Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
42 találat a(z) "iPhone" cimkére.

Kamerát kapcsolhat, lehallgathat a népszerű Apple-alkalmazás

2019. január. 29. 12:00
Súlyos biztonsági rést fedeztek fel az Apple FaceTime video- és hanghívást lehetővé tevő alkalmazásában, amely lehetővé teszi egy iPhone-tulajdonos lehallgatását és kamerája bekapcsolását akkor is, ha nem veszi fel a telefont.

Gyengébben teljesít az Apple

2019. január. 04. 09:00
Szerdán csökkentette az elmúlt negyedévre vonatkozó bevételi várakozásait az Apple, elsősorban a gyenge kínai eladásokra hivatkozva, és arra, hogy a vártnál kevesebben váltottak az új iPhone-készülékekre. A cég részvényeinek árfolyama 7,7 százalékot zuhant a tőzsdezárást követő elektronikus kereskedésben.

Cyberflashing: a szexuális zaklatás új éráját hozza el az iPhone AirDrop

2018. november. 26. 14:00
A megfelelő beállítások nélkül erkölcstelen, zaklató üzenetek tucatjai áraszthatják el bárki telefonját. Rémisztő, visszataszító, gyomorszorító írások, amelyek melegágya a metró. Újabb fekete folt a technológia tályogosodó testén.

Rekordot akar dönteni idén az Apple

2018. március. 23. 14:00
Nagy tervei vannak 2018-ra Apple-nek: annyi iPhone-t akar értékesíteni, mint korábban soha. Az Apple 250-270 millió kijelző panelt készül beszerezni a különböző iPhone modellekhez – írja a Computerworld. Ha az összes legyártott darabon sikerül túladni, akkor az eredmény lényegesen meghaladja a tavalyi 216 milliós, és a 2015-ös, rekordot jelentő 231 milliós eladási számot.

A Microsoft új szolgáltatással nyomulna az iPone-okra

2018. május. 18. 12:00
A Közeli megosztás új szolgáltatással egyszerűen tudunk adatokat küldeni Android és iPhone mobilokról a PC-kre. A Microsoft azon dolgozik, hogy szorosabbra fűzze a Windows 10 PC-k, és az Android, illetve iOS eszközök közti kapcsolatot – írja a Computerworld. A stratégia része az áprilisi Windows 10 frissítés egyik újdonsága, a Közeli megosztás (Nearby Share).

A világ legtöbbet letöltött iPhone appjáról senki sem hallott

2018. május. 09. 07:00
Ami a mi régiónkat illeti, valószínűleg ritka kivételek közé tartozik, aki tudja, mi a legnépszerűbb iPhone-alkalmazás. Közzétette az iPhone alkalmazások 10-es Top-listáját a Sensor Tower kutatócég. Hogy a legnépszerűbbek között ott van a Facebook, a Google Térkép, azon nincs mit magyarázni. Akad azonban köztük egy-két olyan alkalmazás is – köztük például a legtöbbet letöltött – aminek hírét sem hallottuk. És ez sok mindent megmagyaráz.

Miért lassul le idővel az összes okostelefon?

2018. január. 18. 17:15
Sokak tapasztalata: a kezdetben zökkenőmentesen működő Android mobil befékeződik, s nehézkesen, döcögve kezdi teljesíteni a feladatokat. Ismerős? Az ablakok nem pattannak fel többé, a menü akadozik, a programok az ikonjuk érintése után sokára indulnak el. Némi aktualitást ad a kérdésnek, hogy az Apple maga ismerte el decemberben, hogy szándékosan lassítja az iPhone-okat.

Ennek nagyon nem örülnek az iPhone-osok

2018. január. 16. 08:49
40 és 56 százalék közötti lassulást jelentett az iPhone 6-nál a biztonsági frissítés. Az Apple néhány napja adta ki az iOS 11.2.2-t, amely az iPhone-ok és az iPadek Spectre sebezhetőséget orvosolja. A cég azonban nem sokat mondott arról, hogy telepítés után lassul-e az eszköz.

Ilyen lesz hamarosan az új iPhone

2018. április. 27. 08:00
Napvilágra került a vissza a múltba meglepő ötlete. Meg, hogy bizonyára lecserélik a tavaly nagy harsonázás közepette bevezetett iPhone X-et. Iparági elemzők – köztük olyan hitelesek, mint a KGI Securities, a Bloomberg, a The Wall Street Journal és a Morgan Stanley – az iPhone X kapcsán két megállapításban megegyeznek. Egyrészt, hogy az ezer dollár fölé árazott „X” kiverte a biztosítékot a vevőknél, és kezdeti fellángolás után annyira visszaesett a kereslet, hogy...

Bemutatta új termékeit és szolgáltatásait az Apple

2017. szeptember. 13. 07:22
Az Apple bemutatta új termékeit és szolgáltatásait, köztük két új iPhone okostelefon-modellt. Az Apple elnök-vezérigazgatója, Tim Cook, a bemutatót a cég Cupertinóban (Kalifornia) lévő központjában, az éppen most felépült - és még be sem fejezett - Apple Park ezer fős, az alapító Steve Jobsról elnevezett színházépületében tartotta. Két új okostelefont, megújított Apple-tévét és órát, valamint bővített szolgáltatásokat mutatott be.

összesen: 42 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5