Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
103 találat a(z) "e-kereskedelem" cimkére.

MVP, Balatonfüred, 2018. 10. 09, e-kereskedelem, ahogy még sosem beszéltünk róla

2018. október. 04. 09:00
Balatonfüredre érkezik a Modern Vállalkozások Programja, ami most a versenyképesség non plus ultráját, az e-kereskedelmet veszi górcső alá. Internetes kereskedés, azonnali fizetés, időhatékonyság – ne maradjon le az e-kereskedelem megismeréséről!

Komoly változások jöhetnek az e-kereskedelem szabályozásában

2018. november. 27. 09:30
Több jelentős fejlemény is történt az online kiskereskedelelmmel kapcsolatos üzleti megoldások versenyjogi megítélésében. Továbbá a korlátozások felszámolását célzó új szabályozás is hatályba lépett. Komoly bírságot kockáztat az a cég, amely ezekkel nincs tisztában.

Melyik cég az első a mobilfizetésben? Nem a Google, nem az Apple

2018. május. 28. 13:50
Mivel a mai okostelefonok többsége technikailag alkalmas a mobilfizetésre, egyre több kereskedő kínálja ezt a kényelmi szolgáltatást. És egyre nagyobb a technológia elfogadottsága is. Az eMarketer legfrissebb becslése szerint 55 millió 14 éves és annál idősebb amerikai polgár idén legalább egyszer fizet az okostelefonja használatával. Hogy a mobil fizetés mind népszerűbb, nem meglepetés.

Időhatékony, pénzspóroló, vevőcsalogató: e-kereskedelem a gyakorlatban

2018. május. 15. 12:16
Napjaink legértékesebb árucikke az idő. A vállalkozás döntéshozóinak mégis ebből van a legkevesebb. Milyen megoldásokat kínál az e-kereskedelem, ami nem csak pénzt, de rengeteg időt spórol meg a vállalkozásnak?

Mekkora valójában az e-kereskedelem jelentősége?

2018. június. 13. 11:00
Ha a közeljövő tendenciáit akarjuk látni, vessünk egy pillantást az amerikai kereskedelem jelenének alakulására.

95%-os megtakarítást hozhat az új szabályozás az e-kereskedelemben

2018. január. 24. 07:44
Csökkenő adminisztrációs terheket és ÁFA szempontból egyenlőbb versenyfeltételeket hoz a határon átívelő termékértékesítésre vonatkozó új szabályozás 2021-től. Tavaly december 5-én új szabályozást fogadott el az Európai Unió Tanácsa, ami jelentősen megkönnyíti az online, határon átívelő termékértékesítéssel, szolgáltatásnyújtással foglalkozó vállalkozások ÁFA-fizetési kötelezettségeinek teljesítését.

Ezzel a módszerrel kell megtartani az online vevőket

2018. január. 10. 09:35
Hogyan lehet kényeztetni a vásárlókat, és mit tehetnek a márkák, hogy elkerüljék a szakítást? Erre kereste a választ egy globális tanulmány. Miként a jó párkapcsolatnak, a márkák és fogyasztóik közötti kapcsolatnak is megvannak a maga szabályai. Az SAP Hybris felmérése 20 ország fogyasztóinak viselkedését vizsgálta többek között abból a szempontból, hogy mennyire hajlandóak megosztani személyes adataikat a vállalkozásokkal, és mi bosszantja őket leginkább egy...

Internetes vásárlásnál legyen különösen körültekintő!

2018. január. 07. 11:02
Minden internetes vásárlás előtt érdemes információkat szerezni a webáruház üzemeltetőjéről – hívta fel a figyelmet a Rádió Orienten Szilágyi Ildikó. A Szombathelyi Járási Hivatal Fogyasztóvédelmi Osztályának vezetője elmondta: gyakran előfordul ugyanis, hogy a magyar nyelvű felületet külföldi vállalkozás működteti.

Minden negyedik online vásárlást mobilon intézünk

2018. április. 03. 07:37
Az európai online vásárlások több mint negyede (27,9 százaléka) bonyolódik idén mobileszközön keresztül, legalábbis ezt jelzi előre egy brit kutatócég. A mobilos vásárlásokban egyébként a britek járnak elöl, náluk a következő egy évben az online vásárlások 40 százalékát intézik majd így, őket a német és a francia vásárlók követik.

Csevegőbotos fizetést mutatott be a magyar cég San Franciscóban

2017. szeptember. 28. 08:06
A megoldás segítségével csevegőalkalmazásokon keresztül vásárolhatunk. A San Francisco-ban megrendezett idei Disrupt konferencián a magyar Talk-A-Bot bemutatta a csevegőbot-megoldását a nyilvánosság számára. A technológia, amely természetes párbeszédet képes folytatni a felhasználóval, a Cellum biztonságos tranzakciós platformját felhasználva lehetővé teszi áruk és szolgáltatások megvásárlását csevegőprogramokon keresztül.

összesen: 103 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11