Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
241 találat a(z) "Google" cimkére.

Megmérhetjük, eléggé mobilbarát-e a honlapunk

2017. március. 28. 20:11
Mert ha nem, nagy eséllyel távozik az olvasó, mielőtt még esélyünk lenne elmagyarázni, miért jó neki, hogy kattintott. Ma már többen szörfölnek mobillal a neten a világon, mint asztali számítógépen. Tavaly óta a Google sem díjazza, ha mobilon lassan, vagy hibásan töltődik be a weboldal okostelefonon. Hogy megvizsgálhassuk, blogunk vagy honlapunk mennyire jól használható a különböző eszközökön, a Google nemrég új, ingyenesen és nyilvánosan elérhető vizsgáló...

Hogyan szabadítsuk meg magunkat a Google alkalmazásaitól?

2017. március. 28. 07:36
Nem kell rögtön törölni a fiókot, előbb inkább rakjunk rendet a fiókunkban. Kis meglepések sincsenek kizárva. Igazán könnyű egy perc alatt létrehozni Google-fiókot, s csatolni is akár az első számú fiókunkhoz. Járnak azonban a Gmail-lel kéretlen adományok is, a Youtube, a Google+, a Fotók és így tovább.

A Google feltörte a 2012 előtt használt elektronikus aláírásokat védő algoritmust

2017. március. 27. 12:09
Több száz magyar vállalatot érinthet mindez: a 2012 előtti aláírt dokumentumokat archiválni kell: két hónap maradt a váltásra. Ahhoz, hogy egy digitális dokumentum jogi bizonyító erővel bírjon, elektronikusan alá kell írni. Az így aláírt dokumentum bizonyító erejét tekintve megegyezik a papíralapú okirattal. Azonban – hasonlóan bármilyen szoftverhez vagy vírusírtóhoz – az elektronikus aláírások biztonsági algoritmusai is folyamatosan fejlődnek. A legutóbbi,...

Megmutatjuk, hogyan mutatja meg a Google, hol vannak az ismerőseink

2017. március. 24. 08:34
Nem kémkedésről van szó: csak annak mutatja meg a helyzetünket a Térkép, és addig, amíg mi akarjuk. Hivatalos blogján jelentette be a Google, hogy a Térkép alkalmazása hasznos új szolgáltatással bővül: könnyedén megoszthatjuk az éppen aktuális tartózkodási helyünket a guglis ismerőseinkkel.

Egyre több óriáscég bojkottálja a YouTube-ot

2017. március. 23. 19:14
Több más amerikai óriás után a Johnson & Johnson egészségügyi és kozmetikai vállalat is felfüggeszti reklámjai megjelentetését a Google tulajdonában lévő YouTube videomegosztón, mert ez utóbbin gyűlöletkeltő és sértő videókat is közzétesznek - jelentették be csütörtökön.

Mobilon tájékozódunk, PC-n vásárolunk

2017. március. 20. 22:19
Míg 2000-ben 361 millióan voltak jelen az online térben, addig a legfrissebb adatok szerint ma már több, mint három-milliárd ember elérhető online – derül ki a Google egyik friss felméréséből. A legnagyobb növekedés Európában tapasztalható. Az európai lakosság 75 százaléka rendelkezik internet-hozzáféréssel.

Fáj valami? Majd Dr. Google megválaszolja

2017. március. 16. 21:22
Ha valami bajt tapasztal, a legtöbb ember ma már nem az orvost kérdezi, hanem megnyitja a Google-t, és beírja a kérdését. Sejthető, hogy sokan keresnek előbb a neten, és csak utána kérdezik az orvost – de hogy ennyire… Egészen meghökkentő számokat hozott a témában az Eurostat.

Magyar oldalakat is kaszál a Google rangsorolása

2017. március. 16. 07:48
Március 7-én éjjel látott napvilágot a Google egyik frissítése, mely minden eddiginél nagyobb kihívását jelent a hazai és külföldi SEO-ra nézve. Egyetlen pillanat alatt megváltoztak a rangsorolási tényezők, és tűntek el oldalak a Google találati listájából. Eleinte mindenki link alapú algoritmusra gondolt, futótűzként terjedt a hír, mely szerint nem csupán a link mennyiségét vizsgálja az új frissítés, de annak minőségét is osztályozni képes – írja Evenich András...

Magyar startupok jelentkezését is várja a Google

2017. március. 10. 00:48
Három új, kifejezetten startupokat támogató program célja, hogy segítsék a magyar startupok növekedését és azok pozícióját a globális piacon.

Baseball sapkába épített kamera lehet a Google következő dobása

2017. március. 07. 13:02
Nem puszta pletykáról van szó: a keresőóriás az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalához nyújtott be szabadalmi kérelmet.

összesen: 241 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11