Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
97 találat a(z) "e-kereskedelem" cimkére.

95%-os megtakarítást hozhat az új szabályozás az e-kereskedelemben

2018. január. 24. 07:44
Csökkenő adminisztrációs terheket és ÁFA szempontból egyenlőbb versenyfeltételeket hoz a határon átívelő termékértékesítésre vonatkozó új szabályozás 2021-től. Tavaly december 5-én új szabályozást fogadott el az Európai Unió Tanácsa, ami jelentősen megkönnyíti az online, határon átívelő termékértékesítéssel, szolgáltatásnyújtással foglalkozó vállalkozások ÁFA-fizetési kötelezettségeinek teljesítését.

Ezzel a módszerrel kell megtartani az online vevőket

2018. január. 10. 09:35
Hogyan lehet kényeztetni a vásárlókat, és mit tehetnek a márkák, hogy elkerüljék a szakítást? Erre kereste a választ egy globális tanulmány. Miként a jó párkapcsolatnak, a márkák és fogyasztóik közötti kapcsolatnak is megvannak a maga szabályai. Az SAP Hybris felmérése 20 ország fogyasztóinak viselkedését vizsgálta többek között abból a szempontból, hogy mennyire hajlandóak megosztani személyes adataikat a vállalkozásokkal, és mi bosszantja őket leginkább egy...

Internetes vásárlásnál legyen különösen körültekintő!

2018. január. 07. 11:02
Minden internetes vásárlás előtt érdemes információkat szerezni a webáruház üzemeltetőjéről – hívta fel a figyelmet a Rádió Orienten Szilágyi Ildikó. A Szombathelyi Járási Hivatal Fogyasztóvédelmi Osztályának vezetője elmondta: gyakran előfordul ugyanis, hogy a magyar nyelvű felületet külföldi vállalkozás működteti.

Csevegőbotos fizetést mutatott be a magyar cég San Franciscóban

2017. szeptember. 28. 08:06
A megoldás segítségével csevegőalkalmazásokon keresztül vásárolhatunk. A San Francisco-ban megrendezett idei Disrupt konferencián a magyar Talk-A-Bot bemutatta a csevegőbot-megoldását a nyilvánosság számára. A technológia, amely természetes párbeszédet képes folytatni a felhasználóval, a Cellum biztonságos tranzakciós platformját felhasználva lehetővé teszi áruk és szolgáltatások megvásárlását csevegőprogramokon keresztül.

A magyar cégek jobban használják az online-t, mint nemzetközi társaik

2017. szeptember. 07. 07:35
A meglepő adat a Future of Business című felmérés legújabb kiadásából derül ki, amely a Facebook, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) és a Világbank együttműködésével készült. Míg Magyarországon az exportőrök 75%-a egyetért abban, hogy az online eszközök használata a nemzetközi kereskedelemben növeli bevételeit, addig globálisan ez az arány csupán 58%.

Már évi 11 alkalommal rendelünk a netről

2017. szeptember. 01. 10:54
Világszerte – így hazánkban is – egyre inkább szükség van a személyre szabott marketing eszközök használatára. Ez derül ki a GKI Digital és az Árukereső.hu közös, Online Kiskereskedelmi Index felméréséből. A magyar piacon az egy vásárlóra jutó éves online rendelések száma 2017 nyarán – az elmúlt 12 hónap tekintetében – már elérte a 10,9 rendelést. Miközben 2015 egészében még csak átlagosan 9,7 online vásárlás jutott egy aktív vásárlóra, 2016-ban már 10,5 volt az...

Tényleg olcsó vásárolni ezekben a kínai webáruházakban

2017. november. 30. 08:01
És többnyire adott a biztonságos megoldás is: ha nem érkezne meg az áru, vagy hibásan, sérülten hozzák, akkor visszakapjuk a pénzt. Vonzó árakkal, ingyenes, vagy filléres szállítással csábítanak a kínai (vagy nagyon kínainak tűnő) webáruházak, de joggal aggódhat az a megrendelő, aki vámérték fölött vásárol tőlük. Rulettet játszik, ha a boltot arra kéri, hogy a ténylegesnél jóval alacsonyabb értéket írjon a lehetőleg feladó nélküli csomagokra. A bolt ugyan...

Nincs elállás a karácsonyra vett utazás esetén

2017. november. 28. 08:01
A Fogyasztóvédelmi Egyesület figyelmeztet: néhány esetben nem élhetnek a fogyasztók az internetes vásárlásoknál szabályozott 14 napos, indokolás nélküli elállási jogukkal - írja a Magyar Idők. „Egyet fizet, kettőt kap”; „karácsonyi kuponnapok”; „30 napos pénzvisszafizetési garancia”. Ilyen és ehhez hasonló reklámfelhívásokkal csábítják a kereskedők a vásárlókat a karácsonyi ünnepek közeledtével. Sokan azonban – azért, hogy elkerüljék a bevásárlóközpontokban a...

Ma van Fekete Péntek – erre vigyázzunk, hogy ne verjenek át a webáruházak

2017. november. 24. 07:07
Jó esetben csak silány minőségű terméket szállítanak, rossz esetben a bankkártyaadatainkat is ellopják, s e-mail címünket levélszeméttel árasztják el. A fekete péntek – és a közelgő karácsonyi ünnepek – alkalmával megszaporodnak a hamis internetes áruházak. Kétszázezer forintos notebook fél áron, márkás póló ezer forintért – csak két példa a tipikus internetes átverésre.

Fogyasztóvédelmi tanácsok online vásárláshoz

2017. november. 20. 09:19
A kormány célja, hogy a családok biztonságosan vásárolhassanak az interneten is, ezért 2017-ben a fogyasztóvédelmi ellenőrzések középpontjában a netes kereskedelem áll. A következő hetekben ugrásszerűen emelkedik az online vásárlások száma, amelyek során feltétlenül érdemes figyelembe venni a fogyasztóvédelmi hatóság, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) internet laboratóriuma és az Európai Fogyasztói Központ tapasztalatait és próbavásárlásainak tanulságait.

összesen: 97 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10