Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
90 találat a(z) "Android" cimkére.

A legjobb módszer a Facebook, az Android és az iPhone fiókunk védelmére

2017. október. 30. 07:32
Még a legerősebb jelszó sem véd meg, ha bekapcsolva felejtjük a mobilon, számítógépen a jelszavak mentését. Nem csak a képzett hacker, hanem egy kíváncsi barát, élettárs, kolléga is egy mozdulattal beléphet a jelszóval védett(nek hitt), általunk használt weboldalra. Aztán csak pár kattintás, és már minden bizalmas adatunk, képünk, videónk, levelünk és csevegésünk előtárul.

Van ingyenes vírusvédelem az androidos mobilokra

2017. november. 21. 17:30
Nem szabad figyelmen kívül hagyni, mennyire szaporodnak a népszerű operációs rendszer kártevői. Ebben az évben az új androidos kártevők száma eléri a 3,5 milliót. Mivel az Android a legelterjedtebb mobil operációs rendszer, a vírusok az okostelefonok háromnegyed részét veszélyeztetik. Mindez a hazai felhasználókat is érinti. Ahogyan szerte a világon, Magyarországon is az Android a legnépszerűbb: az okoskészülékek 79,05 százalékán fut, míg az iOS 12,2 százalékkal...

Ezzel találhatjuk meg az elveszett Android mobilt

2017. november. 17. 07:29
Mik a Készülékkereső újdonságai, és hogyan használjuk? Kötelezően beállítandó, ingyenes szolgáltatás androidosoknak. Elődjét, az Android Eszközkezelőt még 2013-ban vezette be a Google, utolsó nagy frissítése még tavasszal készült el. A megújult szolgáltatást Készülékkeresőnek hívják, ami jobb elnevezés, hiszen világosabban leírja, mi a lényege.

Ha ingyen kell Android fizetős app, van megoldás

2017. november. 02. 07:31
Naponta frissülő listában értesülhetünk arról, hogy éppen mire lehet ingyen lecsapni. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne: a Paid Apps Gone Free (PAGF) androidos alkalmazás napi listát tartalmaz azokról a fizetett Android-alkalmazásokról, amelyek korlátozott ideig ingyenesek lettek. A jelenleg béta alkalmazás adatai egyszerűen böngészőbe töltődnek be – leginkább a Chrome-ot kedveli.

Tudtunk nélkül napi 22MB adatforgalmat bonyolíthat a mobilunk

2017. március. 20. 08:39
Csak telepítés rendcsinálás nélkül: a káosz sérülékenyebbé teszi és lelassítja az eszközöket. Átlagosan 12 alkalmazást telepítenek havonta az androidos felhasználók egy tanulmány szerint, viszont csak tízet törölnek. Azaz havonta két appal nő az installált alkalmazások száma.

Megmutatjuk, melyik a 10 legnépszerűbb Android app

2017. március. 18. 17:09
Némileg a jövőt is jelzik a számok, mert nem „minden idők”, hanem a múlt hónap legtöbbet letöltött alkalmazásairól van szó. 2017. februárban a világ 10 legkedveltebb droidos appja összesen 300 millió letöltést ért el. Különösebb meglepetést nem szereznek a nevek – csupa közismert appról van szó -, de a Prioridata adatainak egymáshoz viszonyított, belső arányai mégis érdekesek.

Frissítéssel reagált a Google az újabb fenyegetésre

2017. május. 30. 10:12
Biztonsági szakértők új exploitot találtak, amely az összes androidos operációs rendszert veszélyezteti. A Google komolyan veszi a fenyegetést. Kutatók olyan szabadon garázdálkodó androidos exploitról számoltak be, ami a Google OS-ének valamennyi változatát támadja – írja a CompWorld.

Megmutatjuk, miként lesz gyorsabb az Android mobil

2017. május. 29. 07:17
Néhány egyszerű lépéssel sokat gyorsíthatunk az idővel mind lassabban működő droidos telefonon.

Ezzel a módszerrel támasztható fel az elromlott Android

2017. május. 15. 12:00
Kizárólag akkor válasszuk, ha úgy elromlott, hogy a rendszer egyáltalán nem, vagy csak nagyon rosszul tud már csak betöltődni. Vírusos lett a mobil, vagy a számtalan appal agyontelepítve mára végtelenül lelassult? Netán el sem jut a Home oldalig az Android? Remélhetően be volt kapcsolva – ha még nem lett volna, most tegyük meg – a Beállítások/Fiókok/Google menüpontban az Alkalmazásadatoktól egészen a Címtárig az adatmentés: így sokkal gyorsabban lehet...

Megmutatjuk, hogyan lehet elmenteni az SMS-eket

2017. május. 12. 08:12
Szép emlék is lehet közöttük, rosszabb esetben bizonyíték az esetleges jogvita esetére: hiába megy ki a divatból az SMS, jobb menteni az üzeneteket. A Gmailt, s szinte minden felhő alapú Android alkalmazást automatikusan elment a mobilunk (a legtöbb készüléken a Beállítások/Fiókok/Google menüpontban kell engedélyezni, de alapbeállításban üzemel a mentés).

összesen: 90 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9