Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
115 találat a(z) "Apple" cimkére.

Csendben védelmez és minősíti a felkeresett weboldalakat

2018. január. 30. 09:26
Böngészés közben is a magánéletet oltalmazza a most megújult, ingyenes és biztonságos bővítmény. Már több millió felhasználó privát életét biztosítja a DuckDuckGo: minap teljesen megújították, érdemes kipróbálni, ha eddig még nem tettük volna. Mitől is óv? A webhelyek többsége – a Google-tól a Facebookig, az ismertektől az ismeretlenekig – rejtett nyomkövetőket alkalmaz. Egyes források szerint a Google-trackerek például az összegyűjtött adatok 76% -át másoknak...

Csődös lehet az iPhone X-es

2018. január. 23. 07:28
Mint egy kiszivárogtatásból kiderül, az Apple méregdrága iPhone X mobilja nem hozza a várt eredményeket, leállhatnak vele. A forrás a KGI Securities mindig jól tájékozott elemzője, Ming-Chi Kuo. A hír már körbeszaladta a fél nemzetközi szakmai sajtót. Az elemző egyenesen azt állítja a MacRumorsnak, hogy az Apple 2018 közepéig leállhat a gyártással. Állítólag az eladási számok súlyosan elmaradnak az előrejelzésektől. Kuo szerint két fő oka van az alulteljesítésnek.

Miért lassul le idővel az összes okostelefon?

2018. január. 18. 17:15
Sokak tapasztalata: a kezdetben zökkenőmentesen működő Android mobil befékeződik, s nehézkesen, döcögve kezdi teljesíteni a feladatokat. Ismerős? Az ablakok nem pattannak fel többé, a menü akadozik, a programok az ikonjuk érintése után sokára indulnak el. Némi aktualitást ad a kérdésnek, hogy az Apple maga ismerte el decemberben, hogy szándékosan lassítja az iPhone-okat.

Ennek nagyon nem örülnek az iPhone-osok

2018. január. 16. 08:49
40 és 56 százalék közötti lassulást jelentett az iPhone 6-nál a biztonsági frissítés. Az Apple néhány napja adta ki az iOS 11.2.2-t, amely az iPhone-ok és az iPadek Spectre sebezhetőséget orvosolja. A cég azonban nem sokat mondott arról, hogy telepítés után lassul-e az eszköz.

Akarjuk, hogy a Facebook kamerán nézzen az otthonunkba?

2018. február. 20. 12:00
Mert a dolog rövidesen megoldható lesz a DigiTimes által kiszivárogtatott értesülések szerint.

Rém sokan követik a mozgásunkat a weben – ki lehet kikapcsolni a helymeghatározást

2018. február. 14. 12:00
Megdöbbentő, mennyi adatot osztanak meg rólunk a mobilunkra telepített alkalmazások gyártói. Nagyok, mint a Paypal, a Microsoft, az Apple, a Google, a Facebook és a kicsik egyaránt.

Az Apple elismerte, baj van az új iPhone 8-as hangjával

2017. szeptember. 27. 21:01
„Tisztában vagyunk a problémával, amely néhány ügyfelünket érinti. Dolgozunk a szoftveres javításon" - közölte az Apple a Business Insiderrel. Az új iPhone egyes esetekben recsegő, pattogó hangokat hallat a telefonhívások során. Szeptember 22-én kezdték (nálunk 29-én péntektől fogják) árusítani az új iPhone 8-as telefonokat, melyekről több felhasználó panaszkodik online fórumokon, többek között a MacRumors, Reddit és az Apple Support oldalán.

A Google töröl, de az Apple sem kedvesebb

2017. szeptember. 25. 08:07
Elméletileg a Google Drive bevezetése óta a keresőóriás biztonsági másolatokat tárol az alkalmazásadataikról, névjegyeikről, naptárról, jelszavaikról az Android felhasználóknak. A biztonsági másolat segítségével aztán az androidos felhasználó, ha például újratelepíti gyári beállításokkal a lelassult, döcögő mobilját, vagy mondjuk vírustámadás miatt veszti el az adatait, könnyen helyreállíthatja azt a Drive felhőjéből.

Megvan, mikor kezdődik Magyarországon új az iPhone eladása

2017. szeptember. 14. 17:19
Minden magyarországi mobilszolgáltató szeptember 29-én kezdi az iPhone 8 és 8 plus, s csak később az X értékesítését. Arra a felvetésre, hogy mekkora érdeklődésre számítanak, nem tudtak még választ adni az MTI-nek, de az Apple legújabb termékeire szeptember 22-től minden szolgáltató előrendelést vesz fel. A Magyar Telekom, a Telenor, és a Vodafone is szeptember 29-től teszi elérhetővé az Apple legújabb termékeit.

Bemutatta új termékeit és szolgáltatásait az Apple

2017. szeptember. 13. 07:22
Az Apple bemutatta új termékeit és szolgáltatásait, köztük két új iPhone okostelefon-modellt. Az Apple elnök-vezérigazgatója, Tim Cook, a bemutatót a cég Cupertinóban (Kalifornia) lévő központjában, az éppen most felépült - és még be sem fejezett - Apple Park ezer fős, az alapító Steve Jobsról elnevezett színházépületében tartotta. Két új okostelefont, megújított Apple-tévét és órát, valamint bővített szolgáltatásokat mutatott be.

összesen: 115 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11