Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
309 találat a(z) "informatika" cimkére.

Modern Vállalkozások Program: Zalaegerszeg – Összefoglaló

2016. október. 21. 17:02
Zala megyei állomásához érkezett a Modern Vállalkozások Programja. A rendezvényen ez alkalommal is a projektet lebonyolító szakemberek ismertették a legfontosabb tudnivalókat a kis- és középvállalkozások képviselőivel. Ez alkalommal azonban könnyedebb témák is terítékre kerültek. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke a vízilabda és az informatika kapcsolatáról és személyes viszonyáról beszélt az IT eszközökkel. A napot pedig egy női kerekasztal zárta:...

Ismét hackertalálkozót rendeznek Budapesten

2016. október. 21. 15:16
Immáron 13. alkalommal gyűltek össze az etikushacker- szakma képviselői Budapesten, Közép-Kelet-Európa IT-biztonsági fesztiválján, a Hacktivity-n. A pénteken kezdődött kétnapos eseményre több mint ezer magyar és külföldi látogató regisztrált, a résztvevőket összesen 27 előadás és 7 workshop-téma várja.

ITB Club október: Fókuszban az informatikushiány

2016. október. 20. 17:47
Az informatikushiány volt a fókuszban az IT Business októberi Club rendezvényén. A beszélgetésen egy asztalhoz ült egy hazai informatikai multicég képviselóje, egy civil szervezet oktatási igazgatója és a kormány képviseletében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium főosztályvezetője. Mindhárman arról beszéltek, hogy mit tudnak tenni annak érdekében, hogy minél többen válasszák az informatikai szakmát.

Modern Vállalkozások Program: Zalaegerszeg – Dr. Szabó Antal köszöntője

2016. október. 19. 10:05
A Modern Vállalkozások Program, Vállalkozz Digitálisan projekt lebonoylítója a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A szervezet célul tűzte ki, hogy a rendelkezésre álló két évben javít a hazai kis- és középvállalkozások informatikai ellátottságán. A rendezvény résztvevőit Dr. Szabó Antal, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara általános elnöke köszöntötte.

Rétvári: kiemelten fontos a háziorvosi praxisok informatikai hátterének fejlesztése

2016. október. 14. 14:50
A kormány a háziorvosi praxisok informatikai hátterének fejlesztését kiemelten fontosnak tartja, ennek megfelelően kezeli és jelenleg is számos formában támogatja - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a jobbikos Lukács László György kérdésére. Rétvári Bence az Országgyűlés honlapján közzétett válaszában azt írta: számítástechnikai eszközök, illetve a számítógépek által feldolgozható adatokat létrehozó orvosi műszerek...

Modern Vállalkozások Program: Zalaegerszeg – Kövesdi Zoltán előadása

2016. október. 10. 20:43
40 milliárd forint áll rendelkezésre a vállalatok komplex infokommunikációs és mobilfejlesztésire- derült ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közigazgatási tanácsadójának zalegerszegi előadásából. Kövesdi Zoltán a Modern Vállalkozások Programjának részleteiről beszélt a hallgatóságnak, és ismertette az ezt kiegészítő, a vállalkozások számára anyagi forrást is jelentő GINOP pályázatot.

A Cisco szoftverét használják majd a diákok az első szakmai informatikai érettségin 2017-ben

2016. október. 08. 17:42
A Cisco által kifejlesztett Cisco Packet Tracer szoftvert használják majd a diákok az első informatikai szakmai érettségin 2017-ben a hálózati feladatok megoldásához - mondta csütörtökön tartott budapesti sajtótájékoztatóján a Hálózati Tudás Terjesztéséért Programiroda (HTTP) Alapítvány kuratóriumi elnöke. Sisák Zoltán hozzátette: a szakközépiskolák és szakgimnáziumok diákjai gyakorlás céljából egész évben használhatják a programot.

Modern Vállalkozások Program: Zalaegerszeg – Koleszár Péter előadása

2016. október. 05. 06:52
27 IKT tanácsadó, 3000 kis- és középvállalozás két év alatt – ezek a fő számai a Modern Vállalkozsok Programja, Vállalkozz Digitálisan projektnek. A magyar kormány célul tűzte ki a hazai KKV-k informatikai ellátottságának korszerűsítését. Koleszár Péter, a program vezető IKT tanácsadója a feldatokról és az eddig elért eredményekről beszélt a Zala megyei rendezvényen.

Modern Vállalkozások Program: Zalaegerszeg – Szijártó Zoltán előadása

2016. október. 04. 07:36
A digitláizáció jelentőségéről beszélt Szijártó Zoltán a Modern Vállalkozások program zalaegerszegi állomásán. A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség elnöke azt hangsúlyozta, hogy a vállallkozások versenyképessége és gazdasági haszna sérül akkor, ha nem használják ki az informatikai eszközökben rejlő lehetőségket.

Az IT és a vízilabda – Beszélgetés Kemény Dénessel

2016. október. 02. 10:33
Hogyan jön össze a vízilabda és az informatika? Úgy, hogy Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke volt a vendége a Modern Vállalkozások Programja, Vállalkozz Digitálisan projekt zalaegerszegi állomásának. A volt szövetségi kapitány beszélt a vízilabdában alkalmazott a IKT technológiákról, személyes viszonyáról az IT eszközkkel. A beszélgetésből az is kiderül, hogy a háromszoros olimpiai győztes edző szeint mi a siker titka.

összesen: 309 db | 10 db/oldal

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16