Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
9 találat a(z) "fenyegetés" cimkére.

MVP KMR – Bencsik Balázs: Fenyegetések és sérülékenységek

2018. június. 28. 16:28
A Nemzeti Kibervédelmi Intézet igazgatója nem fukarkodott a statisztikákkal és kutatásokkal, amelyekből kiderült, hogy a zsarolóvírusok kora koránt sincs leáldozóban, ahogy a coinbányák okozta globális átalakulás sem. De hogyan változott meg a gazdaság és a vállakozások attitűdje az IT biztonsággal kapcsolatban, mennyire veszik komolyan a cégek az alkalmazottak jelentette kiberveszélyt? Az előadásból többek közt ezek is kiderülnek.

Mitől félnek a legtöbben online vásárláskor?

2018. június. 26. 11:00
Mi történik az adatainkkal, biztonságosan használható-e a bankkártyás fizetés, meddig küldhetjük vissza a terméket - ezek a leggyakoribb kérdések Magyarország egyik legnagyobb webáruházának ügyfélszolgálatán.

Három súlyos IT fenyegetés, amelyek senkit nem kerül el

2018. június. 06. 15:30
Másodpercenként tízezer támadás érheti a vállalkozás kibervédelmi rendszerét, de az online szörfölés közben sem telik el egyetlen perc kéretlen kártevőktől mentesen. Melyek a legveszedelmesebb fenyegetések az internet bugyraiban?

Akár a termosztáton keresztül is betörhetnek a hackerek

2018. július. 26. 12:00
A hálózatba kapcsolt, egymással kommunikáló eszközök az előnyeik mellett támadási felületet teremtenek a kiberbűnözőknek.

Okoseszközök: mennyire veszélyeztetik a biztonságunkat?

2018. július. 05. 09:00
Mielőtt belevágna egy intelligens, világhálóra csatlakoztatott eszköz beszerzésébe, nem árt megfelelően tájékozódni.

Új típusú kockázatok fenyegetik a bankok működését

2018. december. 14. 13:00
Leginkább a kibertámadásoktól tartanak a pénzintézetek vezetői, a feltörekvő technológiák elterjedésével a jövőben azonban további kockázatokra is számítanak – derül ki az EY 29 országban összesen 74 cég megkérdezésén alapuló felmérésből.

Black Cell ProDay 2017

2017. február. 28. 15:40
Második alkalommal rendezték meg a ProDay IT biztonsági konferenciát. A rendezvény elsődleges célja a kiberbiztonsági tudatosság növelése offenzív és defenzív prezentációkkal, valamint workshopok segítségével. Az esemény idei újdonsága, hogy itt tartották a Nemzeti Kiberverseny döntő fordulóját. Az interaktív versenyen a főiskolák, egyetemek csapatai egy forgatókönyv alapú, stratégiai döntéstámogató szimulációban vettek részt.

Biztributor IT biztonsági nap 2012

Öt trend, amely megváltoztatja az IT biztonságot, avagy mit hoz számunkra 2015?

2012. március. 30. 05:42
2012. március 29-én nagyszabású IT biztonsági napot tartott a biztributor Kft. Az eseményen az utóbbi évek legérdekesebb információvédelmi projekteket ismerhették meg a résztvevők. A megannyi téma közül Nemes Dániel, a biztributor ügyvezetője kérdésünkre az adatszivárgás megelőzését, a biztonságos hálózatok kiépítését és a távmunka alkalmazásokat emelte ki. Az interjú végén a biztributor vezetője elárulja a titkát annak, hogy manapság mivel lehet...

Az Anonymus csoport a Fox News megsemmisítésével fenyeget

2011. november. 02. 07:30
A Foglaljuk el a Wall Street-et mozgalom az Egyesült Államok különböző városaiban továbbra is nagy léptekben terjed, az Anonymous hackerei pedig a tüntetők sérelmeihez kapcsolható hírhálózatra készülnek lecsapni. A „Rókavadászat Hadműveletként” (Operation Fox Hunt) elnevezett digitális támadás terveit a napokban jelentették be a YouTube-on. A támadást Guy Fawkes napjára (az angol történelemből ismert sikertelen lőporos összeesküvés) tervezik.