Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
119 találat a(z) "app" cimkére.

Megmutatjuk, melyik a 10 legnépszerűbb Android app

2017. március. 18. 17:09
Némileg a jövőt is jelzik a számok, mert nem „minden idők”, hanem a múlt hónap legtöbbet letöltött alkalmazásairól van szó. 2017. februárban a világ 10 legkedveltebb droidos appja összesen 300 millió letöltést ért el. Különösebb meglepetést nem szereznek a nevek – csupa közismert appról van szó -, de a Prioridata adatainak egymáshoz viszonyított, belső arányai mégis érdekesek.

Mégsem tetszik a letöltés: miként kapjuk vissza a pénzt?

2017. június. 23. 07:48
Néha a megvett alkalmazás nem tudja, amit ígért, a zenét meg benéztük: ilyenkor a gyorsaságon múlik, hogy visszakapjuk-e a kifizetett összeget a Google Play áruháztól.

A világ 10 legtöbbet letöltött alkalmazása

2017. június. 20. 08:41
Az Android Top10-es lista a múlt hónapban együttesen több mint 330 milliós letöltési számot hozott. Mint a Priori Data kimutatta, a legnépszerűbb alkalmazás a WhatsApp volt, összesen 92 millió letöltést tudhat magáénak egy hónap alatt.

Kulturális startup teszi élvezetessé az utazást

2017. június. 14. 14:42
Geolokációs távolsági útikalauzon dolgozik egy magyar csapat. Ha rajtuk múlik, biztosan máshogy vonatozunk, buszozunk és hajózunk a jövőben. „Az utazás kidobott idő a turisztikai szektor számára is. Ott ülünk, unatkozunk, miért ne tölthetnénk el hasznosan?” – mondja Kollai István, a „kulturális startup” ötletgazdája. A Pozsonyi Magyar Intézetet korábbi vezetője, a Corvinus Egyetem oktatója útjai alatt a vonatablakon keresztül figyelte a várakat, folyamatosan...

Látássérültek életét könnyítő magyar app jutott ki a világversenyre

2017. június. 01. 09:00
Bármilyen társadalmi problémára gyógyírt jelentő applikáció élhetőbbé teszi a világot – ez a felismerés vezérelte a Microsoftot, amikor útjára indította az Imagine Cup-ot. A nemzetközi megmérettetés idei, Seattle-ben megrendezendő döntőjében Magyarországot egy olyan csapat képviseli, amely vak és gyengénlátó embereknek adja vissza az olvasás élményét.

Használtautó-vásárlás biztonságosan

2017. január. 18. 00:14
Már az OkmányApp mobil applikáción keresztül is elérhető a tavaly októberben indított online Gépjárműadat-lekérdező szolgáltatás. A Webes Ügysegéden elérhető szolgáltatás segítségével szerezhetünk információkat a megvásárolni kívánt gépjármű kilométeróra-állásával, eredetiségével, tényleges állapotával kapcsolatban. A használtautó-vásárlók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Gépjárműadat-lekérdező szolgáltatást idén október végéig az állampolgárok...

App segít a kínai asztmás gyerekeken

2017. február. 20. 08:24
Immár hivatalos, hogy azzal a szerkezettel, amely egy mobiltelefonhoz csatlakoztatható, Kínában már mérhetik és rögzíthetik az asztmában szenvedők a lélegzésüket. A kínai egészségügyi szövetség ugyanis vasárnap beleegyezett, hogy ezentúl a papíralapú rögzítésen túl olyan digitális csúcsáramlás-mérővel is figyelhetik a légzésüket az asztmában szenvedők, ami egy applikáció segítségével gyűjti az adatokat.

A futók többsége mobilfüggő

2017. augusztus. 11. 14:00
Átlépte a tízezret a Runaddict futóalkalmazás letöltéseinek száma, miután több száz új felhasználó telepítette az appot az NN Night Run futóverseny alkalmából. Ez nem is meglepő annak fényében, hogy egy friss felmérés szerint már minden második amatőr futó az okostelefonjával indul sportolni. Az NN Night Run Budapest résztvevőinek növekvő száma is alátámasztani látszik, hogy a futás egyre népszerűbb Magyarországon – erre mutatott rá a biztosító online kutatása...

A világ 10 legnépszerűbb Android alkalmazása

2017. augusztus. 08. 07:27
Múlt hónapban ez a tíz együttesen 354 millió letöltés ért el a Földön. Némileg meglepő a szuperlista eleje és vége. (A diagram letöltési számait millió darabban adták meg.) Az elején, hogy, hogy nem, négy kizárólag Facebook-tulajdonolta applikáció (WhatsApp; Messenger; Facebook; Instagram) található, utána meg az a Snapchat, amiről a Facebook az elmúlt években a legtöbb újítását egészen egyszerűen lemásolta.

Fuss és fogd a pénzt az új magyar appal

2017. április. 29. 18:52
Futóknak nyújt kedvezményeket a hazai fejlesztésű runaddict. A futók 62 százaléka visz magával valamilyen technikai eszközt sportoláshoz, legtöbbször mobiltelefont, 38 százalékuk pedig valamilyen futáshoz kapcsolódó applikációt is használ – ez derül ki az NN Biztosító magyar internetezők futási szokásait vizsgáló reprezentatív, online kutatásából. Erre reagálva az NN ingyenes futóalkalmazást fejlesztett. A runaddict újszerűsége abban rejlik, hogy a futók számára...

összesen: 119 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11