Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
4 találat a(z) "adatok" cimkére.

A Facebook tájékoztatni fogja felhasználóit az adataik felhasználásáról

2019. április. 16. 13:00
Módosította felhasználási feltételeit a Facebook, és a jövőben egyértelműen tájékoztatni fogja felhasználóit az adataik felhasználásáról - közölte az Európai Bizottság.

Érdemes óvatosan bánni az adatözönnel

2018. szeptember. 21. 09:00
A technológiai fejlődésnek a rengeteg előny mellett természetesen van hátulütője is. A készülékek használatával hatalmas mennyiségű személyes adat keletkezik, amellyel visszaélhetnek azok, akik illetéktelenül hozzáférnek. És bár sokan az állandó figyelmeztetések ellenére sem foglalkoznak a kockázattal, mondván, hogy nincs titkolnivalójuk, ez nem ilyen egyszerű.

ITBN 2018 – középpontban az adatok

2018. október. 03. 09:30
Az ITBN-en idén minden az adatokról szólt. A konferencia ismét tömve volt az informatika iránt érdeklődőkkel, a legnépszerűbb témák kapcsán pedig arról beszélgettünk az előadókkal, hogy jelenleg mik a legfőbb fenyegetések a vállalatok és vállalkozások életében, valamint arról is, hogy a mesterséges intelligencia miként írja át a védelmi rendszereket.

Felhívás: a közérdekű adatok közzétételével kapcsolatos feladatok végrehajtásáról

2012. november. 07. 10:56
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében minden közfeladatot ellátó szerv köteles elősegíteni és biztosítani a közvélemény pontos és gyors tájékoztatását. A közérdekű adatokat a nyilvánosság számára interneten is közzé kell tenni, ezzel egyidejűleg leíró adatokat kell szolgáltatni a közadatkereső (www.kozadat.hu) felé.