Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
64 találat a(z) "biztonság" cimkére.

A lakosság fele valós veszélynek tartja a kiberbűnözést

2019. március. 25. 12:00
A fogyasztók 46 százaléka aggódik a számítógépes bűnözés rohamos terjedése miatt, ugyanakkor mindössze egyharmaduk védekezik megfelelően a veszélyek ellen – derül ki az Europ Assistance felméréséből.

A felhasználók továbbra sem bíznak az okoseszközökben

2019. május. 30. 12:00
Az Internet Society and Consumers International jelentése szerint az adatvédelmi és biztonsági aggályok nagymértékben befolyásolják a vásárlói döntéseket.

Komoly biztonsági követelmények vonatkoznak az önvezető járművekre

2019. május. 28. 18:35
A honvédelmi miniszter szerint az önvezető járművekben, beleértve az önvezető harci járműveket, fontos a biztonság, aminek komoly biztonsági követelményei vannak. Benkő Tibor szombaton a Debrecen Drive - Minden ami gurul elnevezésű járműipari kiállítás keretében a járműipar jövőjéről és a magyar gazdaságról rendezett konferencián kiemelte, hogy a honvédelmi haderőfejlesztési program a legkorszerűbb, 21. századi járművek, harci járművek beszerzését, alkalmazását...

Hogyan tehető biztonságossá az online vásárlás?

2019. május. 20. 09:00
Gyakran jelez a készülékünk 403-as hibakódot internetes vásárlás alkalmával. Ezt műszaki és beállítási hiba is okozhatja, de mindenképpen a túlvégen van a probléma. De a hibaüzenet megjelenése előtt az adatokat már kéri a rendszer.

Láthatatlanná válni a Nagy Testvér világában?

2019. május. 03. 12:00
Sokakat aggodalommal tölt el a mesterséges intelligencián alapuló megfigyelés terjedése. Már nem könnyű elbújni a tömegben, és a kormányok egyre több helyen képesek azonosítani az állampolgárokat. Belga diákok azonban egyfajta „láthatatlanná tévő köpenyt” fejlesztettek ki.

Rendszámot kapnak a drónok

2019. június. 04. 11:00
Az Európai Bizottság elfogadta a biztonságot és az azonosíthatóságot előíró, korábban jóváhagyott új irányelv végrehajtási utasításait.

Tovább nő az internetes adathalász támadások száma

2019. január. 07. 14:00
Az Eset úgy véli, hogy az IoT eszközök (Internet of Things - a dolgok internete: a világhálóra csatlakozó intelligens használati eszközök kapcsolódása), valamint a közművek, infrastruktúrák, erőművek, ipari környezetek a következő évben is egyre inkább a kiberbűnözők célpontjaivá válhatnak.

Informatika a peremen: önjavító rendszerekre van szükség

2019. január. 07. 09:00
A cégeknél egyre több adat termelődik, amelyeknek jelentős részét a keletkezés helyén kell mielőbb feldolgozni. Ebből adódóan a peremhálózati adatközpontok egyre fontosabb szerepet játszanak.

Őrkutya a weben: íme a bővítmény, ami megvédi az adatokat

2019. február. 08. 11:00
A január vége, február eleje megint attól volt hangos, hogy gigászi mennyiségű lopott adattal lett valaki gazdagabb. Az e-mailek és jelszavak cunamija végül elárasztotta az internetet, amelyek közt magyar vonatkozású adatok is voltak. A Chrome elegánsan oldotta meg a problémát.

Öt dolog, ami láthatatlanná tesz a netes támadók számára

2019. február. 05. 10:40
A Safer Internet Day margójára összegyűjtöttük azokat az alapvetéseket, amelyek adatlopások, támadások és cyber bullying zaklatások tömkelegét előznék meg. Mert az őserdőként burjánzó internet korában is van még esély kamu profilok, vírusgyanús kattintások nélküli online szörfölésre.

összesen: 64 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7