Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
21 találat a(z) "Jakab Roland" cimkére.

„Az 5G elindult” – Minden, amit az Ericcson jelentésből tudni érdemes

2019. január. 11. 00:23
2018 végén is napvilágot látott az évente megjelenő, az IKT piacot lázban tartó jelentés. Az eredményekről és a változókról Jakab Rolanddal beszélgettünk az év utolsó ITB clubján.

MI Koalíció alakult az Infotér Konferencián

2018. október. 10. 08:47
Az Infotér Konferencia 0. napján megalakult a Mesterséges Inelligencia Koalíció. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az aláíráskor hangsúlyozta, a koalíció magalapításában ölt testet Magyarország válasza a mesterséges intelligencia generálta kihívásokra, platformot teremtve az ezen területen dolgozó szervezetek együttműködéséhez.

MVP KMR Pilot: hivatalosan is elindult hódítóútjára a program a fővárosban

2018. május. 02. 18:22
Az MVP KMR Pilot program gőzerővel elstartolt. Az első budapesti eseményen a versenyképesség növelésének mikéntjétől a digitalizációs kihívásokon át a régiót érintő támogatásokig minden szóba került. A vállalkozásokat érintő kérdéseket pedig a téma szakértőivel vitattuk meg.

Megalakult az 5G koalíció

2017. július. 05. 08:20
Június 19-én 46 szervezet, kormányzati és piaci szereplők, valamint egyetemek képviselői ünnepélyes keretek között aláírták az 5G koalíció alapító nyilatkozatát. Az összefogásnak az a célja, hogy Magyarországon minél gyorsabban bevezethessék az ötödik generációs mobiltechnológiát.

ITB Club december – Pillantsunk a jövőbe!

2017. január. 10. 23:50
Mely fogyasztói trendek nyernek lendületet 2017-ben? Melyek lesznek a legfontosabb új irányok? Mire kell készülnünk magánemberként és vállalatvezetőként? Hol áll az 5G mobiltechnológia fejlesztése és tesztelése? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre is választ kaphattak a decemberi IT Business Club résztvevői az Ericsson Hot Consumer Trends jelentéséből.

Jelentős gazdsági húzóerővé válhat az önvezető járművek fejlesztése

2017. augusztus. 10. 13:31
2020-ra, mintegy 40 milliárd forintból készülhet el a Zalaegerszegi Járműipari Tesztpálya, mely nagymértékben támogatja az elektromos és önvezető járművek kutatásfejlesztését. A nagyszabású beruházás nem csak az autonóm járművezetésben teremt meghatározó környezetet, hanem gazdaságunk szempontjából is jelentős húzóerő, és egy olyan kitörési pont, mely nagyban befolyásolja az ország versenyképességét. Az önvezető járművek fejlesztésének és tesztelésének...

Nyitni kell a digitális technológiák felé – Interjú Jakab Rolanddal

2016. július. 18. 18:33
A vállalkozások saját érdeke, hogy nyissanak a digitális technológiák felé, ha ezt nem teszik, lemaradnak a versenyben – így látja a magyar cégek helyzetét Jakab Roland. Az Ericsson Magyarország ügyvezető igazgatója szerint a Digitális Jólét Program remek lehetőség arra, hogy a kormányzat támogatásával bepótolják hiányosságaikat.

Hol tart a disztruptív technológiák fejlődése? – Interjú Jakab Rolanddal

2016. január. 17. 11:32
Az infokommunikáción belüli fejlődés mértéke az elmúlt időszakban egyre nagyobb mértéket öltött, amely kihívásokat is tud állítani egy-egy ország elé. A disztruptív technológiákról, az ezzel kapcsolatos kérdésekről kerekasztal-beszélgetést is rendeztek a 6. Infotér Konferencián. Jakab Roland, az Ericsson Magyarország ügyvezető igazgatója ennek kapcsán hangsúlyozta: az oktatásnak is kiemelt szerepe van ebben a nagyfokú fejlődésben, hiszen fontos, hogy a mai fiatal...

Az Ericsson éves mobilitási jelentése az ITB Clubban

2016. január. 11. 13:56
A 4G már maga a hétköznapi valóság – aki a jövőt kutatja, az már az 5G-re veti vigyázó szemeit. Így tesz az Ericsson szokásos éves mobilitási jelentése is, amelynek megállapításai a világ szolgáltatóinak valós forgalmi adatain és saját kutatóinak előrejelzésein alapulnak. A decemberi ITB Clubban Jakab Roland, az Ericsson Magyarország ügyvezető igazgatója és Mátray Péter, az Ericsson vezető kutatója ismertette a mobilitási és a fogyasztói trend jelentés...

összesen: 21 db | 10 db/oldal

1 2 3