Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
387 találat a(z) "Facebook" cimkére.

Facebook tippek: beállítások, amiket ajánlott betartani

2017. március. 23. 08:09
Néha a pillanat hevében olyasmit is posztolunk, amit később megbánunk. Vagy éppen mások helyezik el az idővonalunkon. Érdemes a magánéletünket valamivel jobban biztonságban tudni a közösségi oldalon néhány alapbeállítás segítségével – ha még nem tettük volna meg. Pár kattintással sok későbbi kényelmetlenséget lehet elhárítani.

Milyen trükkel tarolt az Uber, az Apple és a Facebook?

2017. március. 10. 14:59
A gépek már gondolkodnak, a modern háborúkat pedig képlékeny robotokkal és „okos porral” vívják majd.

Mégis lesz NEM TETSZIK gomb a Facebookon

2017. március. 09. 10:03
Csak nem a hírfolyamban, ahol annyian várták, hanem a Messengerben. Emojiként bújik elő a közösségi oldal köpönyegéből.

Pedofilok cserélhetik a Facebookon gyerekek „nemiségre utaló” képeit

2017. március. 08. 06:10
Hiába jelentették a kiskorúak bántalmazására alkalmas fotókat, százból összesen tizennyolcat távolított el a közösségi oldal.

A Facebook alapítója tiszteletbeli diplomát kapott a Harvardon

2017. május. 29. 07:57
Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója tiszteletbeli diplomát kapott a Harvardon, az Egyesült Államok egyik legrégibb, a világ egyik legjobb egyetemén. Zuckerberg, aki annak idején kimaradt a Harvardról, csütörtökön visszatért a Massachusetts állambeli Cambridge-ben lévő tekintélyes tanintézménybe, és ő mondta el az amerikai egyetemeken hagyományos ünnepi évzáró beszédet. Mielőtt szólásra emelkedett, átvette az egyetem tiszteletbeli doktori címéről szóló oklevelet.

Kiszivárgott a Facebook belső szabálykönyve

2017. május. 22. 07:30
A terrorizmusról, az erőszakról és a sexuális tartalmak szabályozásáról szól a titkos belső szabálykönyv - olvasható a The Guardian internetes oldalon. A Facebook titkos szabályai és irányelvei alapján eddig bárki bármit közzé tehetett a világhálón. A The Guardian szerint ez egy globális vitához vezett a közösségi média szabályaival és etikájával kapcsolatban.

Az Európai Bizottság 110 millió euróra büntette a Facebookot

2017. május. 19. 07:23
34 milliárd forintnak megfelelő összegű pénzbírság megfizetésére ítélte az Európai Bizottság (EB) a Facebookot, arra hivatkozva, hogy az amerikai vállalat "félrevezető és téves információkat" közölt a Whatsapp üzenetküldő 2014-es felvásárlásakor - jelentette be a testület csütörtökön. A bizottság elsősorban azt kifogásolja, hogy az érintettek azt állították a felvásárlás versenyjogi vizsgálatakor, hogy “nem képesek automatikusan összekapcsolni ugyanazon...

3 hasznos Facebook Messenger trükk, amit kevesen ismernek

2017. május. 11. 07:25
A Messenger az egyik legnépszerűbb alkalmazás: mégis kevesen tudnak néhány kényelmi szolgáltatásáról.

Mobilról dől a pénz a Facebookba

2017. május. 08. 12:40
A bevételek elenyésző hányada jön más forrásból: üzleti telitalálat volt az okostelefonos értékesítés. Mikor a Facebook 2012-ben elkezdte értékesíteni a mobilos hirdetési felületeket, még a legelfogultabb, legoptimistább elemzők sem tudták megjósolni, hogy ez sikeres döntés lesz. Azt meg végképp nem, hogy ennyire, mint a Statista ábrája milliárd dollárban mutatja.

Hogyan szűri a Facebook az álhíreket?

2017. május. 08. 12:20
A Facebook sokadik módszerrel próbál harcolni a hamis hírek terjedése ellen, most egy olyan eszközt vetettek be, amely szépen kiemeli, hogy a megosztott hír igazságtartalmát vitatják. Egy piros négyzetben egy felkiáltójelet kell keresni a hírek alatt, és mellette van az is, hogy kik vitatják a sztorit. Az álhírek terjedéséről, és azok megakadályozásáról Bányász Péterrel, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutató tanársegédjével beszélgettünk.

összesen: 387 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11