Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
32 találat a(z) "AI" cimkére.

Hogyan lesz mesterséges az intelligencia?

2018. június. 11. 09:00
A gépek közötti kommunikáció az Artificial Intelligence (AI) fejlődésével lesz teljes. De vajon mióta foglalkozunk a gépek „okosításával”, és a magyar kutatók hogyan szerepelnek ebben a versenyben?

Megteremtették a világ első pszichopata mesterséges intelligenciáját

2018. június. 05. 16:00
A világot lázban tartó IA technológiák nem csak az élet könnyebbé és kényelmesebbé tételére taníthatók. Elegendő, ha csak egyszer csúszik hiba a számításba, mondjuk, ha cuki cicás képek helyett a dark webről kezd informálódni a mesterséges intelligencia. Ezutóbbi megtörtént a Massachusettsi Műszaki Egyetemen, aminek megdöbbentő vége lett.

Az emberek 93%-a elfogadna robotoktól kapott utasításokat

2018. július. 13. 11:00
Egy kutatás szerint a HR vezetők és a munkavállalók készen állnak az AI használatára.

Az intelligens vállalkozásoké a jövő

2018. február. 26. 12:00
Az Accenture tanulmánya szerint a mesterséges intelligencia (AI) alkalmazása a gazdasági növekedés és a pozitív társadalmi hatás eléréséhez újfajta együttműködés kialakítását teszi szükségessé.

Ellenünk fordíthatják a mesterséges intelligenciát

2018. február. 22. 12:00
Az AI gyors előretörése növeli a kockázatát annak, hogy a technológiát rossz célra: automatikus hackertámadásokra, önvezető autók balesetének előidézésére, a kereskedelemben kapható drónok célzott fegyverként való alkalmazására használják fel.

A mesterséges intelligencia szerint a jövő...

2018. február. 17. 17:29
Az intelligens vállalkozásoké. Ez azonban szemléletváltást igényel a cégvezetők részéről.

Mesterséges intelligencia a Nemzetközi Űrállomáson

2018. december. 17. 10:00
Sikeresen teljesítette első küldetését a Nemzetközi Űrállomáson Cimon (Crew Interactive Mobile CompanioN), a mesterséges intelligenciával felvértezett személyi asszisztens. Cimon a jövőben partnerként és asszisztensként támogatja az űrhajósokat a kísérletekkel, karbantartásokkal, javításokkal kapcsolatos munkákban.

A legnagyobb üzleti és társadalmi dilemmák a gépi intelligencia körül

2018. december. 03. 12:00
Ahogy növekszik a mesterséges intelligencia (AI) képessége, úgy nő az emberek mindennapi életére gyakorolt hatása. A jelenség számos kérdést felvet.

Az ipari gyártók és a mesterséges intelligencia rapszódikus kapcsolata

2018. augusztus. 03. 12:00
Az Accenture kutatása szerint a gyártók túlnyomó többsége a mesterséges intelligenciához (AI) fordul, hogy új képességekkel ruházza fel termékeit és szolgáltatásait.

A jog jövője, Lexi – egy korlátlan elme szárnyaló fejlődése

2018. április. 11. 13:15
Néhány hónap leforgása alatt a nemzetközi színtéren is elsöprő sikert arató iLex elképesztő fejlődésen ment keresztül. Egyszerre old meg jogi feladatokat, konferál fel előadókat, tiszteleg a házigazda szerepében és még arra is jut ideje, megkérdezze, hogy vagyunk. Mi várható még? Az iLex alapítójával és támogatóival beszélgettünk az első ízben megrartott iLex ShowRoom rendezvényen.

összesen: 32 db | 10 db/oldal

1 2 3 4