Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
6 találat a(z) "átverés" cimkére.

Tuti átverések, amik nyelik a pénzt az okostelefonunkból

2018. június. 25. 08:00
Engedély nélkül gyűjti az információt az internetezési szokásainkról, amelyeket a bűnözők értékesítenek a hirdetőknek.

Előre elkért összegek, elmaradt kiszállítás, átverések

2018. június. 16. 09:00
Negyven munkanap után sem érkezik meg a közösségi oldalon rendelt ruha, ám a fizetés előre történt. A panaszra pedig még csak egy reagálás sem érkezik, holott az eladó „látta” a panaszos üzenetét. Könnyen pórul járhat a vásárló, ha nem figyel, Mutatjuk, mit lehet tenni ilyen esetekben.

Kedvezményes kuponokkal csábítanak a kiberbűnözők

2018. július. 30. 11:00
Mindannyiunk titkolt nyereségvágyát kihasználva online üzletek és tartalomszolgáltató portálok kedvezményes kuponjaival kecsegtetve igyekeznek kiberbűnözők egy új módszerrel megszerezni a felhasználók személyes adatait.

2014-es foci-vb: így verhetik át

2014. május. 26. 13:23
Brazília már az utolsó simításokat végzi a június 12-én kezdődő FIFA labdarúgó-világbajnokság előtt, nem csoda, hogy az online csalók is megjelentek. Pár javaslat foci drukkereknek, hogy miként kerülhetik el az adathalász támadásokat és a túlságosan is vonzónak ígérkező ígéreteket, nyereményeket. Az online csalók minden nagyobb eseményt kihasználva kifinomult és teljesen megtévesztő weboldalakat hoznak létre. Jelen esetben a világbajnokság, a szponzorok és a...

A legegyszerűbb trükkökkel is átverhetők a magyar netezők

2013. február. 12. 09:30
Az uniós kiberbiztonsági rangsorban viszonylag előkelő helyen áll Magyarország a kritikus infrastruktúrák tekintetében, de az egyes felhasználók esetében a lista másik végén, elsősorban a felhasználók tudatlansága miatt.

Kaspersky: Steve Jobs nevével nyerészkednek internetes csalók

2013. augusztus. 06. 12:14
Az utóbbi időkben megszaporodtak a Steve Jobs hírnevét csaliként használó spam üzenetek az elektronikus levélforgalomban. Részben ennek tudható be, hogy a spamek részaránya a teljes levélforgalomban júniusban átlagosan 1,4 százalékponttal 71,1 százalékra emelkedett - tájékoztatta kedden az MTI-t a Kaspersky Lab kiberbiztonsági vállalat.