Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
12 találat a(z) "Bencsik Balázs" cimkére.

MVP KMR – Bencsik Balázs: Fenyegetések és sérülékenységek

2018. június. 28. 16:28
A Nemzeti Kibervédelmi Intézet igazgatója nem fukarkodott a statisztikákkal és kutatásokkal, amelyekből kiderült, hogy a zsarolóvírusok kora koránt sincs leáldozóban, ahogy a coinbányák okozta globális átalakulás sem. De hogyan változott meg a gazdaság és a vállakozások attitűdje az IT biztonsággal kapcsolatban, mennyire veszik komolyan a cégek az alkalmazottak jelentette kiberveszélyt? Az előadásból többek közt ezek is kiderülnek.

Milyen veszélyek fenyegetik a kkv-kat?

2018. június. 19. 12:07
Zsarolóvírusok, adathalászok, bitocinbányászok – egy tucatnyi, kézzel foghatatlan, ám valós veszély fenyegeti a kis- és középvállalkozásokat. A súlyos pénzekkel, sőt, rosszabb esetben csőddel záruló incidensek ellen azonban kevesen védekeznek. Mit tehetnek a döntéshozók a veszély csökkentése érdekében? Bencsik Balázzsal, az NKI igazgatójával beszélgettünk.

Miről szól az Európai Kiberbiztonsági Hónap? – interjú Dr. Bencsik Balázzsal

2018. január. 16. 10:29
Az október a kiberbiztonság hónapja, a védelem pedig nem csak a vállalkozások, hanem a hétköznapi internetfelhasználó számára is fontos. Dr. Bencsik Balázs elárulta, mely négy felhasználói attitűd óvja meg adataink, valamint azt is, hogy miért van szükség az Európai Kiberbiztonsági Hónapra.

Kiberbűnözés és digitális biztonság

2017. március. 27. 18:58
Az Informatikai és Könyvtári Szövetség és az Informatika a Társadalomért Egyesület az Internet Fiesta rendezvénysorozat alkalmából Kiberbűnözés és digitális biztonság címmel beszélgetést rendeznek a pécsi Csorba Győző Könyvtárban. Az Informatikai és Könyvtári Szövetség immár 18. alkalommal rendezi meg az Internet Fiestát a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. A rendezvény keretében a könyvtárak érdekes, informatív és hasznos programokat szerveznek olvasóiknak,...

Biztonság minden szemszögből

2017. június. 06. 10:12
Az idei Infoparlamentet nem a Digitális Jólét Program (DJP) eddigi eredményeinek boncolgatása határozza meg. Az információs társadalom fejlesztését a konferencia a DJP keretrendszerének szemszögéből vizsgálja, különös tekintettel a biztonságra. Tartalmában és lebonyolításában is megújul az immár hetedszer megrendezésre kerülő Infoparlament. A korábbi évektől eltérően csak a délelőtti, plenáris üléseket tartják az Országgyűlés épületében, utána a résztvevők hajóra...

Egy etikus hackercsapat vigyáz ránk

2017. július. 11. 09:12
Dr. Bencsik Balázs, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet igazgatója az Infotér Tv-nek adott interjújában beszélt a magyarországi IT biztonság helyzetéről, és többek között arról is szót ejtett, hogy egy etikus hackercsapat hogyan segíti országunk kiberbiztonságát.

Veszélyben a mobilok - rendőrségi kampány indul

2016. október. 24. 16:47
A mobileszközök sérülékenységre hívják fel a figyelmet és a biztonságos mobilhasználatot igyekeznek elősegíteni egy kampánnyal, amelyet egyszerre huszonöt államban, köztük Magyarországon indítottak - jelentették be hétfőn Budapesten. Szongoth Richárd, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) kiberbűnözés elleni osztályának vezetője elmondta: a kampányban felhívják a figyelmet a mobileszközöket érintő veszélyekre, kártevő programokra, zsarolóvírusokra, a...

A Nemzeti Kibervédelmi Intézet feladatai – interjú Bencsik Balázzsal

2016. január. 20. 10:15
A 2013-ban hozott kibervédelemmel kapcsolatos törvény módosításával létrejött Nemzeti Kibervédelmi Intézet főbb feladatairól, irányvonaláról, struktúrájáról is beszámolt Dr. Bencsik Balázs a 6. Infotér Konferencián. Az intézet vezetője elmondta: a feladatok egymás melletti működtetése, a jogszabályokban rögzített feladatok integrálása egy új minőséget hoz a kibervédelmi működésbe.

Az 2013. évi L. törvény a mySec talkon

2016. február. 16. 20:39
A mySec talk rendhagyó módon ismét egy konferencián, a ProDay-en belül kapott helyet. A fókuszban a 2013. évi L. törvény (Ibtv.) és annak hatásai voltak. A kerekasztal tagjai elemzik az elmúlt három évet és igyekeznek felvázolni az információbiztonság aktuális helyzetét és a további tennivalókat.

Infotér Konferencia 2015 – Dr. Bencsik Balázs: Centralizált modell a kiberbiztonságban

2016. február. 16. 10:30
Kulcsfontosságú lépés volt, hogy immár a Belügyminisztérium keretein belül működik a magyar kibervédelmi stratégia és szabályozás – hangsúlyozta Dr. Bencsik Balázs, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet vezetője. A 6. Infotér Konferencián felhívta a figyelmet arra is, hogy így a feladatok centralizálása nemcsak az intézeten belül tud hatékony lenni, hanem a nemzetközi partnerek számára is értelmezhetőbbé teszi az egyes intézkedéseket. Ez azért is lehet fontos, mert a...

összesen: 12 db | 10 db/oldal

1 2