Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
262 találat a(z) "fejlesztés" cimkére.

Íme, az idei CES legfurcsább fejlesztései

2019. január. 22. 09:00
Habár a CES elsősorban technológiai világkiállítás, a nagy számok törvénye alapján itt is előfordulnak meglepő, nem éppen szokványos fejlesztések, különösen a viselhető kiegészítők között. Lássuk, mik is voltak ezek 2019-ben!

Az MFB finanszírozási programot indít a családi vállalkozások generációváltására

2019. január. 17. 13:00
Új tőkefinanszírozási programot indít a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) csoport annak érdekében, hogy segítse a generációváltást olyan családi vállalkozások esetében, ahol a családon belüli utódlás nem megoldott, ezért veszélybe kerülhet a működőképesség fenntartása és a cégben felhalmozott értékek megőrzése - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

Autóipari fejlesztésekben működik együtt az LG és a Microsoft

2019. január. 15. 10:00
Együttműködésre lép az LG Electronics (LG) és a Microsoft. A dél-koreai és az amerikai nagyvállalat szándéknyilatkozatot írt alá az LG önvezetőautó- és infotainment-rendszereinek fejlesztésére.

Milyen kárt okozna a Huawei kizárása az európai 5G fejlesztésnek?

2019. február. 07. 13:00
Nagyban zajlik a Huawei botrány, aminek következő fáziásba érkeztünk. Most épp arról zajlik a diskurus, mennyire maradna le Európa a következő generációs mobil távközlési hálózatok telepítésében az Egyesült Államok és Kína mögött, ha a kormányok kizárnák a kínai Huawei Technologies Co. vállalatot a hálózati tenderekből?

A konkurencia a vízen is látja már, hol a hajó – appok a vitorlásversengés szolgálatában

2019. augusztus. 21. 07:46
Akárcsak a többi sportág, úgy a vitorlás sport is komoly fejlődésen ment át az adatok felhasználását és a sportba való integrálását illetően. A legújabb technológiákról és a tokiói világversenyre való felkészülést segítő appokról Dr. Kollár Lajossal, a Magyar Vitorlás Szövetség elnökével beszélgettünk.

Felkészültek az egyetemek: új IT rendszerrel várják a tanév indulását

2019. augusztus. 12. 12:00
Új informatikai rendszert vezetett be 15 hazai egyetem. A csaknem 4 milliárd forintos EU-projektnek köszönhetően a felsőoktatási intézmények hatékonyabban tudnak működni.

Miként tud segíteni az erdélyi tehetségeknek az anyaország?

2019. augusztus. 07. 13:17
Miként lesznek sikeresek az erdélyi tehetségek? Miben segíthet az anyaország? Beszélgetés magyar szakértők és erdélyi kollégák közreműködésével.

SMARTOK vagyunk?!

2019. augusztus. 05. 12:45
Várostervező alkalmazás bemutatása, ahol kiterjesztett valóság és virtuális valóság segítségével megjeleníthetőek a kijelölt helyre tervezett ingatlanok. A felhasználók körbejárhatják, felnagyíthatják és különböző viszonyok között tekinthetik meg az objektumokat, amit később értékelni is tudnak egy esetleges lakossági fórum vagy ingatlanfejlesztő vállalat megbeszélése alatt.

Tesztautomatizálás, az értékteremtés margójára

2019. április. 12. 10:45
Az IT teljesítménye soha nem látott magaslatokba emelkedett a versenyképesség szempontjából tekintve. Az értékteremtő feladatokat azonban sokszor aláaknázzák azok a feladatok, amelyek automatizálása szinte már természetes volna. Ilyen a tesztautomatizálás is, amiről a klub szakértőivel beszélgettünk.

Szemléletformálás az MVP nagy sikerű újításában

2018. szeptember. 18. 08:01
Videós anyagok, e-learninges feladatok, személetformáló érdekességek – az MVP számos alternatívát kínál a kis-középvállalkozások döntéshozói számára a napra készség jegyében. A digitális fejlettségről, és a szemléletformáló anyagok sikerességéről beszélgettünk.

összesen: 262 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11