Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "biometrikus azonosítás" cimkére.

Ujjlenyomattal is kinyithatjuk az autónkat?

2019. február. 01. 12:00
A Hyundai az új generációs Santa Fe modellen mutatja be a biometrikus azonosításon alapuló technológiáját.

Az Emirates élesben teszteli a „biometrikus útvonalat”

2018. október. 31. 09:00
Alapjaiban formálja át a repülőtéri utasforgalmat az a technológiai fejlesztés, amelyet az Emirates a világon elsőként szeretne bevezetni.

Arcfelismerő rendszerre térhet át a Heathrow reptér

2018. november. 09. 10:00
Akár egyharmadával is lerövidítheti a becsekkolást a biometrikus megoldás, amellyel a londoni repülőtér az egyre nagyobb létszámú utas kezelését kívánja egyszerűbbé tenni.

Veszélyt jelenthet az arcfelismerés

2017. május. 02. 17:00
A biometrikus azonosítási módszerek közül a beleegyezésünk és tudtunk nélkül is bárhol elvégezhető arcfelismerés. Ez jelenti az egyik legnagyobb veszélyt privát szféránkra. Egyre jobban terjednek a biometrikus azonosítási módszerek, az ujjlenyomat-, írisz- és vénaszkennelés, valamint a hang- és arcfelismerés. Szakértők szerint ezek előbb-utóbb felváltják, de legalábbis kiegészítik a sok problémával járó jelszavas azonosítást – írja a computerworld.hu.

Növekvő kockázatok a céges adatkezelésben

2016. december. 11. 10:50
A gyorsan változó igények és az új technológiák térnyerése miatt a vállalatok számos problémával küzdenek a személyazonosságok és hozzáférések kezelése terén, ez pedig komoly hatással van az általános biztonsági helyzetükre és az üzleti fejlődésükre egyaránt – figyelmeztet a NetIQ. A Ponemon Institute nemrég felmérést készített a NetIQ megbízásából, hogy megvizsgálja a vállalatok adatvédelmi gyakorlatát, valamint igényeiket a biztonság szintjének növelésére. A...