Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
30 találat a(z) "e-ügyintézés" cimkére.

Infoparlament: a jelen kihívása, a jövő közigazgatása, hogy áll hazánk az e-közigazgatással?

2018. június. 28. 07:46
A mobilitás a közigazgatást sem kerülte el, sőt! A közigazgatás forradalmasításának hála az e-személyi új dimenziót nyitott a mindennapokban és a tömegközlekedésben egyaránt, ahogy többé az ügyintézést megelőző sorban állás is csak emlékké zsugorodik az új rendszerben. A mobilizált közigazgatásról Hajzer Károllyal beszélgettünk.

Hajzer Károly – A Belügyminisztérium és a mobilitás

2018. június. 18. 10:03
A mobilitás az élet minden területét behálózza, így az államigazgatás hajtómotorja, a közigazgatás sem maradt ki. A mobilitás új kihívások elé állította azt, amire innovációval válaszolt. E-személyi, újgenerációs jegyek, e-ügyintézés – Hajzer Károly a közigazgatás mobilitásának szánta beszédét.

Kevesen használják még az e-ügyintézést Jász-Nagykun-Szolnok megyében

2018. június. 07. 12:00
Noha fél éve működik a szolgáltatás, egyenlőre csupán több mint félezren éltek az e-ügyintézéssel a megyében – közölte a Rádió Orienten Molnárné Nagy Csilla, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Jogi, Humánpolitikai és Koordinációs Főosztály főosztályvezetője. Jász-Nagykun- Szolnok megyében e -papíron május végéig több mint 600 kérelem érkezett be a munkatársakhoz.

A NAV szolgáltatásai egyedülállóak az Európai Unióban

2018. január. 29. 17:53
Az adóhivatalok kormányablakba költözésével egyre több ember számára válik elérhetővé az adóügyek gyors és személyes intézésének lehetősége – mondta Varga Mihály Hódmezővásárhelyen. A tárcavezető kiemelte: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus szolgáltatásaival az Európai Unió adóhivatalainak az élvonalába került. Varga Mihály a hódmezővásárhelyi NAV-ablak átadása alkalmából elmondta, az adóhivatal bővítette a kormányhivatalokban igénybevehető...

Minden cégnek kötelező az e-ügyintézés

Lejárt a papír alapú kérelmek kora?

2018. január. 18. 12:00
A 2018-as esztendő olyan gyökeres fordulatot hozhat a közigazgatási ügyek elektronikus intézésében – ezáltal az adóügyek területén is –, ami kihat minden magyar gazdasági társaság életére – hívja fel a figyelmet a Mazars. Az e-ügyintézési törvény (Eüsztv.) értelmében ugyanis 2018. január 1. napjától az elektronikus ügyintézés nem csupán lehetőség az ügyfélként eljáró gazdálkodó szervezetek számára, hanem általános érvényű, minden eljárási mozzanatra kiterjedő...

Kezdődik a felsőoktatási felvételivel kapcsolatos ügyintézés

2018. április. 20. 14:00
A felsőoktatásba jelentkezők csütörtöktől érhetik el az ügyintézési funkciókat a felvi.hu honlapon, az E-felvételi rendszerében. Minden felvételiző ellenőrizheti és módosíthatja adatait, pótolhatja az esetleg még hiányzó dokumentumokat, és egy alkalommal az eredeti jelentkezési sorrendjét is megváltoztathatja a felületen - közölte az Oktatási Hivatal az MTI-vel. Mint írták, az e-ügyintézés indulásával az E-felvételiben a jelentkezők folyamatosan ellenőrizhetik a...

Biztosítás? Lehet online, de féltjük az adatainkat

2017. november. 10. 08:01
Minden második magyar hajlandó lenne valamilyen online biztosítást – leginkább kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást (kgfb), lakás-, illetve utasbiztosítást – kötni. Sőt, még egy életbiztosítási szerződésre sem szánunk többet 32 percnél, derül ki abból a kutatásból, amelyet a Századvég végzett el a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) megbízásából. Csupán minden negyedik ember használ, vagy használt már vezetéstámogató, utazássegítő, fitnesz/egészség, illetve...

Indul az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallása

2017. május. 04. 08:19
Május 3-tól lesz elérhető az élelmiszerlánc-felügyeleti díj 2017. évi elektronikus bevallási felülete. Az élelmiszerlánc szereplők a NÉBIH weboldalának. E-ügyintézés menüpontjában tehetnek eleget kötelezettségüknek. A bevallás beadási határideje május 31-e.

Több mint 8 milliárdból fejleszti az e-ügyintézést a NISZ Zrt.

2017. június. 09. 12:09
Az e-ügyintézés fejlesztésére 8,385 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. vezette konzorcium a Közigazgatás- és közszolgáltatás-fejlesztési operatív programban (Köfop), a Széchenyi 2020 programban megvalósuló projekt 2018 végén zárul.

Hol tart az e-ügyintézés Magyarországon? – interjú Ignácz Istvánnal

2017. január. 27. 01:11
Az elektronikus személyi igazolvány, a nemzeti adatvagyon és a szabályozott ügyintézési szolgáltatások fejlesztése a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának legfontosabb feladata jelenleg. Ignácz István szerint ezekkel lesz Magyarországon gyorsabb és hatékonyabb az elektronikus ügyintézés.

összesen: 30 db | 10 db/oldal

1 2 3