Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
70 találat a(z) "Huawei" cimkére.

Saját fejlesztésekkel és új beszállítókkal kívánja megőrizni előnyét a Huawei

2019. május. 28. 09:00
A saját fejlesztések felgyorsításán, illetve más beszállítókkal való együttműködéseken keresztül igyekszik fenntartani előnyös helyzetét a piaci versenyben az amerikai szankciók által sújtott Huawei kínai telekommunikációs óriásvállalat – nyilatkozta Zsen Cseng-fej (Ren Zhengfei), a Huawei Technologies alapítója a Bloomberg amerikai hírügynökségnek, egy hétfőn közzétett interjúban.

Huawei: Minden funkció működik a telefonokon

2019. május. 24. 12:00
A Huawei ellen elrendelt amerikai szankciók mellett is használható minden meglévő funkciója a cég forgalomban lévő okostelefonjainak – közölte a Huawei Technologies Hungary Kft.

Rövidre zárta az együttműködést a Google a Huawei óriásvállalattal

2019. május. 21. 09:00
A Google rövidre zárta a Huawei óriásvállalattal az együttműködést, minden szolgáltatását és alkalmazását letiltotta az Androidon.

Elérhetetlenné válhat a Gmail és a Play áruház a Huawei telefonokon

2019. május. 20. 10:00
A Google amerikai távközlési vállalat felfüggeszti több együttműködését a kínai Huawei óriásvállalattal, utóbbi ezentúl például nem férhet hozzá az Android operációs rendszer frissítéseihez és az új verziókhoz – jelentette New Yorkból a brit hírügynökség bennfentes forrásra hivatkozva helyi idő szerint vasárnap.

Harminc ország szakértői dolgoztak ki internetbiztonsági ajánlásokat az 5G égisze alatt

2019. május. 06. 09:00
A kiberbiztonsági szakértők pénteken a következő, ötödik generációs (5G) távközlési hálózat fejlesztéséhez a Huawei kínai távközlési óriásvállalat berendezéseit övező aggályok közepette dolgozták ki javaslataikat.

Beerősített a Huawei a viselhető okoseszközök piacán

2019. június. 13. 09:00
Az IDC piackutató intézet jelentése szerint a vállalat 2018 első negyedévéhez képest 282,2 százalékos éves növekedést tudhat magáénak. A Huawei ezzel az eredménnyel megelőzte a legnagyobb amerikai és kínai versenytársa első negyedéves eladásait is.

Kiberbiztonság és adatvédelem a Huawei tolmácsolásában

2019. július. 10. 08:19
Sophie Batas, a Huawei képviselője az adatvédelem és kiberbiztonság aspektusából mutatta be a legújabb technológiák okozta kihívásokat, és megoldásra váró feladatokat, mindamellett, hogy megfogalmazta a jelen kor egyik legnagyobb igazságát.

A jövő magyar mérnökeinek képzésében is részt vállal a Huawei

2019. július. 02. 06:51
A kínai vállalat megerősíti szerepvállalását a magyar infokommunikációs szektor fejlesztésében – erről szól a Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Wu Biqiang, a Huawei Technologies Hungary vezérigazgatója által 2019. július 1-jén, Budapesten aláírt szándéknyilatkozat.

A Huawei-Amerika krízis: az Egyesült Államok nem tudja "eltiporni" a céget

2019. február. 19. 11:00
A Huawei kínai távközlési óriásvállalat alapítója szerint az Egyesült Államok nem lesz képes "eltiporni" a céget. Zsen Cseng-fej a BBC brit közszolgálati médiatársaság hírtelevíziójának nyilatkozva kijelentette: éppen a vállalat elleni folyamatos amerikai támadások kényszerítik a céget termékei és szolgáltatásai minőségének javítására.

Milyen kárt okozna a Huawei kizárása az európai 5G fejlesztésnek?

2019. február. 07. 13:00
Nagyban zajlik a Huawei botrány, aminek következő fáziásba érkeztünk. Most épp arról zajlik a diskurus, mennyire maradna le Európa a következő generációs mobil távközlési hálózatok telepítésében az Egyesült Államok és Kína mögött, ha a kormányok kizárnák a kínai Huawei Technologies Co. vállalatot a hálózati tenderekből?

összesen: 70 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7