Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
109 találat a(z) "Apple" cimkére.

Az Apple elismerte, baj van az új iPhone 8-as hangjával

2017. szeptember. 27. 21:01
„Tisztában vagyunk a problémával, amely néhány ügyfelünket érinti. Dolgozunk a szoftveres javításon" - közölte az Apple a Business Insiderrel. Az új iPhone egyes esetekben recsegő, pattogó hangokat hallat a telefonhívások során. Szeptember 22-én kezdték (nálunk 29-én péntektől fogják) árusítani az új iPhone 8-as telefonokat, melyekről több felhasználó panaszkodik online fórumokon, többek között a MacRumors, Reddit és az Apple Support oldalán.

A Google töröl, de az Apple sem kedvesebb

2017. szeptember. 25. 08:07
Elméletileg a Google Drive bevezetése óta a keresőóriás biztonsági másolatokat tárol az alkalmazásadataikról, névjegyeikről, naptárról, jelszavaikról az Android felhasználóknak. A biztonsági másolat segítségével aztán az androidos felhasználó, ha például újratelepíti gyári beállításokkal a lelassult, döcögő mobilját, vagy mondjuk vírustámadás miatt veszti el az adatait, könnyen helyreállíthatja azt a Drive felhőjéből.

Megvan, mikor kezdődik Magyarországon új az iPhone eladása

2017. szeptember. 14. 17:19
Minden magyarországi mobilszolgáltató szeptember 29-én kezdi az iPhone 8 és 8 plus, s csak később az X értékesítését. Arra a felvetésre, hogy mekkora érdeklődésre számítanak, nem tudtak még választ adni az MTI-nek, de az Apple legújabb termékeire szeptember 22-től minden szolgáltató előrendelést vesz fel. A Magyar Telekom, a Telenor, és a Vodafone is szeptember 29-től teszi elérhetővé az Apple legújabb termékeit.

Bemutatta új termékeit és szolgáltatásait az Apple

2017. szeptember. 13. 07:22
Az Apple bemutatta új termékeit és szolgáltatásait, köztük két új iPhone okostelefon-modellt. Az Apple elnök-vezérigazgatója, Tim Cook, a bemutatót a cég Cupertinóban (Kalifornia) lévő központjában, az éppen most felépült - és még be sem fejezett - Apple Park ezer fős, az alapító Steve Jobsról elnevezett színházépületében tartotta. Két új okostelefont, megújított Apple-tévét és órát, valamint bővített szolgáltatásokat mutatott be.

A legjobb módszer a Facebook, az Android és az iPhone fiókunk védelmére

2017. október. 30. 07:32
Még a legerősebb jelszó sem véd meg, ha bekapcsolva felejtjük a mobilon, számítógépen a jelszavak mentését. Nem csak a képzett hacker, hanem egy kíváncsi barát, élettárs, kolléga is egy mozdulattal beléphet a jelszóval védett(nek hitt), általunk használt weboldalra. Aztán csak pár kattintás, és már minden bizalmas adatunk, képünk, videónk, levelünk és csevegésünk előtárul.

Melyik az okosabb? Az Apple vagy a Google?

2017. október. 09. 07:40
Úgy tesztelték a nagy gyártók mesterséges intelligenciájának az IQ-ját, mint az emberekét. Íme, az ember-gép, gép-gép összevetés. Ha próbálgattuk már (angolul) a virtuális asszisztenseket, a Siri-t, a Cortana-t vagy éppen a Google-t, akkor kiderülhetett, hogy ugyan hasznosak és segítőkészek, de néha lehangolóan buták, s az alapvető parancsokat sem értik.

Ideje megtanulni, mi is az a Tencent

2017. november. 25. 08:06
A világ 5 legértékesebb vállalatából 5 high-tech. Közéjük jutott be most egy kínai óriás, kiszorítva a Facebookot. A Tencent az első kínai tech vállalat (sőt, az első ázsiai vállalat), amelyik a legértékesebb öt közé jutott: részvényárfolyama idén megkétszereződött, az utóbbi öt évben pedig kilencszeresére nőtt. Tőzsdepiaci értéke november 21-én 529,9 milliárd dollár lett, miközben a Facebooké „mindössze” 528,5 milliárd. Nem kis teljesítmény volt Zuckerberget...

A legújabb Apple-gépek sincsenek biztonságban a CIA-tól

2017. március. 24. 08:05
A WikiLeaks kiszivárogtató portál újabb dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyek szerint az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) képes feltörni a legújabb típusú Apple-számítógépeket is. A WikiLeaks legújabb információiról a Breitbart News jobboldali hírportálnak a sajtóval, a szólásszabadsággal és az internetes informáciáramlással foglalkozó munkatársa számolt be. A nyilvánosságra hozott dokumentumok a CIA azon különböző módszereiről számolnak be,...

Alaposan átrendeződik az IT-piac

2017. május. 27. 09:20
A japán Sharp Corp. elektronikai konszern újra nyereséges évet zárhat - derül ki az első külföldi kézbe került japán elektronikai vállalat pénteki közléséből. A tavaly óta a tajvani Hon Hai Precision Industry Co. (tőzsdei nevén Foxconn, melynek anno az Apple-t összeszerelő dolgozói tucatszám lettek öngyilkosok) tulajdonában álló japán vállalat az idei, 2018 márciusában záruló üzleti évre 4 év óta először nyereséget vár.

Nyugodtabb alvás az Apple jóvoltából

2017. május. 26. 11:25
A vállalat nemrég felvásárolta az alvási szokások követésével foglalkozó finn Beddit céget, és megerősítette, hogy a felhasználói információkat az Apple adatkezelési szabályzatának megfelelően fogják gyűjteni és felhasználni. A Beddit termékeit 2015 vége óta lehet kapni az Apple Store-okban. Ezek a boltok arra is szolgálnak, hogy analizálva a vásárlásokat, az amerikai óriáscég első kézből nyerhessen információt arról, melyik korosztály körében melyik termékei...

összesen: 109 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11