Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "építőipar" cimkére.

Digitalizálni kell az építőipart 2020 utáni versenyképessége érdekében

2018. szeptember. 13. 11:00
Azaz olyan számítógépes rendszert kell alkalmazni, ami lefedi a tervezői, kivitelezői és minőségellenőrzési feladatokat is.

Rengeteg munkaóra megspórolható az építőiparban egyetlen appal

2018. október. 15. 09:00
Összesen 2 millió négyzetméternyi terület, így például autógyár, luxuslakópark, irodák és étterem is épül a jövőben közvetve egy magyar építőipari alkalmazás segítségével.

Koleszár Péter – Modern Vállalkozások Programja az építőipari cégek szolgálatában

2017. december. 04. 09:41
Digitális forradalomnak és átalakulásnak lehetünk szemtanúi az építőiparban. Az első tollvonástól az utolsó gerendáig a szektor hatalmas átalakuláson megy keresztül. A folyamatokat és az ágazatot átszövő és fellendítő digializációs fejlesztésekről Koleszár Péter beszélt részletekbe menően, sőt arra is választ adott, hogy az e-építőipar hogyan teszi még egyszerűbbé és profitálóbbá a vállalkozásokat.

Az építőipar alig tesz lépéseket a digitalizációért

2016. október. 20. 17:49
Az építőipar szereplőinek 93 százaléka felismerte a digitalizáció fontosságát, ugyanakkor szinte senki sem tesz megfelelő lépéseket ennek érdekében - állítja a Roland Berger német stratégiai elemző és tanácsadó cég. A vállalat szakértői Németországból, Ausztriából, és Svájcból 40 építőipari vállalat és építőanyag beszállító cég véleményét kérdezték a digitalizációban rejlő potenciálról, és arról, hogyan haladnak az alkalmazásával.

Kamarai felmérés az elektronikus építési napló bevezetéséről

2013. május. 14. 14:52
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) és a BKIK II. Építőipar, Építőipari kutatás, Tervezés, Építőipari Szolgáltatás Osztálya felmérést készített az építési vállalkozások körében az elektronikus építési napló alkalmazásának 2013. október 1-jétől való kötelező elrendelésével kapcsolatosan, melyet a Kormány rendeletben hagyott jóvá az építőipari lánctartozás megakadályozása céljából. A megkérdezett 600 vállalkozástól kapott válaszok feldolgozásával...