Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
12 találat a(z) "high-tech" cimkére.

Szolgálatba állt az első magyar robottanácsadó az MKB-nál

2018. október. 26. 10:00
A pénzintézet digitális szolgáltatásainak egyikeként, az MKB Private Banking robottanácsadót vezet be.

High-tech rémálom vár a világ egyik leggazdagabb városára

2018. november. 20. 09:00
Orwell műveit megidéző fejlesztésbe fognak a mesésen gazdag (és drága), rendpárti ázsiai városállamban.

7 tech mítosz, amit ideje elfelejteni

2018. január. 22. 10:36
Gyorsan vált a technológia: a tegnapi jó tanács ma már hiba. Íme, hét tétel, ami nem is rég még igaznak számított, s mára szerencsésebb feledni.

A kilélegzett levegőt elemzi a legújabb diétás tech kütyü

2018. december. 03. 10:00
Napjaink népszerű módszerei közé tartozik a tartós fogyást ígérő ketogén diéta. Erre épít a Keyto, amely a kilélegzett levegőt elemezve mondja meg, mennyire hatékonyan égeti a szervezet a zsírt. Természetesen mindehhez – a kapcsolódó applikációval együtt – tanácsokat is ad.

Ideje megtanulni, mi is az a Tencent

2017. november. 25. 08:06
A világ 5 legértékesebb vállalatából 5 high-tech. Közéjük jutott be most egy kínai óriás, kiszorítva a Facebookot. A Tencent az első kínai tech vállalat (sőt, az első ázsiai vállalat), amelyik a legértékesebb öt közé jutott: részvényárfolyama idén megkétszereződött, az utóbbi öt évben pedig kilencszeresére nőtt. Tőzsdepiaci értéke november 21-én 529,9 milliárd dollár lett, miközben a Facebooké „mindössze” 528,5 milliárd. Nem kis teljesítmény volt Zuckerberget...

A jövő év 8 high-tech előrejelzése

2017. december. 02. 09:36
Digitális karmesterekről, megafelhőkről, ember és gép közötti kapcsolatok új korszakáról van szó. A Dell Technologies és az Institute for the Future (IFTF) „Next Era of Human-Machine Partnership” (Az ember és gép közötti partnerség következő korszaka) című jelentés megosztja, hogy milyen módon segíti majd elő a mesterséges intelligencia, a kiterjesztett valóság, a dolgok internete és a felhő alapú számítástechnika a szervezetek és a mindennapi élet digitális...

Csúcstechnológiát gyártó magyar vállalkozásoknak hoz megrendelést az űrügynökségi csatlakozás

2016. március. 18. 11:43
Számos magyar alkatrész kerül a Sentinel–2C és –2D távérzékelési műholdakba, miután több hazai cégből álló beszállítói kör kötött az Európai Unió Copernicus programjához kapcsolódó újabb szerződést. A földmegfigyelés során készülő űrfelvételekhez a következő évtizedben minden európai polgár ingyen hozzáférhet majd.

CES-en mutatkozik be az okos otthonok agya

2016. január. 04. 15:45
Idén a CES-en, a Consumer Electronics Show-n mutatkozik be az LG új okos központi egysége. Új taggal bővül a „dolgok internete” (Internet of Things – IoT) hálózata: a 2016-os szakkiállításon mutatják be a SmartThinQ Hubot, az okos otthonok központi egységét.

2016 legnépszerűbb high-tech ajándékai

2016. december. 20. 13:06
Meglepő, hogy a dobogó tetejére mi került… Fejhallgató! Pedig az Apple szeptemberben bemutatott, s azóta is várva várt Airpods vezetéknélküli kütyüje csak a múlt héten várt elérhetővé. Dacára, hogy technikai bonyodalmak ekkora halasztásra bírták az almás óriást, az USA-ban a Consumer Technology Association adatai szerint a legtöbben – a vásárlások 40 százalékában! – fejhallgatót tesznek a high-tech rajongók karácsonyfája alá. (Ha nem is Apple-t.)

Így hat a high-tech a családra

2015. szeptember. 02. 09:32
Az Ericsson ConsumerLab legújabb kutatása szerint a kommunikáció mennyisége nő, eközben arányaiban kevesebb a beszélgetés és több a szöveges üzenet. Mi ennek a következménye? A mobiltelefon tökéletes eszköznek látszik arra, hogy az elfoglalt, ingázó, iskolán kívüli tevékenységekre rohanó családtagokat a nap folyamán összekapcsolja egymással. A kutatásban megkérdezett családok többsége azt állítja, hogy ilyen technológiák alkalmazásával többet kommunikálnak...

összesen: 12 db | 10 db/oldal

1 2