Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
17 találat a(z) "befektetés" cimkére.

Új szolgáltató központot nyitott a Ford Magyarországon

2018. szeptember. 17. 11:00
Új regionális szolgáltató központot nyitott az amerikai Ford pénteken Budapesten. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta, hogy az új centrummal a Ford legnagyobb európai adminisztratív központja Magyarországon jön létre.

150 hazai startup jelentkezett az Antenna Hungária programjára

2018. szeptember. 14. 12:00
Az Antenna Hungária és a Drukka Startup Stúdió által életre hívott vállalati akcelerációs programra jelentkezők közül a szakmai zsűri által kiválasztott 11 legjobb csapat közül kerülnek majd ki a befektetésben részesülők.

Befektetési kisokos a turbulens pénzpiacokra

2018. szeptember. 10. 11:00
Érdemes óvatosan tervezni most a befektetéseket a magánszemélyeknek, a vállalkozóknak pedig a beruházásokat és az üzleti kapacitás-bővítéseket. Még nem kell farkas kiáltani, de a pénzpiacok felé kacsingatókat a banki szakértők alapos körültekintésre sarkallják.

Varga Mihály: Az Egyesült Államok a második legfontosabb befektetője hazánknak

2018. október. 18. 17:30
Az amerikai vállalatok az egyik legjelentősebb beruházói-befektetői közösséget képviselik Magyarországon, a hazánkban jelenlévő 1700 amerikai vállalat több mint százezer embernek ad munkát – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter az Eric Stewart elnök által vezetett Amerikai-Magyar Üzleti Tanács (USHBC) küldöttségével tartott megbeszélésen.

Versenyképes befektetési helyszín marad Magyarország

2018. december. 05. 10:00
A jövő évtől jelentős változásokkal számolhatnak a magyar adózók az Európai Tanács Adóelkerülés Elleni Irányelvében („ATAD”) foglalt rendelkezések átvétele miatt.

Mibe éri meg befektetni a jó hozam érdekében?

2018. augusztus. 06. 08:50
Számos pénzügyi termék elérhető ma a bankok kínálatában. A futamidő mellett a befektetések kiválasztásának legfőbb szempontja, hogy mekkora kockázatot vállal az ügyfél.

A befektetők saját maguk ellenségei?

2018. augusztus. 02. 08:00
Még a legtapasztaltabb befektetési rókáknak is nehézséget okoz előre kitalálni, mikor érdemes adott befektetést megvenni vagy éppen eladni. A piaci időzítésnek nevezett problémára – varázsgömb hiányában – két biztos megoldást javasolnak a K&H befektetési szakemberei: vagy maradjunk a napi árfolyammozgások által nem befolyásolt megtakarításoknál, vagy, ha ki akarjuk használni a magasabb hozamlehetőséget, gondolkodjunk többszöri, rendszeres megtakarításban.

A befektetők javára módosul egy törvény

2018. augusztus. 01. 12:00
Az Országgyűlés elfogadta és jelenleg kihirdetésre vár az egyes adótörvények módosításáról szóló törvényjavaslat, amely a piaci igényeknek megfelelően módosít a szabályozott ingatlanbefektetési társaságokról rendelkező törvényen. Ezáltal vonzóbbá téve ezt a befektetési formát.

Szijjártó: változik a befektetésösztönzési rendszer jövőre

2016. november. 25. 08:47
Alapvetően megváltozik a hazai befektetésösztönzés rendszere jövőre - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara rendezvényén csütörtökön Budapesten. "Minél több nagy nemzetközi vállalat települ le Magyarországon, minél több nemzetközi cég bővíti magyarországi kapacitásait, annál jobb lesz a hazai kis- és közepes cégeknek, annál több hazai kis- és közepes cég tud bekapcsolódni e cégek beszállítói hálózatába"...

Kiemelkedő eredmény a 9. helyezés a befektetési listán

2015. március. 16. 07:54
Kiemelkedő, 9. helyezést ért el Magyarország 46 ország között a befektetésre ajánlott országok listáján - mondta Balogh László, a Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügyekért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek pénteken. Balogh László azt követően nyilatkozott az MTI-nek, hogy a Forbes magazin a New Jersey állambeli Bretton Woods kutatóintézet listája alapján közölte, befektetési szempontból Magyarország a világ 10 legjobb befektetési célpontja között...

összesen: 17 db | 10 db/oldal

1 2