Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
38 találat a(z) "digitalizálás" cimkére.

Új termékeket, rugalmasabb ügyintézést hoz a bankoknál a digitalizáció

2017. március. 26. 17:21
Kényelemesebb, gyorsabb ügyintézést, illetve testre szabottabb kondíciókat, szolgáltatásokat hoz az ügyfeleknek a bankokat is utolérő digitalizáció. A bankszektorban is hódít a digitalizáció. A legnagyobb magyarországi pénzintézet, az OTP Bank például jelenleg több mint ötven digitális fejlesztésen dolgozik, köztük mobilfizetési megoldáson és további, papírmentes ügyintézést lehetővé tévő szolgáltatások bevezetésén – ismertette Kovács Antal.

Aki lemarad a digitalizálásról, kimarad az üzletből

2017. március. 25. 18:34
Debrecenben rendezték meg a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! rendezvénysorozat 118. információs napját, ahol a szakma képviselői mellett Nagy Feró, a Beatrice frontembere is a modern technológiák hatékonyságáról beszélt a jelenlévőknek.

Magyarország javított digitális készségein, de elmarad az uniós átlagtól

2017. március. 03. 20:39
A digitális gazdaság és társadalom fejlettségét mérő 2017-es mutató (DESI) tanúsága szerint a 2016-os adatokhoz képest Magyarország javított digitális készségein, jól teljesít az összekapcsoltság területén, ami főként a nagy sebességű vezetékes széles sáv (NGA) és a 4G elterjedtségének, valamint a széles sávú internethasználat növekedésének köszönhető, de továbbra is kevéssel elmarad az átlagos uniós szinttől. Magyarország uniós összehasonlításban idén a 21....

Szijjártó: Magyarország az európai digitális verseny győztese akar lenni

2017. május. 18. 07:34
Az ENSZ-ben tárgyal szerdán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki felszólal a világszervezet innovációról és digitális fejlesztésről szóló tanácskozásán is. A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban megbeszéléseket folytat több amerikai nagyvállalat vezetőjével is, a kifejezetten magas hozzáadott értékű, kutatás-fejlesztésre épülő ágazatokban lehetséges újabb magyarországi beruházásokról.

Ipari automatizálási mintaprojektek megvalósítására 2,5 milliárd a keret

2016. október. 10. 16:00
A kormány az év végén megnyitja azt a 2,5 milliárd forintos pályázati keretet, amelynek révén robotizálási és automatizálási mintaprojektet hozhatnak létre magyar kkv-k - jelentette be Lepsényi István Székesfehérváron, a VT Metal Kft. új KTL festőüzemének és felületkezelő sorának avatóünnepségén. A Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára megemlítette, hogy a Videoton vállalatcsoporthoz tartozó, forgácsolásos fém...

Új program a cégek digitális helyzetének javításáért

2016. május. 03. 16:09
Infokommunikációs (IKT) motivációs és szemléletformáló programot indít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK). Ezt jelentette be Kara Ákos, az NFM infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára kedden sajtótájékoztatón Budapesten. Hozzátette: a tervek szerint legalább 3000 vállalkozást sikerül bevonni az idén májustól 2017 nyaráig tartó - Közép-Magyarország kivételével - országos programba.

Digitalizáció: elkerülhetetlen a továbbképzés

2016. június. 02. 09:56
Bár a magyar munkavállalók nem tartanak a digitalizációtól, a többség úgy gondolja, hogy csak továbbképzés segítségével tudna lépést tartani a fejlődéssel – derült ki a Randstad Workmonitor első negyedéves kutatásából. A dolgozók azzal is egyetértenek, hogy a technológia terjedése a munkájuk során ugyan lehetőséget jelent, a személyes kapcsolatok kialakítását megnehezíti.

Digitális belső piaci stratégiáról döntött az uniós parlament

2016. január. 19. 22:25
Nagy többséggel megszavazta az unió digitális belső piaci stratégiáját az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülése - tájékoztatott közleményében az uniós parlament kedden. Hozzátették: a digitális egységes piac hatalmas lehetőséget kínál az uniós vállalatok bővüléséhez, az uniós munkaerőpiac helyreállításához.

Izraeli-német együttműködésben digitalizálják a holt-tengeri tekercseket

2016. február. 24. 11:58
Izraeli-német együttműködésben digitalizálják a kétezer éves holt-tengeri tekercseket a tudományos kutatások megkönnyítésére - jelentette be az Izraeli Régészeti Hatóság (IAA). Német informatikusok egy virtuális gyűjtőhelyen helyezik el a tekercsek mintegy húszezer szövegrészletét, hogy ezzel alaposabb vizsgálatot, mélyebb betekintést és remélhetőleg újszerű megközelítéseket tegyenek lehetővé a 20. században megtalált egyik legfontosabb ókori leletet kutató...

Így beléphet a világ egyik legszebb képébe

2016. február. 17. 19:06
Egérkattintásokkal visz az út Bosch talán legismertebb művébe, a Gyönyörök kertjébe. Ilyen nagyításban és részletességgel, korlátlan ideig tűnődve sohasem láthattuk még élőben sem a lidércnyomásosan szép festményt. A Gyönyörök kertje Hieronymus Bosch egyik legismertebb műve, egy triptichon, melyet Földi Paradicsomnak is hívnak. A triptichon hármas oltárkép, egy-egy behajtható szárnnyal. A két oldalszárny – balra a paradicsom, jobbra a Pokol – becsukva, vagy...

összesen: 38 db | 10 db/oldal

1 2 3 4