Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "agrárgazdaság" cimkére.

Elkészült Magyarország Digitális Agrár Stratégiája, ami digitalizálja az agrárgazdaságot

2018. március. 05. 14:45
Magyarország Digitális Agrár Stratégiája tavasszal a kormány elé kerülhet, és azt követően hatalmas átalakulás veszi kezdetét a szektorban. Milyen hatással lesz ez a gazdaságra, hogyan érinti a gazdákat, és egyáltalán mire építkezik a stratégia?

Informatikával való hatékonyságnövelés az agrárgazdaságban – Interjú Dr. Szabó Istvánnal

2015. augusztus. 06. 07:50
Informatikai fejlesztésekre is szükség van az agrárgazdaságban, hiszen a különböző intelligens rendszerek nagyban növelhetik a hatékonyságot. Bár már egyre több helyen ismerik fel a korszerű technológiafejlesztési megoldások fontosságát, de ezek mellett kiemelt feladat, hogy egyaránt megjelenjenek az agrár-és élelmiszeripari képzésekben is.

Precíziós gazdálkodás és digitális trendek II.

2015. április. 02. 08:12
Korszerű informatikai rendszerek nélkül nincs modern mezőgazdaság- ez is lehetne a mottója az Agroinform és az IVSZ által szervezett PreGa Konferenciának, amely a precíziós rendszerek alkalmazásának lehetőségeivel foglakozott a mezőgazdaságban. Az első alkalommal megtartott rendezvényre több mint 300-an voltak kíváncsiak. A délután során az érdeklődők többek között a versenyképes és fenntartható mezőgazdaságról és a digitalizáció hasznáról is hallhattak előadásokat.