Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
69 találat a(z) "Ericsson" cimkére.

Az Ericsson és a Magyar Telekom bemutatta az első 5G kapcsolatot Magyarországon

2017. október. 19. 13:03
Az Ericsson és a Magyar Telekom már az 5G jövőt készíti elő, az 5G New Radio közös demonstrációjával 800 MHz-es sávszélességen. Az első magyarországi 5G kapcsolat 22 Gbps letöltési sebességet ért el. Az Ericsson éves innovációs napján a Magyar Telekom számára kiemelte az elmúlt néhány év legújabb technológiai fejlesztéseit. Az idei eseményen - amelyre az Ericsson budapesti K+F Központjában került sor - ericssonos mérnökök mutatták be azt a legújabb mobil rádiós...

Ahogy az online fenyegetés egyre inkább offline lehet

2017. március. 20. 19:03
Az Ericsson ConsumerLab legújabb jelentése az online és a valódi világ közötti határ elmosódását vizsgálta. Rávilágít a vizsgálat, hogy az online tevékenységek fizikai veszélyekkel is járhatnak. A fizikai megjelenés a személyes fenyegetettséggel, az egészségügy, illetve a pénzügyi műveletekkel kapcsolatos területeken figyelhető meg a legjobban.

5 év alatt 2,6 milliárddal nő a mobilnetezők száma

2017. június. 14. 07:26
A következő 5 évben 2,6 milliárddal bővül a mobilnetezők száma, tavaly 4,4 milliárd előfizetője volt a szélessávú mobil netszolgáltatásoknak világszerte az Ericsson júniusi mobilitási jelentése szerint. A telekommunikációs cég keddi előrejelzése alapján a globális mobil adatforgalom a nyolcszorosára növekedhet 2022-re, az okostelefonok mobil adatforgalma havonta 66 exabájtra (több mint 16 milliárd DVD-n tárolható adatmennyiség) emelkedhet.

ITB Club december – Pillantsunk a jövőbe!

2017. január. 10. 23:50
Mely fogyasztói trendek nyernek lendületet 2017-ben? Melyek lesznek a legfontosabb új irányok? Mire kell készülnünk magánemberként és vállalatvezetőként? Hol áll az 5G mobiltechnológia fejlesztése és tesztelése? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre is választ kaphattak a decemberi IT Business Club résztvevői az Ericsson Hot Consumer Trends jelentéséből.

Ötödikbe kapcsol az Ericsson

2017. február. 20. 18:39
Elsőként a piacon egyesített rádió- és maghálózati portfólióval számos 5G alkalmazás válik elérhetővé, amelyek gyorsítják az 5G-hez vezető utat a mai hálózatokon. Az Ericsson bemutatta új platformját, amely az 5G első felhasználóinak igényeinek kielégítésére készült. Elsőként vezetnek be olyan megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a hálózatok zökkenőmentes átállását az új generációs hálózatokra.

1 gigabit fölötti sebességgel hasított a mobilnet Észak-Amerikában

2017. augusztus. 26. 19:51
Közös tesztjében a Verizon, az Ericsson és a Qualcomm túllépte a gigabites sebességhatárt. A három vállalat egy Ericsson laborteszt során elsőként ért el kereskedelmi telefonchip és hálózati infrastruktúrával 1,07 Gbps (gigabit/másodperc) letöltési sebességet a Qualcomm Snapdragon X20 LTE modemjével.

Jelentős gazdsági húzóerővé válhat az önvezető járművek fejlesztése

2017. augusztus. 10. 13:31
2020-ra, mintegy 40 milliárd forintból készülhet el a Zalaegerszegi Járműipari Tesztpálya, mely nagymértékben támogatja az elektromos és önvezető járművek kutatásfejlesztését. A nagyszabású beruházás nem csak az autonóm járművezetésben teremt meghatározó környezetet, hanem gazdaságunk szempontjából is jelentős húzóerő, és egy olyan kitörési pont, mely nagyban befolyásolja az ország versenyképességét. Az önvezető járművek fejlesztésének és tesztelésének...

Természeti adottságok is befolyásolják, milyen a mobil vétele

2016. szeptember. 14. 17:09
A magyarországi mobilhálózatok letöltési sebessége a világon a harmadik leggyorsabb egy felmérés szerint, a hálózatok időbeli elérhetősége alapján azonban nem áll dobogós helyen ugyanebben a felmérésben. A Telenor tájékoztatása szerint a vezetékes hálózatokkal szemben egy mobilhálózat működését jelentősen befolyásolják a domborzati és időjárási viszonyok is, amelyek hatással lehetnek a rádiójelek terjedésére, és így a hívások minőségére vagy a mobilinternet...

Pillantás 2022-ba: itt az Ericsson Mobilitási Jelentés

2016. november. 17. 19:13
Számításaik alapján az 5G előfizetések száma öt év múlva eléri az 550 milliót. Az Ericsson legfrissebb Mobilitási Jelentése szerint az 5G átvételében Észak-Amerika jár majd az élen, ahol az előrejelzések szerint 2022-re a mobilelőfizetések negyede már 5G előfizetés lesz. Az Ázsiai-Csendes-óceáni térség lesz a második leggyorsabban fejlődő régió, és itt az 5G előfizetések 2022-re az összes mobil előfizetés 10 százalékát teszik majd ki.

összesen: 69 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7