Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "automatizálás" cimkére.

Sok pénzt hoz a konyhára az okos automatizálás

2019. március. 05. 12:00
A Schneider Electric energiamenedzsmenttel és automatizálással foglalkozó nemzetközi cég tanulmánya szerint energiafelügyelettel, automatizálással jelentős működési költséget lehet megtakarítani.

Pozitív hatása lehet a robotika térhódításának a hétköznapokban

2018. október. 29. 09:00
Az automatizálás forradalmi elterjedésétől nem kell tartani – vélik a szakértők. Pozitív hatásai is lehetnek a hétköznapokban a robotika térhódításának, akár közös munkahelyen, egy légtérben is zökkenőmentesen dolgozhat együtt robot és ember.

5 szakma, ami biztonságban van a robotizációtól

2018. november. 06. 12:20
Az elkövetkezendő 20 év rendesen átírja a munkaerőpiacot: foglalkozások tűnnek el a mélybe, új hivatások emelkednek a semmiből, és bizony néhány professzió kiállja az automatizálás forradalmát. De melyek ezek?

Ipari automatizálási mintaprojektek megvalósítására 2,5 milliárd a keret

2016. október. 10. 16:00
A kormány az év végén megnyitja azt a 2,5 milliárd forintos pályázati keretet, amelynek révén robotizálási és automatizálási mintaprojektet hozhatnak létre magyar kkv-k - jelentette be Lepsényi István Székesfehérváron, a VT Metal Kft. új KTL festőüzemének és felületkezelő sorának avatóünnepségén. A Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára megemlítette, hogy a Videoton vállalatcsoporthoz tartozó, forgácsolásos fém...

Kreatív automatizálás: az online marketing jövője?

2016. március. 17. 15:52
Online marketing szempontból az automatizálás innovatív elemei, azaz a kreatív épp annyira fontos, mint a technikai oldal: a jövő marketingje szorosan összefügg a kreatív programozással, amelynek az automatizálás csak egy részét képezi. Mire használhatjuk a marketing automatizálást? Az esetleges közhiedelemmel ellentétben nem csak arra használhatjuk az automatizáló szoftvereket, hogy hírleveleket küldjünk, bár tény, hogy az ilyen eszközöket használók legnagyobb...