Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
28 találat a(z) "IT" cimkére.

Egyre nőnek a helyreállítási költségek az IT- piacon

2017. szeptember. 26. 08:19
Hiába emelik meg az informatikára fordított költségvetéseiket a cégek, sokszor a harmadik fél kiberbiztonsági rései okozzák a legnagyobb károkat. Évről évre többet költenek a vállalkozások a kiberbiztonságra (tavaly 56%, míg idén már 63%), ennek ellenére mégis nőttek a gyakori kiberincidens költsége – derül ki a Kaspersky Lab és a B2B International kutatóintézet közös tanulmányából.

Az Ipar 4.0. jelene és a lehetséges fejlesztési területek

2017. november. 16. 11:13
Sorozatunkban a sokat hivatkozott Ipar 4.0 gazdaságfejlesztési koncepcióval kapcsolatban próbálunk átfogó tájékoztatást adni. Összefoglaljuk azokat a területeket amelyek a termelési digitalizációval, automatizációval, folyamat optimalizálással kapcsolatosak. Szakértőnk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Informatikai Kollégiuma és annak elnöke Kott Ferenc lesz az elkövetkezőkben.

IT cégek oktathatnak az informatikai felsőoktatásban

2017. március. 03. 08:28
Az IVSZ részvételével megvalósuló GINOP 3.1.1 projekthez csatlakozott felsőoktatási intézményekben, IT tanácsadási, fejlesztési gyakorlattal rendelkező szakemberek, vendégoktatóként való részvételének biztosítására nyílik lehetőség IT cégek számára. Az IT cégek által delegált vendégoktató szakemberek feladata az intézmény kijelölt oktatójával egyeztetett tematika alapján a releváns ismeretek, a naprakész szakmai elvárások és tapasztalatok átadása a hallgatók...

Black Cell ProDay 2017

2017. február. 28. 15:40
Második alkalommal rendezték meg a ProDay IT biztonsági konferenciát. A rendezvény elsődleges célja a kiberbiztonsági tudatosság növelése offenzív és defenzív prezentációkkal, valamint workshopok segítségével. Az esemény idei újdonsága, hogy itt tartották a Nemzeti Kiberverseny döntő fordulóját. Az interaktív versenyen a főiskolák, egyetemek csapatai egy forgatókönyv alapú, stratégiai döntéstámogató szimulációban vettek részt.

Erre számíthatunk az idei InfoBálon!

2017. február. 12. 15:06
Az informatika ünnepe 2017 február 18. Harmadik alkalommal rendezik meg az InfoBált, az IT, telco szakma képviselői számára. A rangos rendezvénynek ezúttal az InterContinental Budapset szálloda patinás bálterme ad helyet. Az esemény az 1800-as évek báli hangulatát idézi majd fel.

IT-zsenik és adattudósok kellenek a cégeknek

2017. december. 01. 12:00
A technológia új korszaka új szaktudást is igényel. Kulcskérdés, hogy vajon miként találhatja meg cégvezetőként a megfelelő szakembereket, és hogyan alakíthatja át a vállalkozást szervezeti szinten IoT-kompatibilissé? A Dolgok Internetének (Internet of Things, IoT) köszönhetően minden ágazatra igaz lesz, hogy még inkább kötődni fog a technológiai iparághoz. Elég csak az autóipar példáját nézni: az önvezető fejlesztésekhez a tradicionális autós vállalatok is...

Foglalkozni kell a stresszoldással az IT-s szakmában is

2017. április. 24. 11:34
Április a stressz elleni küzdelem hónapja, ebben az időszakban a téma szakértői igyekeznek még erőteljesebben felhívni a figyelmet a megelőzési módszerekre. Mivel a fenyegetések száma folyamatosan nő a kibertérben, a stressz jelentős mértékben érinti az IT-biztonságért felelős informatikusokat is. A NetIQ szakértői sorra vették a szakemberek életében legnagyobb stresszforrást jelentő négy területet és a lehetséges megoldásokat.

Jobb haver az online, mint a kolléga?

2016. július. 01. 12:22
Online társainkban jobban bízunk, mint a munkatársunkban - a NYU Stern és a BlaBlaCar közös tanulmánya szerint. A tanulmány a „Beléptünk a bizalom korába” címet viseli, amelynek társszerzője egyrészt a közelmúltban kiadott The Sharing Economy (A közösségi gazdaság) című könyv szerzője, a NYU Stern Üzleti Egyetemen oktató Arun Sundararajan, másrészt a BlaBlaCar alapítója, Frédéric Mazzella. 18 ezer 289 telekocsis által 11 országból összegyűjtött adatok elemzésével...

Többet kereshetnek jövőre a szoftverfejlesztők

2016. december. 15. 08:20
Továbbra is keresettek lesznek az IT-szakemberek, de az általános béremelkedés jövőre megtorpan – olvasható két amerikai felmérésben. Nehezen találnak megfelelő szakembereket az IT-vezetők, és ez 2017-ben sem lesz könnyebb, különösen a biztonsági és a hálózatfelügyeleti kulcspozíciók betöltésére törekvő IT-osztályok küszködnek majd – írja a computerworld.hu.

Négy magyar cég lesz a techvilág legnagyobb seregszemléjén

2016. december. 07. 15:21
Hamarosan lehull a lepel arról, hogy milyen technológiai trendek, eszközök, újdonságok határozzák majd meg mindennapjainkat. Január 5-8 között ötvenedik alkalommal rendezik meg a CES-t Las Vegasban. A világ legnagyobb tech show-ján ezúttal négy cég képviseli kiállítóként hazánkat, köztük három ígéretes startup vállalkozás is.

összesen: 28 db | 10 db/oldal

1 2 3