Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
330 találat a(z) "Infotér" cimkére.

Deutsch Tamás: jövőre tömegesen lesznek tapasztalhatók a Digitális Jólét Program eredményei

2016. november. 09. 16:30
A Digitális Jólét Program kézzelfogható eredményeit 2017-ben már tömegesen tapasztalhatják meg a magyar polgárok a területért felelős miniszterelnöki biztos szerint, példaként az internethasználat áfájának 18 százalékra csökkentését említette. Deutsch Tamás a Balatonfüreden rendezett Infotér konferencián tartott sajtótájékoztatóján elmondta, az internethasználat áfájának csökkentésével mindenkinek körülbelül egy havi díj mértékével kevesebbet kell majd fizetnie....

Május óta zajlik a Modern Vállalkozások Programja

1000 digitálisan felkészült vállalkozás

2016. november. 09. 09:16
Több mint 50 cégnek adta át személyesen Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a "Digitálisan felkészült vállalkozás" tanúsítvány a Modern Vállalkozások Programja balatonfüredi állomásán. Ezekkel már 1000-re nőt azoknak a KKV-knek a száma, akik egy tanácsadói audit után jelesre vizsgáztak digitalizációból.

Parragh László: Már 1000 digitálisan felkészült vállalkozás van az MVP-ben

2016. november. 09. 08:07
A magyar kis- és középvállalkozások el vannak maradva a digitalizáció szempontjából európai uniós társaikkal szemben – mondta Parrag László a Modern Vállalkozások Program balatonfüredi állomásán. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke hangsúlyozta: a projektben célul tűzték ki 3000 KKV informatikai felzárkóztatását. Szerinte a munka eddig sikeres volt. A napokban adták ki az 1000. "Digitáisan felkészült vállalkozás" tanúsítványt.

A betegközpontú ellátást célzó informatikai fejlesztésekről tanácskoztak Balatonfüreden

2016. november. 08. 18:04
Az egészségügyet érintő informatikai fejlesztések irányáról és várható hatásairól tanácskoztak kedden Balatonfüreden. Az egészségügyi ellátórendszer működtetéséért felelős helyettes államtitkár szavai szerint a fejlesztések által hatékonyabbá válhat az egészségügyi ellátás. Mészáros János az Informatika a Társadalomért Egyesület által rendezett Infotér konferencia nulladik napján tartott előadásában elmondta, hogy az egészségügyet érintő informatikai...

Interjú Ádám Csongorral, a NISZ Zrt. kiemelt fejlesztések ágazatának igazgatójával

2014-2020: Mi várható a közigazgatási informatikában?

2016. november. 06. 18:23
Már javában benne vagyunk az Európai Unió 2014-2020-as költségvetési időszakában, amely számos változást hozott az előző hét éves fejlesztési ciklushoz képest a közigazgatási projektek terén is. A támogatási rendszer átalakulása komoly kihívás elé állította a NISZ Zrt.-t, a legnagyobb állami infokommunikációs szolgáltató csapatát is. Ádám Csongort, a kiemelt fejlesztések ágazatának igazgatóját a 2014-2020-as ciklus legfontosabb informatikai fejlesztési...

PharmaInfoTech konferencia – PIT 1.0

2016. március. 22. 17:10
Az elmúlt években elterjedt infokommunikációs megoldások az egészségügyi ellátásban is alapvető változásokat indítanak el, amellyel hatékonyabb és eredményesebb betegellátás, optimális egészségügyi kapacitáselosztás, költséghatékonyság érhető el. A digitális transzformáció sikeres végrehajtása a közeljövő nagy kihívása, amely az egészségügyi szektor minden szereplőjét érinti.

Infoprog 2016

2016. március. 22. 17:02
Idén ünnepeljük a Kárpát-medencei magyar tannyelvű középiskolák informatikai versenyének, az INFOPROG fennállásának XX. Évfordulóját. Ez év április 21-22. között immár huszonegyedik alkalommal mérettetnek meg a bejutott csapatok az INFOPROG 2016 programozói verseny döntőjében, mely egyúttal a szlovákiai magyar középiskolák országos bajnoksága is. Az egyedülálló kezdeményezés döntőjének a szlovákiai Fülek és Salgótarján ad otthont.

A városfejlesztés új útjai - Okos Városok Konferencia

2016. március. 22. 16:53
Az infokommunikáció az elmúlt években alapjaiban formálta újra gondolkodásunkat a minket körülvevő tárgyakról, környezetünkről és a településünkről. A korábban sokszor vizionált „okos város” fogalma mára belátható közelségbe került, léteznek elérhető árú, hatékony megoldások, információrendszerek, amelyek kényelmesebbé, eredményesebbé, költséghatékonnyá tehetik mindennapjainkat, és rendelkezésre állnak ennek megvalósítását támogató források.

Az Informatika a Társadalomért Egyesület tavaszi rendezvényei

2016. március. 22. 16:42
Kedves Partnerünk! Engedje meg, hogy ezúton ajánljuk figyelmébe az Informatika a Társadalomért Egyesület tavaszi rendezvényeit.

A városfejlesztés új útjai – Okos Város Konferencia

2016. május. 27. 10:21
Budaörsön rendezte meg az Informatika a Társadalomért Egyesület „A városfejlesztés új útjai – Okos Város Konferencia” elnevezésű rendezvényét, mely a jövő városairól szólt, arról, hogy hogyan formáljuk a jövő településeit, hogy milyen városokban szeretnénk élni, hogy kihasználjuk-e az infokommunikáció adta lehetőségeket, vagy hogyan lehet kivédeni az esetleges veszélyeket.

összesen: 330 db | 10 db/oldal

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16