Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
10 találat a(z) "google play" cimkére.

Akad vírus még a Google Play Áruházban is

2018. február. 27. 16:30
A többségét azelőtt törölték, mielőtt bárki letöltötte volna. És miért ilyen nehéz frissíteni az Androidot?

Döcög az Android okostelefon? Mutatunk gyorsjavítást

2018. február. 19. 09:01
Dadogva működik, vagy rejtélyes hibákat produkál némelyik alkalmazás? Ideje egy gyorstisztításnak.

A Google 700 ezernél több káros Android-appot hajított ki

2018. február. 01. 10:13
A Play Áruházból 2017-ben 70 százalékkal több rosszindulatú alkalmazást kellett eltávolítani, mint 2016-ban. Igaz, nem csak több káros alkalmazást ismertek fel, de gyorsabban is azonosították, s törölték ezeket, írja blogbejegyzésében a Google Play termékmenedzsere, Andrew Ahn. Mielőtt még bárki telepíthette volna, előtte felismerték és kidobták a káros appok 99 százalékát. Ebben a tavaly bevezetett Google Play Protect gépi tanulásos felderítési technológiája is...

Ezzel találhatjuk meg az elveszett Android mobilt

2017. november. 17. 07:29
Mik a Készülékkereső újdonságai, és hogyan használjuk? Kötelezően beállítandó, ingyenes szolgáltatás androidosoknak. Elődjét, az Android Eszközkezelőt még 2013-ban vezette be a Google, utolsó nagy frissítése még tavasszal készült el. A megújult szolgáltatást Készülékkeresőnek hívják, ami jobb elnevezés, hiszen világosabban leírja, mi a lényege.

Hogyan takarítsuk el a nyomokat Androidról és PC-ről magunk után?

2017. június. 26. 07:17
Az alapvető rendszerkarbantartási tennivalók elvégzésével helyet lehet megtakarítani, gyorsulhat a készülék és a magánszféra is némi védelmet kap. Gyártótól függően a különböző menüpontokat kissé eltérő elnevezések alatt lehet meglelni az Android készülékeken.

Mégsem tetszik a letöltés: miként kapjuk vissza a pénzt?

2017. június. 23. 07:48
Néha a megvett alkalmazás nem tudja, amit ígért, a zenét meg benéztük: ilyenkor a gyorsaságon múlik, hogy visszakapjuk-e a kifizetett összeget a Google Play áruháztól.

Hihetetlen összegeket képesek elkölteni a gyerekek okostelefonnal

2017. július. 17. 09:55
A hosszú nyári napok során könnyű lekötni a gyerekek figyelmét egy táblagéppel vagy okostelefonnal, vagyis elektronikus bébiszitterrel. Ellenőrzés és megfelelő biztonsági beállítások nélkül azonban a kicsik rövid idő alatt akár több százezer forintot is elkölthetnek virtuális játékokra.

Óvakodjon: vírusos app a Google Play áruházban

2016. május. 03. 09:09
Sajnos nem ez az első eset. A biztonságosnak vélt forrásból malware-t gyanútlanul letöltőket kevéssé vigasztalhatja, hogy a Google naponta milyen hatalmas mennyiségű applikáció sikeres vizsgálatán rágja át magát. Banki alkalmazásnak adta ki magát egy Google Play áruházból letölthető Android alkalmazás. Mint Joshua Shilko biztonsági szakértő közzétette, tucatnyi jól megtervezett, a pénztárcánk kiürítésére készült applikációnak adott helyet a legutóbbi időkig a...

A Google Playen hirdettek fegyveres mozgalmat

2016. április. 05. 01:20
Tálib alkalmazásra lelt a digitális áruházában a Google: az app a szélsőséges mozgalmat reklámozta. Törölte az alkalmazást a Google Playről az informatikai óriáscég - jelentette a Bloomberg amerikai lap internetes kiadása. A tálib applikációra az iszlamista honlapokat figyelő amerikai SITE központ figyelt fel még április elsején. A pastu nyelvű alkalmazás a fegyveres mozgalmat reklámozta digitális platformon: a programmal elérhetőek voltak a tálibok által...

Már könyvek is kaphatóak a Google Áruházban

2013. július. 22. 13:08
Nem csak a világ másik felén értő el a Google Áruház könyvkínálata: megérkeztek a magyar Google Play áruházba is. Androidos okostelefonokra, tabletekre, iPhone-ra, iPad-re, asztali gépekre a világ legnagyobb e-könyvesboltjából lehet válogatni mostantól Magyarországról is. A világ jelenleg huszonhat országából érhető el a kínálat.