Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "digitális állam" cimkére.

Digitális Jólét Program 2.0 - áttörés a digitális fejlesztésekben

2017. július. 20. 12:48
A kormány, széleskörű szakmai és társadalmi egyeztetést követően, az 1456/2017. (VII. 19.) Korm.határozattal döntött a Digitális Jólét Program kibővítéséről, a Digitális Jólét Program 2.0 elfogadásáról. A több mint 20 új fejlesztési programot tartalmazó stratégia a magyar gazdaság, az állami működés és a magyar társadalom digitális fejlesztésének szinte valamennyi területén megfogalmazza a digitalizációt támogató programokat.

IT Parlament 2016 – Hajzer Károly: A NIS digitális állam pillérének végrehajtása

2016. augusztus. 09. 07:20
A digitális állam célkitűzéseiről számolt be a 6. Információs Társadalom Parlamentjén Hajzer Károly, informatikai helyettes államtitkár. Kiemelte: a főbb célok közé tartozik egy stabil informatikai infrastruktúra megalkotása, az e-ügyintézés kibővítése, a nyílt forráskódú megoldások bekerülése az állam- és közigazgatásba, illetve a digitális adatvagyon védelme és elérhetővé tétele is kiemelt fontosságú.

IT Parlament 2014 – Dr. Solymár Károly Balázs: Digitális Transzformáció

2014. június. 28. 11:00
Az egyik legnagyobb feladat az infokommunikáció területén a kormányzati szereplőkkel való együttműködés – hangsúlyozta Dr. Solymár Károly Balázs az Információs Társadalom Parlamentjén tartott előadásában. Az infokommunikációért felelős helyettes államtitkár emellett kiemelte: az elmúlt pár évben a digitális állam területén történtek a legfontosabb lépések, illetve előadásának második részében vázolta a jövőbeni terveket is.