Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "Google Fordító" cimkére.

Érdemes letölteni: megokosodott a Google Fordító

2017. április. 21. 08:02
Ha már ott figyel a mobilon, frissítsük, mert egyre kevésbé megmosolyogtató fordításokat produkál. Az április 19-i Fordító sokkal pontosabb és jobb minőségű fordítást nyújt több mint 500 millió felhasználójának, beleértve a magyar felhasználókat is. Mint az alábbi példa mutatja, a neurális fordítási technológia bevezetésével precízebb fordításokra számíthatunk. Világszerte naponta 140 milliárd szót fordítanak le 90 nyelvre a Google Fordítóval.

Ez a fordító nem hibátlan, de a legjobb

2016. május. 05. 00:16
És nem csak azért, mert ingyenes. Érdemes újra kipróbálni, egyre okosabb a tizedik születésnapját ünneplő Google Translate. 2006-ban indította el a Google a Fordítót, melynek segítségével ma már kézírást tudunk más nyelvre ültetni, kamerából szöveget értelmeztetni, s élőben diktálni. Különösen hasznos, hogy wifin előre letölthetőek nyelvek, s így adatforgalomra sincs szükség a használatához. Az alábbi videó megtekintésekor feltétlen kapcsoljuk be a feliratozást.

Megmutatjuk, hogy fordít magyarra a mobilja

2015. július. 30. 08:42
Eredetileg csak hét nyelven működött, most megérkezett magyarra is az Androiddal vagy iPhone-nal egyaránt működő Google Fordító. Mint az alábbi kép mutatja, a mobillal pásztázva angol szavak fölött, azok azonnal magyarrá alakulnak a telefon képernyőjén - és fordítva. Az internetkapcsolat nélkül is működő szolgáltatás a fejlesztők szerint elsősorban az utazásokon jön jól, mikor táblákat vagy éppen étlapokat lehet “magyarra fordító szemüvegen” keresztül nézni, de a...