Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "fordítás" cimkére.

Érdemes letölteni: megokosodott a Google Fordító

2017. április. 21. 08:02
Ha már ott figyel a mobilon, frissítsük, mert egyre kevésbé megmosolyogtató fordításokat produkál. Az április 19-i Fordító sokkal pontosabb és jobb minőségű fordítást nyújt több mint 500 millió felhasználójának, beleértve a magyar felhasználókat is. Mint az alábbi példa mutatja, a neurális fordítási technológia bevezetésével precízebb fordításokra számíthatunk. Világszerte naponta 140 milliárd szót fordítanak le 90 nyelvre a Google Fordítóval.

Ez a fordító nem hibátlan, de a legjobb

2016. május. 05. 00:16
És nem csak azért, mert ingyenes. Érdemes újra kipróbálni, egyre okosabb a tizedik születésnapját ünneplő Google Translate. 2006-ban indította el a Google a Fordítót, melynek segítségével ma már kézírást tudunk más nyelvre ültetni, kamerából szöveget értelmeztetni, s élőben diktálni. Különösen hasznos, hogy wifin előre letölthetőek nyelvek, s így adatforgalomra sincs szükség a használatához. Az alábbi videó megtekintésekor feltétlen kapcsoljuk be a feliratozást.

Honlappal, mobilappal is népszerűsítik az új fordítású Bibliát

2014. április. 23. 08:11
Az interneten terjesztett háromrészes reklámfilmsorozattal, a www.bibliajarat.hu honlappal és mobiltelefonos alkalmazással is népszerűsíti a Magyar Bibliatársulat Alapítvány az új fordítású Bibliát - közölte a Magyarországi Református Egyház kommunikációs szolgálata kedden az MTI-vel. A többféle formában és kötésben elérhető nyomtatott kiadást a hivatalos, előadásokkal és beszélgetésekkel összekötött bemutatón is megismerheti a nagyközönség a Budapesti Nemzetközi...