Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
20 találat a(z) "hacker támadás" cimkére.

Támadás érte a kormányzati portált

2018. szeptember. 18. 08:00
Egymást átfedve, három hullámban, nem magyarországi IP-címekről elosztott túlterheléses (DDoS) támadás érte vasárnap éjjel a kormany.hu-t – tájékoztatott a Belügyminisztérium.

Ötből három internetező találkozott kibertámadással

2018. október. 31. 10:00
Az elmúlt egy évben, világszerte öt internethasználóból három már találkozott technikai támogatásnak álcázott kibertámadással (tech scam).

Biztonságos a Facebook, vagy mégsem?

2018. október. 17. 10:00
Most már biztos, hogy 29 millió felhasználó fiókját törték fel a hackerek a Facebookon. A bűnözők személyes adatokhoz juthattak hozzá, illetve pénzt is lophattak ezzel a módszerrel. Világszerte folyik a vita, hogy vajon mennyire biztonságos a Facebook.

Akár a termosztáton keresztül is betörhetnek a hackerek

2018. július. 26. 12:00
A hálózatba kapcsolt, egymással kommunikáló eszközök az előnyeik mellett támadási felületet teremtenek a kiberbűnözőknek.

Miért lesz a számítógépünkből zombi?

2017. február. 03. 16:46
Hogyan védekezzünk? A Hunguard szakembereinek segítségével összegyűjtöttük a válaszokat.

Egy ukrán hacker programját használhatták az amerikai elnökválasztásokba beavatkozó számítógépes támadásokhoz

2017. augusztus. 17. 13:24
Egy ukrán hacker azt állítja, hogy egy általa készített programot használtak fel az amerikai elnökválasztásokat befolyásolni szándékozó számítógépes támadásokban, amelyek elkövetésével Oroszországot gyanúsítják az Egyesült Államokban - adta hírül csütörtökön az UNIAN ukrán hírügynökség a The New York Times című amerikai lapra hivatkozva.

Pedig nagyon igyekeztek az észak-koreai hackerek

2016. június. 13. 09:55
Észak-koreai hackerek dél-koreai vállalatbirodalmak és kormányzati hivatalok több mint 140 ezer számítógépét törték fel, majd rosszindulatú kódokat telepítettek rájuk, hogy egy nagyszabású kibertámadást hajtsanak végre, amelyet azonban sikerült meghiúsítani - derült ki egy hétfői médiajelentésből.

Így törték fel az intelligens zárakat a hackerek

2016. augusztus. 11. 12:05
A DEF Con kiberbiztonsági konferencián etikus hackerek egyszerű módszerekkel próbálták meg feltörni a legnépszerűbb okoszárakat. Nem túl jó hír, hogy 16-ból 12 termék megbukott a teszten. Nem titok, hogy a Dolgok Internetének (Internet of Things – IoT) van még miben fejlődnie, ha a közös szabványokról vagy a biztonságról van szó. Hiába képesek már az eszközök az internetes hálózatba kapcsolódva okossá tenni az otthont, ha elég egyetlen gyenge láncszem, és a...

Egészségbiztosító lett hackertámadás áldozata

2015. május. 22. 12:12
A CareFirst amerikai egészségbiztosító 1,1 millió ügyfelének adataihoz fértek hozzá hackerek - közölték csütörtökön amerikai lapok. Az amerikai fővárosban, valamint Virginia és Maryland államban aktív, 3,4 millió klienssel rendelkező cég számítógépes rendszerébe tavaly júniusban törtek be, de ezt csak nemrégiben vették észre. A CareFirst a harmadik nagyobb biztosítótársaság, amely ügyfeleinek adatait ellopták. A Blue Crosstól 11 millió, az Anthemtől pedig 80...

Négymillió amerikai kormányalkalmazott adatait lopták el hackerek

2015. június. 05. 10:07
Négymillió jelenlegi és volt szövetségi alkalmazott adatait lopták el hackerek az amerikai kormány személyzeti hivatalától - közölte csütörtökön az amerikai belbiztonsági minisztérium. A hackertámadás tényét áprilisban, a kényes, 'személyekhez társítható' adatokhoz való hozzáférést májusban észlelték, amikor elkezdték megerősíteni a személyzeti hivatal hálózatának védelmi rendszerét. Kormányzati tisztségviselőkre hivatkozva, internetes kiadásában a The Washington...

összesen: 20 db | 10 db/oldal

1 2