Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
4 találat a(z) "informatikai szakkiállítás" cimkére.

Megnyílt a világ legnagyobb informatikai szakkiállítása

2018. június. 11. 10:00
Megnyílt a CeBIT, amelyen 70 ország közel 2800 kiállítója mutatja be termékeit és szolgáltatásait.

A legideálisabb kutatás-fejlesztési helyszínné kell tenni Magyarországot

2017. március. 20. 18:38
Magyarország ideális termelési helyszínnek bizonyult, a következő feladat pedig az, hogy a legideálisabb kutatás-fejlesztési helyszínné váljon. Az ehhez szükséges kormányzati döntések már megszülettek - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közmédiának hétfőn a hannoveri CeBIT-en, a világ legnagyobb informatikai szakkiállításán.

Tizenegy magyar cég Közel-Kelet legnagyobb IT szemléjén

2013. október. 22. 08:40
Tizenegy magyar cég mutatkozik be a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) támogatásával a Közel-Kelet legnagyobb IT szakkiállításán, a GITEX-en - közölte a HITA az MTI-vel hétfőn. Az Egyesült Arab Emírségekben megrendezett informatikai szakkiállításon debütál a HITA fejlesztésében elérhető, hiánypótló angol nyelvű kiadvány, az ICT Export Directory, amelynek célja a magyar informatikai cégek megismertetése külföldi lehetséges partnerekkel, és exportjuk elősegítése.

Kezdődik a CeBIT, a díszvendég Lengyelország

2013. március. 05. 11:51
Megkezdődik kedden a világ legnagyobb informatikai szakkiállítása, a hannoveri CeBIT, amelynek a díszvendége Lengyelország lesz. A március 9-ig tartó rendezvényt hétfő este nyitja meg Angela Merkel német kancellár és Donald Tusk lengyel kormányfő. A vásárra 70 országból érkeznek kiállítók, összesen 4100 vállalat, kutatóintézet és egyéb szervezet. Kínából érkezik a legtöbb kiállító, számuk meghaladja a 400-at. Hasonlóan nagy létszámú a német kiállítók csoportja...