Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
59 találat a(z) "biztonság" cimkére.

A lakosság fele valós veszélynek tartja a kiberbűnözést

2019. március. 25. 12:00
A fogyasztók 46 százaléka aggódik a számítógépes bűnözés rohamos terjedése miatt, ugyanakkor mindössze egyharmaduk védekezik megfelelően a veszélyek ellen – derül ki az Europ Assistance felméréséből.

Tovább nő az internetes adathalász támadások száma

2019. január. 07. 14:00
Az Eset úgy véli, hogy az IoT eszközök (Internet of Things - a dolgok internete: a világhálóra csatlakozó intelligens használati eszközök kapcsolódása), valamint a közművek, infrastruktúrák, erőművek, ipari környezetek a következő évben is egyre inkább a kiberbűnözők célpontjaivá válhatnak.

Informatika a peremen: önjavító rendszerekre van szükség

2019. január. 07. 09:00
A cégeknél egyre több adat termelődik, amelyeknek jelentős részét a keletkezés helyén kell mielőbb feldolgozni. Ebből adódóan a peremhálózati adatközpontok egyre fontosabb szerepet játszanak.

Őrkutya a weben: íme a bővítmény, ami megvédi az adatokat

2019. február. 08. 11:00
A január vége, február eleje megint attól volt hangos, hogy gigászi mennyiségű lopott adattal lett valaki gazdagabb. Az e-mailek és jelszavak cunamija végül elárasztotta az internetet, amelyek közt magyar vonatkozású adatok is voltak. A Chrome elegánsan oldotta meg a problémát.

Öt dolog, ami láthatatlanná tesz a netes támadók számára

2019. február. 05. 10:40
A Safer Internet Day margójára összegyűjtöttük azokat az alapvetéseket, amelyek adatlopások, támadások és cyber bullying zaklatások tömkelegét előznék meg. Mert az őserdőként burjánzó internet korában is van még esély kamu profilok, vírusgyanús kattintások nélküli online szörfölésre.

Nem elég csak egy jelszó a biztonságos e-mail forgalomhoz

2019. február. 05. 09:30
Az e-mailek védelméhez nem elég az erős jelszó, több biztonsági elemre is szükség van ahhoz, hogy az elektronikus levelek ne kerüljenek illetéktelen kezekbe. No de milyen alernatívák állnak rendelkezése?

3D nyomtatással átverhetők az ujjlenyomat-olvasók?

2019. április. 12. 11:00
Az elmúlt években az okostelefonok gyártói egyre biztonságosabbnak tartott védelmi funkciókkal látják el az eszközöket. Az új megoldásoknak is vannak biztonsági rései, ahogy azt egy Darkshark nevű felhasználó is nemrég bebizonyította.

Könnyen becsapható a Tesla önvezető rendszere

2019. április. 08. 10:00
Az autó firmware-jében talált biztonsági rés lehetővé teszi, hogy idegenek kívülről átvegyék a jármű feletti irányítást – bizonyította be a kínai Tencent Keen Security Lab-jának munkatársai.

Így védekezzünk a csalóktól, ha pénzt küldünk

2018. október. 02. 08:00
Minden negyvenedik magyar pénzküldőt csalók próbálnak meg átverni, ezért a pénzküldőket fenyegető legjellemzőbb csalási formák ellen dolgozott ki tanácsokat a Corner Group. A külföldi csalók, különböző álhírekkel, trükkökkel és megtévesztéssel próbálják az áldozatukat rávenni arra, hogy készpénzt küldjenek számukra.

Nem figyelünk eléggé a jelszó biztonságára

2018. november. 07. 12:00
A YouGov piackutató cég a Google megbízásából készített adatbiztonsági felmérést, amelyből kiderült, hogy a magyar felhasználók nagy része nem fordít elég figyelmet jelszavainak biztonságára az online szolgáltatások igénybevételekor.

összesen: 59 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6