Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
103 találat a(z) "Android" cimkére.

Az Android One után az Android Go-val próbáloznak

2018. március. 03. 16:45
Az idei barcelonai Mobile World Congress rendezvényen debütált az Android Go, a Google mobil operációs rendszerének karcsúsított változata.

Hová lett az okostelefonok sokszínűsége?

2018. május. 16. 07:37
Pár év alatt a piac átrendeződött. A versenyben maradók pedig mindjobban hasonlítanak egymásra. Milyen régen volt 2010, amikor még sokféle, egymással versengő és egészen más lehetőségeket kínáló okostelefonok között lehetett választani. Érdemes visszapillantani a Nagy Időkre a Statista diagramjának segítségével.

5 dolog, amit kapcsoljunk ki az új telefonban

2018. május. 07. 12:00
Nem kötelező, de a felhasználói elvárásoktól függően többnyire érdemes. Pont az a szép az Androidban, hogy kedvünkre beállítható. Valamennyien olyan okostelefont akarunk, amelyik gyorsan betölti az alkalmazásokat és hosszú – minél hosszabb – üzemidőt biztosít. És nincs olyan méretes tárhely, vagy akkumulátor, amelyiknek ne tenne jót egy kis gondoskodás.

Csendben védelmez és minősíti a felkeresett weboldalakat

2018. január. 30. 09:26
Böngészés közben is a magánéletet oltalmazza a most megújult, ingyenes és biztonságos bővítmény. Már több millió felhasználó privát életét biztosítja a DuckDuckGo: minap teljesen megújították, érdemes kipróbálni, ha eddig még nem tettük volna. Mitől is óv? A webhelyek többsége – a Google-tól a Facebookig, az ismertektől az ismeretlenekig – rejtett nyomkövetőket alkalmaz. Egyes források szerint a Google-trackerek például az összegyűjtött adatok 76% -át másoknak...

Miért lassul le idővel az összes okostelefon?

2018. január. 18. 17:15
Sokak tapasztalata: a kezdetben zökkenőmentesen működő Android mobil befékeződik, s nehézkesen, döcögve kezdi teljesíteni a feladatokat. Ismerős? Az ablakok nem pattannak fel többé, a menü akadozik, a programok az ikonjuk érintése után sokára indulnak el. Némi aktualitást ad a kérdésnek, hogy az Apple maga ismerte el decemberben, hogy szándékosan lassítja az iPhone-okat.

Akad vírus még a Google Play Áruházban is

2018. február. 27. 16:30
A többségét azelőtt törölték, mielőtt bárki letöltötte volna. És miért ilyen nehéz frissíteni az Androidot?

Döcög az Android okostelefon? Mutatunk gyorsjavítást

2018. február. 19. 09:01
Dadogva működik, vagy rejtélyes hibákat produkál némelyik alkalmazás? Ideje egy gyorstisztításnak.

Botladozik a Samsung a prémiumtelefonok frissítésével

2018. február. 15. 17:58
Lassan fél éve, hogy a Google kiadta a legfrissebb Android változatot, a 8.0 Oreo-t. A Samsung szokás szerint elaludt, legújabban viszont kapkodás jelei észlelhetők: Oreo meg sehol.

Rém sokan követik a mozgásunkat a weben – ki lehet kikapcsolni a helymeghatározást

2018. február. 14. 12:00
Megdöbbentő, mennyi adatot osztanak meg rólunk a mobilunkra telepített alkalmazások gyártói. Nagyok, mint a Paypal, a Microsoft, az Apple, a Google, a Facebook és a kicsik egyaránt.

A Google 700 ezernél több káros Android-appot hajított ki

2018. február. 01. 10:13
A Play Áruházból 2017-ben 70 százalékkal több rosszindulatú alkalmazást kellett eltávolítani, mint 2016-ban. Igaz, nem csak több káros alkalmazást ismertek fel, de gyorsabban is azonosították, s törölték ezeket, írja blogbejegyzésében a Google Play termékmenedzsere, Andrew Ahn. Mielőtt még bárki telepíthette volna, előtte felismerték és kidobták a káros appok 99 százalékát. Ebben a tavaly bevezetett Google Play Protect gépi tanulásos felderítési technológiája is...

összesen: 103 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11