Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
151 találat a(z) "hacker" cimkére.

Biztonsági rést találtak egy Tesla Model 3-on, el is vitték a kocsit a hackerek

2019. március. 25. 11:00
A hatásvadász cím ellenére azonban közel sem arról van szó, hogy enyves kezű hackerek menet közben lovasítottak meg egy autót, hanem arról, hogy a Tesla megint jófej volt.

A hackerek tehetnek a Facebook összeomlásáról?

2019. március. 18. 10:00
Újra megtörtént, több órára összeomlott a Facebook szerdán, amely tovább táplálja a hackerekkel kapcsolatos összeesküvés-elméleteket. Ahogyan a legtöbb esetben, ezek az elméletek is tévesek.

Iszonyatos mennyiségű támadás éri Németország kritikus infrastruktúráit

2019. február. 18. 10:00
Egyre több hackertámadás éri Németországban az úgynevezett kritikus infrastruktúrát, köztük a távközlési hálózatokat, az áramszolgáltatók rendszereit és a közigazgatást – írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap.

Valentin nap alkalmából adathalászattal ünnepeltek a hackerek

2019. február. 15. 12:00
A Kaspersky Lab szakértői jelentős növekedést észleltek a Valentin nap alkalmából különböző romantikus termékeket kínáló bűnözők adathalász tevékenységében.

Etikus vagy etikátlan, avagy mitől etikus egy hekker?

2019. február. 04. 09:00
A filmek hatására a nagyközönség sokszor egyfajta modern Robin Hood-ként tekint a hekkerekre, holott viszonylag ritkán fordul elő, hogy a hekker az ellopott adatokért kapott Bitcoint szétosztja a világ éhezői között. Vajon mitől lesz egy hekker etikus?

Ötből három internetező találkozott kibertámadással

2018. október. 31. 10:00
Az elmúlt egy évben, világszerte öt internethasználóból három már találkozott technikai támogatásnak álcázott kibertámadással (tech scam).

Letölthető kémprogramokat terjeszt a Facebookon és a Google Playen Észak-Korea

2018. május. 24. 12:00
Egészen váratlan helyeken támadnak az észak-koreai hackerek, fedezték fel a McAfee kutatói. Egy „Sun Team” nevet viselő észak-koreai hackercsoport ténykedéséről van szó a McAfee hivatalos blogján megjelent poszt szerint. Az észak-koreai hackerek kémprogramokat terjesztenek a Google Playen. Az „unreleased” programok közül kettő – groteszk módon – biztonsági alkalmazás volt Fast AppLock és AppLockFree néven. A harmadik app az egészséges táplálkozás tematikához...

A VB is rejt magában internetbiztonsági veszélyeket, nem is akármilyeneket!

2018. június. 14. 12:00
Szentpétervár, Kalinyingrád és Rosztov vezeti a „feketelistát”.

Orosz hackerek amerikai védelmi fejlesztéseket próbáltak lopni

2018. február. 09. 08:33
Kihasználták az amerikai kibervédelem egyik legnagyobb sebezhetőséget, és karnyújtásnyira kerültek ahhoz, hogy ellopjanak az Egyesült Államok legtitkosabb védelmi technológiai fejlesztései közül néhányat. Hogy mit sikerült ellopni, az bizonytalan, de a számítógépes kalózok egyértelműen azt használták ki, hogy a célba vett szakemberek gyengén védték levelezőrendszerüket, és hogy az illetékes kibervédelmi hatóságok csak elvétve figyelmeztetik őket közvetlenül,...

Mentális betegség miatt nem adnak ki egy hackert

2018. február. 06. 08:27
Feltörte a NASA-t is, de autistának vélik, ezért a londoni felsőbíróság megakadályozta egy brit hacker kiadatását az Egyesült Államoknak. A 32 éves Lauri Love az amerikai igazságügyi hatóságok szerint hatalmas mennyiségű adatot lopott különböző amerikai szervezetek, köztük az Egyesült Államok jegybankjának szerepét betöltő Federal Reserve, az amerikai hadsereg, az űrkutatási hivatal (NASA) és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) számítógépes adatbázisaiból.

összesen: 151 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11