Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
41 találat a(z) "jelszó" cimkére.

Főszabály: ne fizessünk, ha azt írják, ellopták a jelszavunkat

2018. szeptember. 14. 11:00
A legújabb átveréseket nem lehet csupán ésszel elkerülni, de akad pár tanács, amelyek segíthetnek.

Magyar internetezőket zsarolnak korábban kiszivárgott jelszavakkal

2018. október. 25. 12:00
Kellemetlen jelenséggel szembesülhetnek a hazai internetezők: a zsarolók akár 200-300 ezer forintot is követelnek rajtuk.

A felhasználók több, mint fele nem védi jelszóval a mobilját

2018. október. 08. 10:00
Az emberek fele (52%) még mindig nem védi le jelszóval a mobilkészülékeit, ezért az internetes zsebtolvajok egyre nagyobb hasznot húzhatnak az ilyen jellegű digitális lopásokból.

Ellopták-e a jelszavad? Itt a válasz a miértekre

2018. november. 22. 09:15
Milliók használják ezt a tökéletesen leegyszerűsített oldalt. Aki még nem ismeri, érdemes megnéznie.

Mindenre gondolunk az online jelszavak esetén, csak erre az egyre nem

2018. november. 13. 11:00
Online adatbiztonság témában végzett Magyarországon is felmérést a Google megbízásából a YouGov elnevezésű piackutató cég. Meglepő végeredménnyel rukkoltak elő.

Nem figyelünk eléggé a jelszó biztonságára

2018. november. 07. 12:00
A YouGov piackutató cég a Google megbízásából készített adatbiztonsági felmérést, amelyből kiderült, hogy a magyar felhasználók nagy része nem fordít elég figyelmet jelszavainak biztonságára az online szolgáltatások igénybevételekor.

Egy karakter, egy ellopott adat – milyen a feltörhetetlen jelszó?

2018. június. 14. 13:35
Az adatok és online pénztárcák valóságos trójai falovai a már jól bejáratott jelszavak. Hiába a szám, a kis-és nagybetű kombináció, ha valaki nagyon be akar jutni féltve őrzött digitális világunkba az be fog, kivéve, ha tudunk valamit, amit ők nem!

Feltörték a legnagyobb hazai torrentoldalt, tömegével loptak el jelszavakat

2018. január. 16. 11:46
Kiszivároghatott több mint 4000 nCore-felhasználó jelszava, a listák az interneten elérhetők. Az IT Café egyik friss cikke nyomán kezdett nyomozásba a Makay.Net. Az oldal kapott egy levelet, miszerint a közismert Pastebin.com szövegmegosztó oldalra olyan felhasználónév-jelszó adatbázist töltöttek fel, ami nagy számban tartalmaz kormányzati .gov.hu-s e-mail címeket. (Erről az adatbázisról, vagy legalábbis egy részéről kiderült, hogy a Complex Jogtár online...

Így válasszunk biztonságos jelszót

2018. január. 13. 13:37
Manapság rengeteg online fiókkal rendelkezünk és naponta többször is bejelentkezünk egy-egy felületre – pénzt utalunk a bankszámlánkról, vásárlunk, képeket töltünk fel, taxit rendelünk vagy épp ételt. Mi történik akkor, ha nem tudunk bejelentkezni egy fiókba épp, amikor szükség lenne rá? Mi van akkor, ha kapunk egy „hibás jelszó” hibaüzenetet? Néhányan erős és minden fiókhoz különböző jelszót választanak, amelyek garantáltan feltörhetetlenek, de ebben benne van...

Jelszómentessé válhatnak a Windows PC-k

2018. február. 13. 07:00
A Windows 10 S-ben elfelejthetjük a jelszót. Egy új app bevetése megnehezíti a jogosulatlan használók dolgát. A Windows 10-ben a Microsoft egyszerűsítésként felkínálta a PIN kódot, illetve azt a lehetőséget, hogy ujjlenyomatunkkal vagy az arcunkkal lépjünk be. Ezek beállítása azonban továbbra is jelszót igényelt – írja a Computerworld.

összesen: 41 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5