Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
6 találat a(z) "cég" cimkére.

Több ezer hazai cég életét bonyolítja már most a Brexit

2019. január. 18. 12:00
A 2016-os Brexit-népszavazás óta stagnál a brit érdekeltségű cégek száma Magyarországon – áll az Opten elemzésében.

Felvásárlással hoznák be technológiai lemaradásukat a cégek

2018. október. 05. 10:00
Folyamatos nyomást jelent a digitalizáció a nagyvállalatok vezetői számára.

Havonta két és félezer cég költözik el országon belül

2018. november. 09. 13:00
Havonta 2500 székhelyváltozás, tízezer tulajdonosváltás, ezer főtevékenység váltás, hétszáz cégnév változás és több tízezer egyéb cégadat változás alkot egy átlagos hónapot a cégvilágban. A változások összesített mennyisége érdekes képet rajzol ki a hazai cégvilágról.

Nem csak a nagy cégeket segíti a türelmi időszak

2018. július. 12. 10:00
Mivel a valós idejű adatszolgáltatás sokaknak gondot okoz, a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) egy hónapos türelmi időt adott az adatszolgáltatásra. Ez azonban nem az online bejelentési kötelezettség elhalasztását jelenti, csupán az azonnali adatszolgáltatás alól mentesít. A csúszásban lévőknek – ha házon belül másogy nem tudják megoldani a problémát – még mindig a kiszervezés lehet a legjobb megoldás.

A 100 legnagyobb cég több mint fele amerikai tulajdonú

2018. július. 09. 08:15
A száz legnagyobb vállalat több mint fele, 54 százaléka továbbra is amerikai tulajdonban van, az összesített piaci tőkeérték 61 százalékát képviselik, a második helyen Kína vállalatai vannak - derül ki a PwC Global Top 100 felméréséből.

Két nap haladékot kaptak a cégek

2014. május. 29. 09:25
A hétvégére eső határidő miatt június másodika a számviteli beszámolók, a társaságiadó- és az iparűzésiadó-bevallások benyújtásának utolsó napja. A mulasztókat nem csak pénzbeli szankciók sújtják: tavaly hétezer céget szüntetett meg az adóhatóság, mert többszöri felszólításra sem tették közzé éves beszámolóikat - írja a Napi Gazdaság. A kettős könyvvitelt vezető vállalkozásoknak általános esetben minden év május 31-ig elektronikus formában kell közzétenniük éves...