Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
85 találat a(z) "Android" cimkére.

Tudtunk nélkül napi 22MB adatforgalmat bonyolíthat a mobilunk

2017. március. 20. 08:39
Csak telepítés rendcsinálás nélkül: a káosz sérülékenyebbé teszi és lelassítja az eszközöket. Átlagosan 12 alkalmazást telepítenek havonta az androidos felhasználók egy tanulmány szerint, viszont csak tízet törölnek. Azaz havonta két appal nő az installált alkalmazások száma.

Megmutatjuk, melyik a 10 legnépszerűbb Android app

2017. március. 18. 17:09
Némileg a jövőt is jelzik a számok, mert nem „minden idők”, hanem a múlt hónap legtöbbet letöltött alkalmazásairól van szó. 2017. februárban a világ 10 legkedveltebb droidos appja összesen 300 millió letöltést ért el. Különösebb meglepetést nem szereznek a nevek – csupa közismert appról van szó -, de a Prioridata adatainak egymáshoz viszonyított, belső arányai mégis érdekesek.

Frissítéssel reagált a Google az újabb fenyegetésre

2017. május. 30. 10:12
Biztonsági szakértők új exploitot találtak, amely az összes androidos operációs rendszert veszélyezteti. A Google komolyan veszi a fenyegetést. Kutatók olyan szabadon garázdálkodó androidos exploitról számoltak be, ami a Google OS-ének valamennyi változatát támadja – írja a CompWorld.

Megmutatjuk, miként lesz gyorsabb az Android mobil

2017. május. 29. 07:17
Néhány egyszerű lépéssel sokat gyorsíthatunk az idővel mind lassabban működő droidos telefonon.

Ezzel a módszerrel támasztható fel az elromlott Android

2017. május. 15. 12:00
Kizárólag akkor válasszuk, ha úgy elromlott, hogy a rendszer egyáltalán nem, vagy csak nagyon rosszul tud már csak betöltődni. Vírusos lett a mobil, vagy a számtalan appal agyontelepítve mára végtelenül lelassult? Netán el sem jut a Home oldalig az Android? Remélhetően be volt kapcsolva – ha még nem lett volna, most tegyük meg – a Beállítások/Fiókok/Google menüpontban az Alkalmazásadatoktól egészen a Címtárig az adatmentés: így sokkal gyorsabban lehet...

Megmutatjuk, hogyan lehet elmenteni az SMS-eket

2017. május. 12. 08:12
Szép emlék is lehet közöttük, rosszabb esetben bizonyíték az esetleges jogvita esetére: hiába megy ki a divatból az SMS, jobb menteni az üzeneteket. A Gmailt, s szinte minden felhő alapú Android alkalmazást automatikusan elment a mobilunk (a legtöbb készüléken a Beállítások/Fiókok/Google menüpontban kell engedélyezni, de alapbeállításban üzemel a mentés).

Elveszett vagy ellopták? Megmutatjuk, miként találjuk meg az Android mobilt

2017. május. 10. 08:29
Van ingyenes és fizetős megoldás a bajra. Legalább a díjmentes szolgáltatást kapcsoljuk be a készülékünkön. Elhagyott vagy ellopott telefonok megtalálására – vagy, ha a visszaszerzés nem is sikerül, a személyes adataink törlésére – találták ki az Android Eszközkezelőt.

Hogyan takarítsuk el a nyomokat Androidról és PC-ről magunk után?

2017. június. 26. 07:17
Az alapvető rendszerkarbantartási tennivalók elvégzésével helyet lehet megtakarítani, gyorsulhat a készülék és a magánszféra is némi védelmet kap. Gyártótól függően a különböző menüpontokat kissé eltérő elnevezések alatt lehet meglelni az Android készülékeken.

Mégsem tetszik a letöltés: miként kapjuk vissza a pénzt?

2017. június. 23. 07:48
Néha a megvett alkalmazás nem tudja, amit ígért, a zenét meg benéztük: ilyenkor a gyorsaságon múlik, hogy visszakapjuk-e a kifizetett összeget a Google Play áruháztól.

5 dolog, amit nem gondolnánk, hogy tud az Android

2017. július. 21. 10:06
A rendszergazdák persze mindig mindennel tisztában vannak, de a felhasználók közül sokan sohasem hallottak az Android egyes rejtett adottságairól. Pedig ezen feature-ök többsége már a 6-os, némelyik az 5-ös operációs rendszer óta adott, s igazán kényelmessé tehetjük alkalmazásukkal a mobil használatát.

összesen: 85 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9