Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
260 találat a(z) "Google" cimkére.

A Google inkább egyezkedne Brüsszellel

2017. szeptember. 28. 07:37
A Google javaslatot terjesztett elő egy önálló felületen elérhető vásárlói árösszehasonlító keresőprogram létrehozására az Európai Bizottság nagy összegű bírsága kifizetésének elkerülése érdekében – közölte az amerikai internetes óriásvállalat szóvivőjén keresztül szerdán. Al Verney elmondta, a Google olyan felület létrehozására tett javaslatot, amely más hasonló oldalakhoz hasonló módon a találati listában megjelenő valamennyi hirdetést a keresőoldal első...

A Google töröl, de az Apple sem kedvesebb

2017. szeptember. 25. 08:07
Elméletileg a Google Drive bevezetése óta a keresőóriás biztonsági másolatokat tárol az alkalmazásadataikról, névjegyeikről, naptárról, jelszavaikról az Android felhasználóknak. A biztonsági másolat segítségével aztán az androidos felhasználó, ha például újratelepíti gyári beállításokkal a lelassult, döcögő mobilját, vagy mondjuk vírustámadás miatt veszti el az adatait, könnyen helyreállíthatja azt a Drive felhőjéből.

Két barát ütötte össze, és megváltoztatta az egész internetet

2017. szeptember. 15. 07:51
Naponta milliárdok használják: a neve valójában egy matematikai kifejezés figyelmetlen elírásából származik. Larry Page és Sergey Brin, a kaliforniai Stanford egyetem két 24 éves diákja 1997. szeptember 15-én jegyeztette be a google.com oldalt, amely a 10 századik hatványát jelölő googol szó változata. Egy garázsban dobták össze a Google céget. A szolgáltatás olyan jól működött, a kulcsszavak megadása nyomán oly gyorsan szolgáltatta az elérhetőségeket, hogy az...

Fellebbezett a Google az Európai Bizottság óriásbírsága ellen

2017. szeptember. 12. 08:33
Fellebbezést nyújtott be hétfőn a Google amerikai internetes óriásvállalat az Európai Bizottság által a trösztellenes szabályok megsértése miatt kiszabott, mintegy 2,4 milliárd eurós bírság ellen - erősítette meg az Európai Bíróság hétfőn. A bizottság egyik szóvivője annyit reagált a fellebbezés hírére, hogy a brüsszeli testület meg fogja védeni az álláspontját a bíróságon.

Magyar startupok pályázhatnak Google pénzekért

2017. szeptember. 05. 20:07
A kiválasztott startupok az 50 000 dolláros, azaz körülbelül 12,8 millió forintos pénzbeli támogatás mellett részvételt nyernek az óriásvállalat kéthetes San Franciscó-i képzőtáborába. A Google egyre több olyan kezdeményezést indít világszerte, amely a startupok és vállalkozók támogatását szolgálja. A Launchpad Accelerator hat hónapos program, kifejezetten olyan startupoknak, amelyek már biztos piaci pozícióval rendelkeznek, és további növekedést szeretnének...

40 nap alatt szedett fel 3000 évnyi tudást a Google mesterséges intelligenciája

2017. október. 19. 09:35
Tavaly márciusban a mesterségesintelligencia-fejlesztés igazi mérföldköveként ünnepelte a világ, amikor a Google MI-je, az AlphaGo legyőzte go játék emberi világbajnokát, a dél-koreai Lee Sedolt. A go az MI-fejlesztés szempontjából sokkal keményebb dió, mint a sakk, jóval nagyobb benne a variációk száma, és különösen fontos benne az intuíció és a kreativitás. Ezt jóval nehezebb leprogramozni, mint mondjuk a történelem összes sakkjátszmájából egy adatbázist...

Milyen weboldalak követnek, s miként lehet leállítani őket?

2017. október. 11. 07:53
Nem csak a Facebook, a Google és a Microsoft követi a kattintásainkat. De egészen jól ki lehet iktatni a kíváncsiskodásukat. Előfordult már, hogy mondjuk vezeték nélküli fejhallgatót kerestünk, s utána sokáig csakis ilyen reklámok dőltek be a felkeresett weboldalakra? Érthető a dolog, hiszen hirdetések megjelenítéséből élnek a böngészők fejlesztői.

Melyik az okosabb? Az Apple vagy a Google?

2017. október. 09. 07:40
Úgy tesztelték a nagy gyártók mesterséges intelligenciájának az IQ-ját, mint az emberekét. Íme, az ember-gép, gép-gép összevetés. Ha próbálgattuk már (angolul) a virtuális asszisztenseket, a Siri-t, a Cortana-t vagy éppen a Google-t, akkor kiderülhetett, hogy ugyan hasznosak és segítőkészek, de néha lehangolóan buták, s az alapvető parancsokat sem értik.

Nagy dobás: mától magyarul is elérhető az ingyenes utazási szolgáltatás

2017. október. 04. 15:20
Nem csak kényelmesebben és egyszerűbben, hanem spórolva lehet a Repülőjáratok és az Úti célok segítségével útitervet készíteni. A Google mától magyarul is elérhetővé teszi szolgáltatási felületeit, melyek könnyen átláthatóvá teszik a megálmodott utazással kapcsolatos online elérhető információkat – ezáltal gyorsabbá és hatékonyabbá téve az utazásszervezést.

Új biztonsági megoldások nagyvállalati vezetőknek

2017. október. 04. 09:05
A Google kétfaktoros hitelesítéssel akarja megvédeni a leginkább fenyegetett felhasználókat a politikailag motivált kibertámadásoktól. A Google Advanced Protection Program névre hallgató új szolgáltatása novemberben indulhat, és a hagyományos autentikációt USB kulcsos technikával egészíti ki a Gmailben és Google Drive-ban – írja a ComputerWorld.

összesen: 260 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11