Huawei kizárása az európai 5G fejlesztésnek?

2019. február. 07. 13:00
Nagyban zajlik a Huawei botrány, aminek következő fáziásba érkeztünk. Most épp arról zajlik a diskurus, mennyire maradna le Európa a következő generációs mobil távközlési hálózatok telepítésében az Egyesült Államok és Kína mögött, ha a kormányok kizárnák a kínai Huawei Technologies Co. vállalatot a hálózati tenderekből?

„2 hónap alatt 1 millió új előfizető” – milyen átalakulást és igényt hoz magával az 5G?

2019. augusztus. 08. 11:43
Jakab Rolanddal, a Mesterséges Intelligencia Koalíció elnökével a koalíció 5G stratégiáján túl arról is kérdeztük, hogy milyen igények merülnek fel az újgenerációs mobiltechnológia kapcsán, illetve arról, hogy jelenleg milyen tapasztalatok állnak rendelkezésre a már bevezetett 5G-s szolgáltatások terén.

Aggasztó jelentés született az 5G-ről, de lehet hinni a halálos kimenetelt jósló kutatásnak?

2019. augusztus. 05. 11:00
A világ számos pontján már hasító 5G hálózatról megjelent tanulmány vészjósló kijelentéseket közölt, az egyik legnagyobb visszhangot keltő megállapítása pedig az volt, hogy komoly egészségügyi fenyegetést jelent az emberiségre. Halott madarak, petíciót aláíró tudósok – hoax vagy valóság az 5G körüli hisztéria?

Elindult az első európai kereskedelmi 5G hálózat

2019. április. 25. 09:00
Az Ericsson és Svájc legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója, a Swisscom bekapcsolták Európa első nagyszabású, kereskedelmi 5G-hálózatát, támogatva a kereskedelemben kapható okostelefonokat. A hálózat és az ahhoz tartozó 5G szolgáltatások Svájc 54 városában érhetők el, köztük a legnagyobb lélekszámú településeken, Zürichben, Bernben, Genfben, Baselben, Lausanne-ban és Luzernben.

5G-s "okoshatárt" épít Kína az észak-koreai menekültek feltartóztatására

2019. április. 15. 13:00
Ötödik generációs (5G) mobil adatátviteli technológiával működő határellenőrzési pont kialakításáról állapodott meg a kínai határőrség a China Mobile kínai távközlési szolgáltatóval annak érdekében, hogy feltartóztassa az Észak-Koreából érkező menekülteket és csempészeket - jelentette a kínai állami sajtó.

Szeptemberben ismét hazánkban az ITU konferencia

2019. április. 04. 10:35
Legutóbb 2015-ben rendezte hazánk a nívós nemzetközi rendezvényt, ahol több ezer ICT szektorban tevékenykedő üzletember megfordul 130 orszából. Idén Magyaraország ismét elnyerte a jogot a rendezésre, ezzel kapcsolatban beszélgettünk az Houlin Zhaoval, az ITU főtitkárával és Dr. Sztáray Péter biztonságpolitikáért felelős államtitkárral.

Már száguldozik az adat a T-Mobile Austria 5G hálózatán

2019. április. 04. 10:00
A T-Mobile Austria üzembe állította az első 5G bázisállomásokat Ausztriában kedden, elsődlegesen az ország vidéki régióiban - közölte a távközlési cég a honlapján.

összesen: 80 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8