Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "adócsökkentés" cimkére.

2018-ban folytatódnak az adócsökkentések a vállalkozásoknál is

2018. január. 02. 01:45
Az újév újabb adócsökkentéseket hoz a hazai vállalkozásoknak. A kormány az újabb adócsökkentésekkel tovább szeretné növelni a magyar vállalkozások versenyképességét és segíteni őket abban, hogy a dolgozók bérét emelni tudják. Az Európai Unióban továbbra is a magyar vállalkozások fizetik a legalacsonyabb (9%-os) társasági adót és január 1-jétől 2,5 százalékponttal csökken a szociális hozzájárulási adó, a kisvállalati adóból is 1 százalékponttal kevesebbet kell...

Jövőre még tovább, 5 %-ra csökken az internet áfája

Újabb internetes adócsökkentés

2017. május. 18. 09:48
A polgárok és a vállalkozások elérhető, olcsó és gyors internetszolgáltatást szeretnének. 2018-ban ezért még tovább, 5 %-ra csökkentjük az internet áfáját és kibővítjük a Digitális Jólét Programot. A kormány célja, hogy minden eddiginél olcsóbb, elérhetőbb és gyorsabb legyen az internet Magyarországon.

Adócsökkentés és kisebb bürokrácia 2018-ban

2017. június. 15. 16:24
Az adócsökkentések jövőre 260 milliárd forintot hagynak a családoknál, a lakosságnál és a vállalkozásoknál – jelentette be Varga Mihály azt követően, hogy az Országgyűlés elfogadta a 2018-as adótörvényeket. A nemzetgazdasági miniszter hozzátette, a jövő júliusban induló online számlázás több tízmilliárdot hozhat az államkasszának, és ennek többszörösét a tisztességes vállalkozásoknak.

Magyarország 2017-ben tovább erősödhet

2017. január. 02. 10:44
2017 az adócsökkentésről, a béremelésről és a családok fokozottabb támogatásáról szól, miközben minden eszközzel erősítenünk kell Magyarország és Európa biztonságát - hangsúlyozta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az év utolsó napján tartott sajtótájékoztatóján. Dömötör Csaba kiemelte: Magyarország ma erősödik, és azt szeretnék, hogy 2017-ben tovább erősödjön, és ezt minden magyar ember érezné is a saját életében.

Deutsch: fejlesztés és adócsökkentés az internetről készülő kormányhatározat vezérgondolata

2015. november. 06. 10:17
Digitális fejlesztés és adócsökkentés az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) alapján készülő kormányhatározat tervezetének két vezérgondolata - jelentette ki a konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos az Informatika a Társadalomért Egyesület csütörtöki, balatonfüredi konferenciáján. Deutsch Tamás kifejtette, a készülő kormányhatározat egyik fő célja a további erőforrások biztosítása a digitális...