Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "IT Plusz Klaszter" cimkére.

Startol a Székelyföldi IT&C és Innovációs Konferencia!

2017. október. 05. 11:45
Október 18-án startol az 5. Székelyföldi IT& C és Innovációs Konferencia. Kattints a programért, és regisztrálj október 10-ig, hogy még véletlenül se maradj le a régió és Erdély legjelentősebb szakmai fórumáról!

Tusványos 2016 – Digitális Székelyföld – digitális közösség építés

2016. július. 29. 17:09
A Digitalis Székelyföld koncepciója volt a témája a Bálványosi Szabadegyetem szerdai második kerekasztalbeszélgetésének az Infotér sátorban. Az egyesület ezt a témát is a helyi IT Plusz Klaszter tagjaival vitta meg. A beszélgetésben részet vettek erdélyi polgármesterek, az RMDSZ szenátora, magyarországi szakértők, és arról egyeztettek, szerintük mit tehet az állam és az önkormányzat, hogy előmozdítsa a térség digitalizációját.

Tusványos 2016: Digitális Székelyföld – Start-up és vállalkozásfejlesztés

2016. július. 27. 22:36
Start-up és vállalkozásfejlesztés címmel indultak a kerekasztalbeszélgetések a Bálványosi Szabadegyetemen az Infotér sátorban. A szerdai napot a székelyföldi IT Plusz Klaszterrel együttműködve szervezte az egyesület. A meghívott előadók olyan kérdésekről beszélgettek, mint hogy milyen lehetőségei és nehézségei vannak a székelyföldi induló vállalkozásoknak.

Digitális Székelyföld – digitális közösség építés - interjúk

2016. augusztus. 02. 20:40
Sikerült egy asztalhoz ültetni a székelyföldi önkormányzatok, a vállalkozói és a civil szféra képviselőit a tusnádfürdői Bálványosi Szabadegyetem Infotér sátrában. A cél az volt, hogy a szereplők együtt gondolkozzanak a digitális közösség építéséről. Az eredmény: önkormányzati együttműködés, egy Desing Bank álma és egy meghívó az IT Plusz Klaszter által októberre szerveződő székelyföldi informatikai konferenciára.