Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
26 találat a(z) "együttműködés" cimkére.

Rövidre zárta az együttműködést a Google a Huawei óriásvállalattal

2019. május. 21. 09:00
A Google rövidre zárta a Huawei óriásvállalattal az együttműködést, minden szolgáltatását és alkalmazását letiltotta az Androidon.

Palkovics: a magyar versenyképesség kulcsa a jobb innovációs teljesítmény

2019. január. 25. 09:00
Az innováció és a technológia az élet minden területét átszövi, néhány szegmensben pedig olyan gyümölcsöző ereményeket hoz, mint például a T-Systems Magyarország valamint két egyetem, a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Szent István Egyetem (SZIE) stratégiai együttműködése. A technológiai miniszter is kommentálta az aláírást.

Palkovics: magasabb szintre kell emelni a magyar-német technológiai és innovációs együttműködést

2019. január. 11. 12:00
Magasabb szintre kell emelni a már most is jól működő magyar-német gazdasági, technológiai és innovációs együttműködést - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Berlinben a német szövetségi kormány közlekedési és digitális infrastruktúráért felelős miniszterével, Andreas Scheuerrel folytatott megbeszélése után.

DJP, MVP: az együttműködés, ami új szintet lépett

2018. május. 02. 07:57
A Digitális Jólét Program szakmai támogatóból konzorciumi partnerré lépett elő. A szemléletformáló projekt sikereit mi sem jelzi jobban, minthogy elindul a Digitális Jólét tőke és hitelprogram. Deutsch Tamással beszélgettünk a MVP-KMR Pilot program szükségességéről és a jövőt érintő kérdésekről.

Külügyi államtitkár: Írországnak és Magyarországnak érdemes együttműködni

2016. november. 28. 14:54
Írországnak és Magyarországnak érdemes együttműködni, mert sok szempontból hasonló a két ország, amelyek viszonylag kis tagállamai az Európai Uniónak, de nagyon dinamikus fejlődésen mentek át az elmúlt években - mondta Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán, írországi látogatásáról beszámolva az MTI-nek. Az államtitkár hangsúlyozta: folyamatosan keresni kell az együttműködési lehetőségeket, hogy még sikeresebbek...

think.BDPST – Csepreghy Nándor megnyitó beszéde

2016. március. 21. 13:04
Az innováció kiterjesztése nem csak Budapest és Magyarország, hanem egész Európa érdeke – jelentette ki Csepreghy Nándor. A Miniszterelnökség miniszterhelyettese a Think Budapest konferencián úgy fogalmazott, hogy a regionális és a globális együttműködés egyaránt pozitív választ adhat a gazdaságilag nehéz időszakokban. A Miniszterelnökség államtitkára emlékeztetett, azok az államok, amelyek 2004-ben vagy azt követően csatlakoztak az Európai Unióhoz, más módon és...

Együttműködik a Klik és a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság

2013. szeptember. 23. 11:56
A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) a fenntartása alá tartozó közoktatási intézmények ECDL-vizsgaközpontjainak üzemeltetéséről írt alá együttműködési megállapodást a Neumann János Számítógép-tudományi Társasággal (NJSZT) hétfőn a fővárosban. Az ECDL európai számítógép-használói jogosítvány, az "informatikai írástudás" nemzetközileg egységes bizonyítványa. A központ MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Klik és az NJSZT között született megállapodás...

Együttműködik a Corvinus és a NISZ Zrt.

2013. március. 01. 13:00
A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ Zrt.) közigazgatási informatikai és infokommunikációs projektjeinek megvalósításában, illetve az azokhoz kapcsolódó közgazdasági és üzleti hatástanulmányok, pénzügyi modellek készítésében vehet részt a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) annak a stratégiai együttműködési megállapodásnak a révén, melyet a mai napon írtak alá a két intézmény vezetői.

Együttműködési megállapodást kötött a magyar kormány és az Ericsson

2013. július. 16. 08:30
Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az Ericsson Magyarország Kutató-Fejlesztő Központjában Thomas Jul, az Ericsson Közép-európai régiójának vezetője és a magyar kormány képviseletében Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. Az megállapodás várhatóan pozitív hatással lesz mind a magyar kormány, az Ericsson és az egész iparág felé, emellett munkahelyeket is teremt majd.

Együttműködés a NISZ és a BME VIK között

2013. január. 18. 19:52
"Látjuk és tudjuk, hogy a hazai infokommunikációs szektor jövője a most felnövő nemzedék kezében van, akikre most lehet építeni. Az adódó lehetőséget nem kívánjuk elszalasztani, és számítunk minden olyan hallgatóra, akik tapasztalatukat a jövőben az informatikai területen szeretnék kamatoztatni"- mondta Szabó Zoltán Attila, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai...

összesen: 26 db | 10 db/oldal

1 2 3