Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
19 találat a(z) "fizetés" cimkére.

Új korszak kezdődik a béren kívüli juttatások piacán

2019. január. 04. 12:00
Az Erzsébet-utalványok forgalmazásának beszüntetése sem veszi el a munkaadók kedvét a béren kívüli juttatásoktól: nagy részük a megszokott módon adja ezeket továbbra is munkavállalóinak azzal együtt, hogy a juttatások meghatározott körére 2019-től nem érvényes a korábbi adókedvezmény.

Melyik korosztály fizet leggyakrabban a mobiljával?

2019. február. 18. 13:00
1 millió tranzakcióval közel 3,9 milliárd forintot költöttek a K&H mobiltárcás ügyfelei a másfél évvel ezelőtti indulás óta. Az leggyakoribb felhasználók körét viszont a férfiak adják.

Több mint egymilliószor fizettek a SimplePay-en keresztül

2018. október. 05. 12:00
Augusztusban a SimplePay fizetési megoldáson keresztül több mint egymilliószor vásároltak online - közölte az MTI-vel a fizetési szolgáltatás fejlesztője, az OTP Mobil.

Tengerentúli őrület: érintéses fizetéssel adakozhatunk az utcazenésznek

2018. május. 29. 15:15
A világon elsőként az utcai előadóknál is bevezetik az érintéses bankkártyás fizetést. Természetesen Londonban, a zene fővárosában.

Évről évre magasabb induló fizetéssel számolhatnak a pályakezdő informatikusok

2018. június. 27. 09:20
Nem csillapodik a kereslet a megfelelően képzett junior programozók iránt. Az idén elhelyezkedők még a tavaly végzettekénél is jobb fizetési feltételekre számíthatnak. De mennyi az annyi?

Jön-jön-jön – a fizetős Facebook, akár havi 8000 forintért

2018. június. 25. 10:00
Nem, ez nem légből kapott híresztelés: a Facebook hivatalos blogoldalán közzétett tesztüzemmódról van szó.

Ez a 17 legjobban fizető munkakör a Google-nél

2018. július. 09. 09:00
Programozóknak és a tech szakmák körül dolgozóknak áll a világ, itthon és külföldön. De a Google nem csak a mérnökeit szereti.

Fizetni is lehet az új Gmailben

2015. január. 30. 14:07
Bréking! Már Európában is működik a levelezőrendszer fizetési opciója. Nemrég már elindult az USA-ban, s most vezeti be Egyesült Királyságban a keresőóriás a népszerű levelezőrendszerbe varrt fizetési lehetőséget. Első pillantásra talán feleslegesnek látszik ez az új feature, de valójában számos alkalom adódhat, amikor egy levélben felbukkanó összeget egyetlen kattintással, a levelezőből ki sem lépve akarhatunk utalni.

2020-ra Európában mindenütt lehet érintéssel és mobillal fizetni

2014. szeptember. 12. 08:09
A MasterCard 2020-ra Európa-szerte alapvető szabvánnyá szeretné tenni az egyérintéses fizetést - közölte a cég az MTI-vel csütörtökön, kiemelve, hogy ennek köszönhetően valamennyi kereskedőnél, ahol lehet bankkártyával fizetni, arra is lehetőség lesz, hogy a vásárlók egyérintéses bankkártyával és NFC-képes (közeli, néhány centiméteres hatótávolságú) mobiltelefonnal fizessenek. Magyarország élen jár Európában az egyérintéses bankkártyák elterjedését és aktív...

Jól keresnek a felnőtt tartalmak cenzorai

2014. május. 06. 09:52
Kifejezetten az illegális szexuális tartalmak internetes oldalakon való felderítésére bérelnek fel "szakembereket" nagy kínai vállalatok. A kínai kormány április elején indította sokadik központi kampányát a világhálón terjedő, az országban illegális pornográf tartalmak kiiktatása céljából. A kampány eredményeként április végéig a hatóságok 110 weblapot, több ezer hirdetést és 200 ezer internetes bejegyzést töröltek a világhálón. Az akciók során több vállalatot,...

összesen: 19 db | 10 db/oldal

1 2