Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
20 találat a(z) "ITM" cimkére.

Palkovics: az autógyártás számos globális kihívással néz szembe

2019. január. 25. 11:45
Az autógyártás számos globális kihívással néz szembe, ami a teljes termelést is átalakítja - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter konferencián csütörtökön Budapesten.

Palkovics: a magyar versenyképesség kulcsa a jobb innovációs teljesítmény

2019. január. 25. 09:00
Az innováció és a technológia az élet minden területét átszövi, néhány szegmensben pedig olyan gyümölcsöző ereményeket hoz, mint például a T-Systems Magyarország valamint két egyetem, a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Szent István Egyetem (SZIE) stratégiai együttműködése. A technológiai miniszter is kommentálta az aláírást.

ITM: folytatódik a beszállítófejlesztési program

2019. január. 22. 12:00
Mintegy hárommilliárd forint kerettel folytatódik idén a kormány beszállítófejlesztési programja, amellyel a hazai kis- és középvállalkozókat segítik - mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Palkovics: magasabb szintre kell emelni a magyar-német technológiai és innovációs együttműködést

2019. január. 11. 12:00
Magasabb szintre kell emelni a már most is jól működő magyar-német gazdasági, technológiai és innovációs együttműködést - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Berlinben a német szövetségi kormány közlekedési és digitális infrastruktúráért felelős miniszterével, Andreas Scheuerrel folytatott megbeszélése után.

Szupergyors az internet már hat Heves megyei településen is

2019. február. 19. 12:00
Közel 250 millió forintból újabb hat Heves megyei településen épült ki szélessávú internet hálózat a Szupergyors internet programban (Szip).

ITM: megtartotta első szakmai napját az Mesterséges Intelligencia Koalíció

2019. február. 14. 13:18
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére megtartotta első szakmai napját a Digitális Jólét Program (DJP) keretében létrejött Mesterséges Intelligencia (MI) Koalíció kedden Budapesten - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdán az MTI-vel.

ITM: az oktatásnak alkalmazkodnia kell a változó munkahelyi elvárásokhoz

2019. február. 08. 12:00
Folyamatos változásban vannak a munkavállalóktól elvárt kompetenciák, és az oktatásnak lépést kell tartania ezzel - hangzott el csütörtökön Budapesten, az Ipar 4.0 az oktatásban című rendezvényen az innovációs tárca képviselőitől.

Palkovics: okosmérőkkel válik hatékonyabbá az energiafelhasználás hat megyei jogú városban

2019. február. 05. 14:00
Hat megyei jogú városban válik még költséghatékonyabbá az élet és az energiafelhasználás a technológia kiaknázásával.

Hivatalosan is elstartolt az AI Generation – chatbot fejlesztők figyelem!

2018. szeptember. 27. 18:14
Az ILex és az IBM közös versenye új távlatokat nyit a mesterséges intelligencia használatában. A 8 országra kiterjedő megmérettetés céljáról, folyamatáról és egyedi mivoltjáról beszélgettünk a szervezőkkel.

Előzetesen a 9. Infotér Konferenciáról – Dr. György László

2018. szeptember. 26. 10:41
Az Információs és Technológiai Minisztérium álláspontját már jól ismerjük a digitalizációról. De vajon mi az topik, amit Dr. György László, gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár semmiképp nem hagyna ki a balatonfüredi Infotér Konferencián?

összesen: 20 db | 10 db/oldal

1 2