Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
20 találat a(z) "beruházás" cimkére.

Egymilliárd forintos járműipari fejlesztés kormányzati támogatással

2018. szeptember. 07. 11:00
A kormány gazdaságpolitikájában kiemelt helyen áll a versenyképesség javítása, többek között ezért fordítunk 2019-ben mintegy négyezer milliárd forintot fejlesztések finanszírozására – hangsúlyozta Varga Mihály pénzügyminiszter az Ikarus Járműtechnika Kft. kapacitásbővítő beruházásának átadásán.

Új hitelprogram kisvállalkozásoknak

2018. szeptember. 04. 12:00
Majdnem hatvanmilliárd forintos keretösszeggel megjelent a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram” a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében.

Szeretnek lízingelni a hazai kkv-k

2018. július. 11. 11:00
A magyar lízingpiac az első negyedévben 16 százalékos bővülést ért el, a növekedésben fontos szerepet kapott a kis- és középvállalkozások egyre nagyobb finanszírozási igénye – közölte a Magyar Lízingszövetség. Az első negyedévben minden egymillió forintos kihelyezésből átlagosan 715 ezer forint, azaz a finanszírozott összeg 71,5 százaléka került a kkv-khoz. A magyar lízingcégek szerint a következő időszakban is a kis- és középvállalkozások lesznek a bővülés...

Autógyártás okosan – Így fejleszt a Suzuki

2018. július. 09. 13:00
Bár arról sok szó esik, hogy mi várható a jövőben, de arról kevesebb, hogy milyen út vezet el addig, hol tartanak a cégek a termelés, gyártás okosításában. Az esztergomi Suzuki több milliárd forintot fordít éppen arra, hogy a már eddig is alkalmazott robotokat még inkább összekapcsolja, és még gyorsabbá tegye a járműgyártást.

Egekben a kkv-k beruházási szándéka

2018. július. 05. 11:30
Több mint tíz éve, 2007 óta nem akartak ennyien fejleszteni a magyar cégek közül, jelenleg ugyanis a kkv-k 75 százaléka készül valamilyen beruházásra. A középvállalkozásoknál még ennél is erősebb a szándék, mivel közülük 10-ből 9 cég tervez fejleszteni – derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás legutóbbi adataiból.

Szintet lépnek a szélessáv-beruházások országszerte

2018. december. 13. 14:00
Januárjában indul a Szupergyors Internet Program második szakasza a kormány kezdeményezésére, szakmai szervezetek és piaci cégek támogatásával. A SZIP 2.0 célja a legalább 100 Mbps-ra alkalmas, de gigabites sávszélességre bővíthető, vagy optikai hálózatok kiépítése.

A Debrecen 2030 program megváltoztatja a keleti régiókban élők mindennapjait

2018. december. 06. 09:00
A program célja, hogy a hajdú-bihari megyeszékhelyet tizenkét éven belül az országhatárokon átnyúló hatású üzleti, innovációs, közlekedési, oktatási, kulturális és egészségügyi központtá tegye.

Szupergyors internethálózat épült ki Jászfényszarun

2018. augusztus. 24. 08:50
Százmillió forintot meghaladó állami támogatással mintegy 2200 háztartás és helyi közintézmény számára vált elérhetővé a szupergyors internet Jászfényszarun - jelentette be csütörtökön, a városban tartott sajtótájékoztatón a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért felelős helyettes államtitkára.

Beruházási boom várható a kkv szektorban

2018. augusztus. 22. 11:00
Több mint tíz éve nem volt ilyen magas a kkv-k beruházási szándéka, jelenleg a cégek 78 százaléka készül valamilyen fejlesztésre – derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás legutóbbi adataiból. A legtöbben informatikai fejlesztésekre készülnek, míg korábban gépek, berendezések korszerűsítése volt a cél.

Több éves csúcson a kkv-k beruházási szándéka

2017. november. 27. 16:00
Három és fél éves csúcson van a vállalkozások beruházási hajlandósága, a középvállalkozások fejlesztési szándéka 73 százalékról 91 százalékra, a kisvállalkozásoké 53 százalékról 66 százalékra ugrott, ezzel szemben a mikrovállalkozások fejlesztési kedve 57 százalékról 54 százalékra mérséklődött - derül ki a K&H kkv bizalmi index hétfőn közzétett legfrissebb adataiból. A felmérés szerint az ipari, építőipari cégek az átlagnál magasabb arányban, 71 százalékban...

összesen: 20 db | 10 db/oldal

1 2